Alooo...Calarasi..receptie!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani fetele!!!!

Bine ai venit Mirela!!!

Ce mai faceti? Eu mai rar pe aici, dar se pare ca vor pune retea in bloc si atunci voi veni mai des. Banuiesc ca sunt singura cu copil de pe aici, asa-i?

Ceva ganduri si pe la voi???

A mai ramas vreuna prin Calarasi? Am vazut-o si eu pe Adina, Izabela este peste mari si tari....de restul nu prea mai stiu mare lucru, m-am rupt...total

Mai vorbim,
Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Gio, unde zici ca e Iza? In Calarasi este Denisa cu care vorbesc mai mereu pe msg.Cu Dorelia mai iau leg. prin e-mail(e in Buc., casatorita de 2 ani).Nu stiu cum, dar tare as vrea sa facem o intalnire in Calarasi toti; ar fi super....
Te pupacesc si sa aveti un an super bun! Sa-ti traiasca minunea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

La multi ani , fetelor!!!
Va doresc un an nou, fericit, plin de bucurii si realizari.
Gio, sa-ti traiasca fetita-eu stiam mai de mult ca ai o scumpete de copil.
Raluca, tu cand un bebe?
Noi mai asteptam putin.
Am mai vorbit cu Monica-a luat rezidentiatul pe pediatrie, iar Adina a luat anul trecut rezidentiatul pe Epidemiologie. In rest nu mai stiu nimic de ceilalti colegi.
Va pup si mai vorbim!!!

spanu.mirela

Mergi la inceput

Buna fetele!!!!

Hai sa mai vorbim!

Rally,. Izabela e in Irlanda din cate stiu, nu am mai vorbit de mult cu ea.

Ar fi super sa ne intalnim, poate ne gasim de Paste mai multi, ca eu cam de sarbatori ma duc pe acasa.

Monica la ce spital este? nu de alta, dar poate ii fac o vizita cu fi-mea.

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Salutare fetele!Am ajuns acum la serviciu si incerc sa-mi dezghet mainile la tastatuta...Mirela, despre bebe nu pot sa-ti spun mare lucru, doar ca ni-l dorim, dar cand va veni nici noi nu stim.
Gio, ar fi super de Pasti, dar sa vedem...Despre Monica si Adina stie mai multe Mirela; ai vazut-o pe Anelize unde a ajuns?Si Sorin e tot acolo...Super!!

Mergi la inceput

unde au ajuns??? ca pe sorin mi se pare ca il vad asteptand autobuzul intr-o statie cand merg eu la serviciu..ori il confund...

pe de alta parte, f frumos ca ai net la birou...am avut si eu serviciu din asta..viatza...

..my shoes are gone my life spent..

Mergi la inceput

La o televiziune care are sediul in Pache Protopopescu(nu dau nume din cauza de reclama); Ane era cameraman sau ceva asemanator la o emisiune celebra despre mancare (Bucataria lui Ra..);
stii ca Alina Nicolescu are si ea o fetita? te pupacesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Ma bucur de Anelize si de Sorin, dar de Dana Deacu mai stiti ceva? am inteles ca facea master-ul in Bucuresti(acum ceva timp...).
Gio, Monica acum alearga dintr-un spital in altul, cand o sa se stabilaeasca undeva o sa-ti spun.
Tu, Raluca la 7 incepi programul la munca?...nasol
Mai vorbim!!

spanu.mirela

Mergi la inceput

Bunaaaa,

eu de Dana habar nu mai am...Oricum, Monica si+a ales o super specializare, o asteptam sa se opreasca la un spital. Imi pare asa rau ca sunt o fraiera si nu suport ace, sange, ca tare mi+ar fi placut si mie medicina....Apropo, voi ce faceti...eu una sunt psihopedagog si am o mare sansa ca fac ce imi place, cu toate ca banii sunt mai putini...voi...

ce ma enervez ca scriu aiurea ca nu am semnul intrebarii si altele..sunt pe undeva pe tastatura ca nu stiu ce vroia sa faca barbate+miu cu diacriticile...

..my shoes are gone my life spent..

Mergi la inceput

Nici eu nu mai stiu nimic de Dana Deacu...
Mirela, eu incep programul la 8.00, dar ajung cu o jum. de ora mai devreme din cauza de microbuz...Apropos, sunt consilier juridic in cadrul unei directii de integrare europeana ...e bine dar e loc si de mai bine..am avut norocul sa ajung intr-un loc in care nu ma plafonez si am ocazii nenumarate sa-mi largesc orizonturile....proiecte, cursuri, deplasari, schimburi de experienta...

Mergi la inceput