Alooo...Calarasi..receptie!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Gio, am stiut de la inceput ca tu trebuie sa fii; hai ca incerc sa-ti scriu pe privat daca reusesc.
Raluca Ghioculet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Mei voi v-ati asit prietene vechi ,super.Eu am terminat scoala generala in 92 si eram la B sotul tau a terminat in acelasi an?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Salutare fetelor! Cam rar dati pe aici; eu am fost in week-end acasa si nu prea mi-a placut ce am vazut. Dezolant e tot ce pot spune;iac..
Am preferat sa stau numai cu ai mei in casa decat sa ies la plimbare prin METROPOLA.
Geo te pupic si astept un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

hai ca eu intru din an in paste uffff, poate vb totusi pe privat
va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetelor!si eu tot din Calarasi sunt, am terminat liceul tot in 98, si am facut scoala generala nr. 5, cu d-na invatatoare Olga Neagu. spun asta pt. ca e posibil sa fi fost colege. si eu aveam o colega fan R.E.M. si cred ca si pe tine rally te cunosc. imi pare rau ca intru asa rar pe net, ca uite ce coincidenta!eu am terminat liceul "Stirbei-Voda" in 98 apoi am facut facultatea in Constanta si acum m-am casatorit in Tulcea. si eu ma duc la parintii mei si aceasi parere o am si eu despre orasul meu natal: saracacios, mic si cu oameni tristi, parca nimic nu mai merge acolo, in schimb multe amintiri ma leaga de el..va pupicesc si poate mai tinem legatura.

spanu.mirela

Mergi la inceput

Mirela Spanu te numesti acum?
Si tot la Dunare te-ai stabilit; frumos. Eu stau in Buzau, la munte si incep sa ma simt din ce in ce mai mult acasa; la calarasi sunt musafir de cate ori merg.Te-ai casatorit de mult? Noi am avut nunta pe 10 sept.
Ma bucur ca am mai gasit un coleg de generala pe acest forum; chiar acum cateva luni am stat de vb. cu alte 2 colege de-ale noastre denisa si raluca, si ne gandeam la o intalnire de 11, 12 ani de la terminarea scolii generale. Stiu ca de obicei se fac intalniri de genul asta cu colegi de liceu sau fac.;noi vom fi o exceptie.
Ce ziceti dragelor?
Gio, te pup ... si ca sa vezi cat de mica e lumea asta; am gasit-o pe Mirela.
Va pup dulce,
Raluca Ghioculet( Ciutacu)

Mergi la inceput

Buna, Raluca!ce ma bucur ca ne-am intalnit pe net, cine stie poate asa o sa mai auzim si noi de colegii nostri din generala. ce frumos, parca acum imi aduc aminte mai bine de anii din generala!cand toata lumea era crizata de clasa ...A, eram parca cei mai rai din scoala.
eu m-am casatorit cu colegul meu de facultate , amandoi suntem biologi(cred ca l-ai vazut, ca noi doua ne-am mai intalnit prin Constanta cand eram studente), am scos actele pe 5 martie anul asta si suntem fericiti. tu ce mai faci? cum e Buzaul? eu da, tot la Dunare am tras, e frumos mai ales in Delta.
poate chiar o sa facem o reuniune cu toti colegii,mi-ar placea f. mult. mai vorbim, te pup

spanu.mirela

Mergi la inceput

Calarasencele mele dragi, unde sunteti? Nu mai stiu nimic de voi.
ralu trancu, te-am vazut pe lista mireselor 2006 la Intim in Cl; sa fie intr-un ceas bun si spor la pregatiri.
Mirela, Gio astept un semn de la voi.Va pup.

Mergi la inceput

Buna, Raluca! ce mai faci tu? eu sunt bine, la servici de aceea nu prea am timp sa intru pe mail. sapt. trecuta am fost in delegatie in Bucuresti si m-am intalnit cu alte colege din generala (cu Adina Burghila si Enache Monica-cu care eu am facut liceul si am tinut lagatura mereu de atunci-suntem bune prietene). ele sunt bine, au terminat Medicina generala acum 2 ani si acum muncesc in Bucuresti. hai ca incet, incet ne strangem toata clasa. tu ce mai faci, Raluca? unde lucrezi? ti-ai gasit in domeniu? hai te pup si mai vorbim

spanu.mirela

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FETELE MELE DRAGI! SA AVETI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI, DRAGOSTE SI SANATATE. ASTEPT UN SEMN DE LA VOI.
GIO, nu mai stiu nimic de tine...

Mergi la inceput