Alooo...Calarasi..receptie!

Alooo...Calarasi..receptie! | Autor: rally

Link direct la acest mesaj

Salutare Doamnelor si Domnisoarelor! Am creat un nou subiect in speranta ca am sa gasesc si eu pe cineva de acasa cu care sa stau de vorba despre una, alta ca tare-i greu departe.Eu stau acum in Buzau, dar ma gandesc ca or fi altii si mai departe.
Astept un semn...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna Rally hai ca sunt un pic in ceata ,stai in Buzau steagul tarii e Rwanda si esti din Calarasi?
De acolo sunt si eu dar am plecat in 1994 prea des nu am fost acolo in ultimii ani ,oras mic fara viitor cam saracut ,mai frumos era pe vremea lui Ceasca.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

si eu te salut, draga oana; ai dreptate, e vai de mama lui, dar e orasul in care ne-am petrecut o buna parte din viata si in cazul meu, acolo sunt parintii si sora. eu merg destul de des, dar nu stau mai mult de 2 zile ca ma satur repede.
...steagu s-a selectat gresit ca nu esti prima care intreaba care e varianta corecta.
'94-atunci terminam eu clasa a 8 si intram la liceu; o gramada de ani....sa inteleg ca esti stabilita in capitala acum?si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,
Rally, sa inteleg ca ai terminat in '98 liceul, ca mine??

Eu am plecat in 98 de acolo, la facultate..poate mai vorbim cu toate ca eu intru cam rar..

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Buna Gio! Uite inca o calarasanca plecata de-acasa.
Ai terminat la Eminescu? Poate ne stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

salut fetelor.

ma bag si eu in seama. prietenul meu a terminat Eminescu in 98. la clasa de real. il cheama Stefan Andreescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Dar la scoli generale pe u nde ati fost fetelor ca eu liceul nu l-am facut in Calarasi dar poate gasesc o colega de generala.Eu am facut la Sc 2 si Sc 1

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

La mine e vb. de scoala generala nr.5; pe la 1 si 2 nu cunosc pe nimeni.
ralu trancu, pe prietenul tau il stiu din vedere; am facut aceeasi scoala generala si jumatate din acelasi liceu. din ce-mi amintesc era un tip blond-saten ffffoarte slab cu ochi albastri.offf, ce vremuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

pai... blond e si acum, slab e si acum , dar unfortunately nu are ochi albastrii, sunt caprui. da de dupa ochelari nu cred ca se vedeau prea bine.

Mergi la inceput

Gio vazand pozele fetitei tale si inca un indiciu(shiny happy mother)mi-am adus aminte de o colega din generala fan R.E.M.Ai un copil tare frumos
presimt ca ne cunoastem f. bine.
te pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

OOps, de cunoscut sigur ma cunosti dar da-mi un indiciu,pls!!! macar pe private!!raluca?!
oana, sotzul meu cred ca e de-o seama cu tine si a facut scoala 1 dar din poze spune ca nu te cunoaste.

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput