Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Da, doamnelor, ma intereseaza si pe mine cum e cu inseminarile astea, ca pe la inceputul lunii noiembrie vreau sa fac si eu prima inseminare.
Bety, dar e o sangerare usoara sau e chiar cm? Cred ca numai dr. te poate lamuri ce se intampla...
Danutza, asteptam vesti de la tine, si poate intre inseminare si FIV o facem si noi lata cum vorbiram, shopping, cosmetica, alea-alea, stii tu... Bafta multa, tin toti pumnii, vorba lui Bugnar.
OANA, inteleg ca-ti place noul meu look? Am vazut ca ai o dilema in ceea ce priveste efectul glamour, tot secretul este cand alegi culoarea sa treci intensitatea cat mai mica, 5 ar fi cea mai intensa, vezi si tu, alege 2 sau 3.
Hai va pup pe toate si va doresc o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

INGERAS scumpa, a expirat timpul! Iesi din butoi! Curaj! Hai ca-ti dau manuta.
IEPURILA si eu care ma gandeam la tine zilele acestea cum te duci la sfanta, soare, artificii, tarabele cu diferite lucruri. Dar daca ploua......deci, nu e asa frumos.Oricum daca te duci la sfanta,zi si tu o rugaciune pentru noi toate.

DANUTZA iti sunt alaturi pentru acest esec dar iti tin pumnii pentru FIV. D-ne ajuta!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, gata, am iesit din butoi de dimineata!
Ieri, la cat eram de nervoasa, am spalat, am facut curatenie etc, etc, de-mi zicea sotziorul ca-i place cand sunt nervoasa daca asa ma manifest :)) glumea, evident. A reusit sa scoata iar ce-i mai bun si partea frumoasa prin...modul lui de a avea grija de mine in momentele grele. Asa ca azi, iata-ma, sunt ca noua.
Luna asta fac numai teste de ovulatie si atat, nimic altceva. Stiti ca eu aveam temp mare si ieri, cand mi-a venit? Deci nu este deloc concludenta, cel putin nu la mine :((

M-am potolit si ma bucur pt ca am reusit, incerc acum sa ma deconectez si de dorinta apriga, pt ca sunt din ce in ce mai convinsa ca singurul motiv pt care nu raman este stressul si faptul ca ma gandesc numai la asta.

Cami, tare bine mai gandeste! Fugi acasica si pupa-l, ca merita si are dreptate! am ajuns si eu in sfarsit la concluzia asta :))

Va multumesc tuturor pt sprijin si va iubesc pe toate!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor,am pus poze de la cununie si nunta. Le puteti vedea in album.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ratusca dar ce detalii, prin pozele tale... Verighetele si inelusul de logodna sunt de vis, iar pozicile cu voi in dormitor sunt........., demne de invidiat, caci mi-am si imaginat zilele de ovulatie......
Carmenicoooo am experienta de o saptamana in inseminari, deci poti sa ma intrebi....
Dar, tu care esti pe valul fazei luteale, cu speranta la cote maxime, cum te-ai hotarat la ISA (inseminare) la inceputul lunii noiembrie??? Ce te-a motivat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ratzusca, faine poze! Sa fiti fericiti si sa faceti bebici cu ochi frumosi, ca ai tai!

Fetelor, am si eu o nedumerire: ieri am constatat prezenta mucus-egg, ziua 9-a, e posibil sa apara cu atatea zile inaintea ovulatiei? De obicei ovulez ziua a 14-a... A mai patit-o careva?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely eu aveam mucus egg din ziua a10-a, desi ovulam in ziua 14 sau 15...deci, se poate
Iepurila si Danangie mercic mult...apropo de auzit...cica din sapt. 24 parca scrie pe site,daca nu chiar mai devreme, sa-i pun aceiasi muzica..cica Vivaldi, Anotimpurile, ca se pare ca la asta reactioneaza o gramade de bebei...eu i-am pus de citeva ori, dar cred ca mai mult ii place muzica de negri, ca asta imi place si mie! Succes fetelor!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Asa e, Oana, de cateva luni am observat, cand tu esti pe creasta valului eu sunt cu testul negativ in mana, iar cand tu esti in ziua 1 eu sunt in mijlocul actiunii, decalaj de 2 saptamani fix! E data naibii ciclicitatea asta...
Speranta am cat carul, dar vezi tu, nu mai vreau sa ma ambalez asa tare, ca de fiecare data imi julesc genunchii cand cad de sus, mi-am notat pe calendar viitoarea zi nr.1 si fac planuri de ... inseminare , poate-poate pacalesc eu soarta, na! Iti place strategia mea?
Stai asa, cum adica, ai inceput deja monitorizarea? Vezi sa ne tii la curent ps cu pas, sunt aici in coasta ta si astept cumintica vesti, tare-mi spune mie intuitia ca e de bine!

Ratusco, frumoasa nunta ai avut, CASA DE PIATRA!

Amely, exact acelsi lucru am patit eu luna asta, in ziua 9, soc! Am crezut ca ovulez mai devreme, cine stie, din cauza stresului, asa ca l-am asteptat fierbinte pe sotul meu de la servici, cand a venit acasa se uita ciudat la mine... Si de fapt ovulatia a avut loc ca de obicei, in ziua 14 (nu m-am monitorizat luna asta, dar acum sunt deja 'avansata', imi cunosc organismul bine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

La mine e a 9a inseminare si pot spune ca am "experienta" la capitolul aceasta si la fel, la laparo...ca am facut-o anul acesta pe a 3a.
Pe mine m-ar interesa ce raspuns i-au dat Danutzei, pentru ca am vazut ca a facut la Giulesti, cu toate ca a fost prima.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna ziua fetelor,
RATUSCA, faine pozele tale. Sa ne dai curand vestea ca astepti un bebe.
BETY, sa dea Dumnezeu ca inseminarea asta sa fie cea care se lasa cu bebe. Iti tin pumnii sa fie bine.
AMELY, a naibii coincidenta asta a noastra. Si la mine a fost tot ieri, dar cum luna trecuta m-am ars, luna asta prestam regulat si saptamana asta si cealalta.
Oricum, haideti sa va spun ce scrie la horoscopul zodiei fecioara, ca poate mai este cineva "fecioara cu mine": din data de 14.10.2005 si pana in data de 20.10.2005 aveti cele ami mari sanse de anul acesta sa ramaneti insarcinate. Asa ca daca si astrele ne dau voie, sunt de acord, vorba ceea "daca-i musai, cu placere"
UTOCATALINA, sa stii ca eu cunosc de multa vreme acest aspect cu muzica la bebei. Multe cunostinte ale mamei mele, atunci cand bebeii deveneau agitati in timpul vietii intrauterine, le puneau muzica. Merge la fel de bine si cu cititul.
INGERAS26A ma bucur sa aud ca ai iesit din butoi. Eu nu mai fac nici un fel de monitorizare de 2 luni si asta pt ca m-am saturat. Nici temperatura bazala nu o mai iau. Poate ca asa va merge pana la urma
Daca nu mai intru astazi, va urez de pe acum sa aveti un week-end linistitor si sa va odihniti.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput