Stie cineva cum se scoate o persoana din spatiu?

Stie cineva cum se scoate o persoana din spatiu? | Autor: tuculica

Link direct la acest mesaj

Va rog mult poate a-ti trecut prin asa ceva. Eu l-am primit pe cumnatul meu in spatiu pt. buletin si acum am probleme el nu sta la noi, si nu pot da de el, avem o urgeta cu el. Unde trebuie sa ma adresez (la Politie?) si ce acte i-i trebuie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Daca el nu locuieste la voi si ai fost de acord sa-l luati in spatiu, cu ce va deranjeaza lucrul asta? E o problema, intr-adevar, in cazul in care vrea sa faca un credit si trebuie sa dovedeasca prin acte ca locuieste intr-adevar acolo. Pentru asta are nevoie de facturi, iar fara acordul vostru nu le poate lua, nu?

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Citind inca o data mesajut tau, am vazut ca vreti sa dati de el... Altfel decat prin cunostinte, nu vad cum. La Politie figureaza pe adresa voastra, iar voi nu-l puteti scoate din spatiu decat cu hotarare judecatoreasca sau daca el isi schimba buletinul de bunavoie pe o alta adresa.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Daca aveti o chestiune de ordin legal de rezolvat, il puteti cita in presa: "domnul....este asteptat in ziua...ora...la cabinetul notarial/de avocatura...din strada....". Sau chiar pentru probleme de familie, la noi la redactie vin uneori asemenea anunturi: "Domnul.....este rugat sa-si contacteze familia pentru o situatie urgenta..." sau "...sa sune le telefon...". Mai exista posibilitatea lansarii unui anunt pe net, dar nu stiu exact cum si unde se face un asemenea apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

2 idei, nu stiu cat sunt de bune:
- la politie ati dat o declaratie(ceva in genul asta) pt. primirea in spatiu -> cred ca poti merge sa intrebi cum poti face incetarea.
- l-ai inregistrat si la Administratia financiara? (ca asa se procedeaza) -> mergi si acolo sa vezi ce se poate face.

noi

Mergi la inceput