Multumesc mult, fetelor.
Da, cu programul prelungit e o idee foarte buna. Stiu din experienta mea ca nu pot ajunge decat la ora 19 sa-mi iau copilul de la gradi. La 17:30 nu am cum, asa ca se duce bunica ei...
Apropo - Ioana Sora - te-ai gandit cumva la o locatie anume sa putem deja sa incepem inscrierile la noua ta gradinita ?
Pe langa tot ce au spus fetele mai sus, cred ca personalul pe care il angajezi este un element important, daca nu determinant in alegerea unei gradinite. In afara de profesionalism si experienta, mai au nevoie si de acea disponibilitate si intelegere fata de cererile parintilor. Adica : daca eu le-am spus ca al meu nu mananca nimic cu cacao sau ciocolata (ca nu vreau sa ii dau pana la 3 ani) nu vreau sa vad dimineata castronul cu cereale cu cacao in fata lui. Alt exemplu : azi dimineata cand il las pe Sasha la gradi aud ca ii duce la Zoo. Pai cu gripa asta aviara ii duceti la Zoo, unde e plin de pasari ? In sfarsit, am sunat-o pe directoare si am luat-o pe ocolite, cu binisorul, nu stiu cat de tare i-a convenit, ca incerca sa ma convinga ca nu e nici o problema, ca nu intra copiii in contact cu pasarile, ma rog, pana la urma nu s-au mai dus. Dar ideea este ca iti este cateodata jena sa iti spui parerea despre ceea ce crezi ca e mai bine pentru sanatatea copilului tau si asta nu e normal.
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos