Fille au pair
Buna tuturor
Nu stiu daca postez unde trebuie, in caz ca nu rog moderatorii sa mute subiectul la locul lui.
Am un prieten care ar cam vrea o fille au pair pentru cei doi gemeni din dotare, fetita si baietel, absolut deliciosi amandoi. Eventual romanca, eventual pentru un an sau chiar mai mult. Actiunea s-ar petrece undeva in sudul Frantei
Toate cele bune
Raspunsuri
adinan spune:
si un jeune homme au pair, de mare incredere, din Camerun, il intereseaza oare ? am un foarte bun prieten, el insusi tatic de doi pui (6 ani si citeva luni) care se chinuie teribil ca sa aiba din ce sa ii creasca ... el il stiu de citiva ani buni, din cind in cind i-am mai trimis banuti (cind trebuie sa nasca sotia, etc) si sigur este reliable.
Freia spune:
iti sugerez sa postezi la subiectul La France care este aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58689
Freia si Alexa
caro spune:
quote:
Initial creeata de Maria I
Buna tuturor
Nu stiu daca postez unde trebuie, in caz ca nu rog moderatorii sa mute subiectul la locul lui.
Am un prieten care ar cam vrea o fille au pair pentru cei doi gemeni din dotare, fetita si baietel, absolut deliciosi amandoi. Eventual romanca, eventual pentru un an sau chiar mai mult. Actiunea s-ar petrece undeva in sudul Frantei
Toate cele bune
Maria
incearca www.aupair.com
Yasmine spune:
www.au-pair-box.com
Noi aici am gasit o fata din Mongolia, care o sa ajunga la noi cam in 3-4 saptamani. Daca pot sa-tzi dau alte detalii contacteaza-ma pe pm.
Mie cei de la agentzie mi-au spus ca ar fi mai bine pt. Germania sa nu iau fata din Europa de Est, shi dupa experiantza mea cu 2 femei din Romania, zau ca nici nu ash mai fi facut-o.
Corinna, Andreas Noel, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
Otilia spune:
quote:Yasmine, dar ce s-a intimplat cu a doua femeie, de care erai asa de multumita, ca nu am mai urmarit... Imi amintesc ca povesteai ca gatea bine si era grozava, atunci?...
Originally posted by Yasmine
Mie cei de la agentzie mi-au spus ca ar fi mai bine pt. Germania sa nu iau fata din Europa de Est, shi dupa experiantza mea cu 2 femei din Romania, zau ca nici nu ash mai fi facut-o.
adinan, jeune homme au pair... nu am auzit pina acum (dar de ce nu?), iar conditiile pentru fille au pair sunt: sa aiba pina-n 26 de ani, sa fie necasatorita si (cel putin pentru Franta, altfel nu dau viza) sa aibe studii superioare... Asa ca tinarul tau daca zici ca-i casatorit pica din prima.
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Alina spune:
quote:
Originally posted by Yasmine
www.au-pair-box.com
Noi aici am gasit o fata din Mongolia, care o sa ajunga la noi cam in 3-4 saptamani. Daca pot sa-tzi dau alte detalii contacteaza-ma pe pm.
Corinna, Andreas Noel, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
Chiar asa,Corinna,ce s-a intiimplat cu cea de-a doua tanti?
Alina
Jocelyn spune:
quote:
Initial creeata de Maria I
Buna tuturor
Toate cele bune
Maria
Recomanda-i si site-ul www.greataupair.com
Acolo sunt foarte multe oferte si isi poate alege pe cineva potrivit dupa propriile dorinte.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Maria I spune:
Multumesc frumos tuturor
Gata, i-am trimis amicului meu toate adresele pe care mi le-ati dat voi, s-a inscris pe cateva site-uri si acum asteptam. Eu as fi vrut tare mult sa-l ajut, deocamdata fac tot ce pot pentru. Sa va povestesc de ce ar fi preferat, totusi, o romanca: el e roman, a plecat din tara acum foarte multi ani, cred ca pe undeva are o nostalgie si chiar ar fi dorit ca cei doi gemeni sa invete si un pic din limba cu care el a crescut, asadar romana. El nu-i tocmai indicat sa le dea lectii, pentru simplul motiv ca, fiind plecat de mai bine de 30 de ani, ceea ce vorbeste el in momentul actual este un rudiment foarte pitoresc al limbii pe care a vorbit-o in copilarie
adinan, l-am intrebat si cica nu-l intereseaza, imi pare rau
Va tin la curent
O dupa amiaza linistita va doresc