Alooo...Calarasi..receptie!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele!!!
Si eu sunt bucuroasa ca imi fac meseria, sunt biolog la Apele Romane, imi place mult ceea ce fac dar presimt ca in viitorul apropiat o sa ma plafonez. am fost si eu la cursuri de specializare in tara, facem intercalibrari cu alte laboratoare din tara, dar as vrea sa fac si mai mult(proiecte, nu numai probe, si iar probe), cine stie poate in viitor....(un an am fost si profesoara...interesanta meserie, dar obositoare). Oricum salariul cam lasa de dorit, dar asa este intr-un oras mic, poate in viitor o sa fie mai bine.
Va pup si mai tinem legatura.

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Salutare, salutare... Cam liniste pe aici.....
Oricum, eu nu mai aveam rabdare sa va spun ca am fost acasa ......si a fost tare bine. Am ajuns chiar in parc de dimineata si am facut cativa pasi cu sotul meu; era soare, liniste si multa apa pe Borcea, chiar multa...
Voi sunteti bine? Astept vesti de la voi

Mergi la inceput

Ma bucur, Raluca ca ai fost la Calarasi, si eu am fost acum 2 saptamani. In rest ce mai faceti, fetelor? cu ce va mai ocupati? eu ma bucur de sosirea primaverii si mai scot capul pe afara ca am tot stat in casa in iarna asta lunga si friguroasa. Hai va pup si mai scrieti si voi...

spanu.mirela

Mergi la inceput

Fetele, Gio, Rally pe unde sunteti? Nu ati mai dat nici un semn de viata...Sunteti asa ocupate? Si eu imi propusesem sa facem, candva intalnirea cu toti colegii din generala....hai poate aveti timp si mai scrieti. Va pup

spanu.mirela

Mergi la inceput

Mireluta, si eu vroiam acelasi lucru: o intalnire cu colegii din generala. Ti-am mai spus eu.....Trebuie insa sa luam legatura cu cei care sunt in Calarasi, pt. ca acolo va avea loc...E Denisa Epureanu acolo care era incantata de idee si chiar se gandea la o data prin vara-toamna.
Scuze pentru ca n-am mai scris, dar am avut ceva probleme de sanatate cu sotul si acum suntem si in curatenie acasa; si e praf mult, var, mizerie....yac.
Tu esti ok? Eu nu mai pot de bucurie ca s-a incalzit afara si pot iesi in natura, la iarba verde.
Te pup si astept sa vedem cum facem cu "intalnirea cea mare"

Mergi la inceput

Gio, am vazut poze de la Ionut de la nunta si am reusit sa te zaresc si pe tine - te-ai schimbat, ai un aer de mamica acum; si fetita ce mare a crescut. Doamne cun trec anii! astept un semn de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bunaaa,
Raluca, activeaza-ti optiune PM. Mai bine vb asa, ce zici?

17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

as vrea, dar nu stiu cum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Sper sa fie bine cum iti zic: la meniu, al treilea rand de jos gasesti mesaje private; ai la Options sa activezi/dezactivezi mesajele private si selectezi ce optiune vrei.

Sper sa functioneze!

17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput