Raduc vrea si el o bona :-))
Dat fiind ca tocmai l-am retras de la cresa pe baietelul nostru (2 ani) suntem in cautarea unei bone pentru el. Programul este de genul: 8:00-18:00 si nu as vrea sa faca nimic in casa, numai sa aiba grija de copil si sa iasa cu el la plimbare. Raducu este un copil vesel, sociabil, mincacios, jucaus, nu este terorist Alte cerinte pt bona sunt: sa fie o persoana echilibrata, curata, corecta, de bun simt, sa aiba experienta (sa mai fi avut grija de copii), sa fie sanatoasa si sa iubeasca copiii. Noi locuim pe Calea Mosilor, deci ar fi util sa stea cumva prin sectorul 2, maxim 3, ca sa-i fie usor cu transportul, mai ales ca se apropie iarna... Despre bani nu pot sa ma pronunt neaparat pt ca asta stabilim numai discutand cu persoana respectiva. Insa, daca va intruni cerintele noastre si va avea grija de Raducu cu placere si atentie, garantez ca se va simti ca si un membru al familiei!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
Raspunsuri
Denise spune:
Eu ti-o recomand pe dna Vali, o cunostinta interesata sa lucreze ca bona si care m-a rugat sa o ajut in acest sens. Ce iti pot spune eu despre dansa, este ca are 57 ani, este o femeie cinstita, foarte curata si gospodina, nefumatoare, a crescut doi copii si trei nepoti si a mai fost bona pentru un scolar de 6 ani. Locuieste in Balta Alba, deci nu ar fi o problema transportul pana in CM si raspunde la tel.0722881067 sau 3480745. Succes si sanatate!
danat spune:
Multumesc denise! Mi se pare doar un pic cam departe, eu stiu zona si e ceva de mers pina la noi...o sa notez oricum telefoanele si vorbim!
mai astept si alte oferte, daca se poate...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
valenita spune:
Dana, ti-as recomanda-o pe sora mea care este cea mai de treaba persoana din lume si o excelenta bona- o sa zici ca aici intervine si factorul subiectiv, dar daca o s-o cunosti o sa-mi dai dreptate- are 38 ani, a lucrat deja ca bona si poate primi oridand recomandari calduroase, eu insami am un baietel de un an si jumatate si imediat ce are putin timp liber vine la mine si se ocupa de cel mic din plin si cu pasiune. Asa cum ceri tu este o persoana decenta, onesta si cu mult bun simt, harnica si ordonata, iubeste realmente copiii, e relativ tanara, dar eu zic ca asta e un atu pentru un copil sa fie in grija unei persoane tinere si deschise la un tip de educatie mai putin rigid.Locuieste in zona iancului si cred ca nu ar fi o problema sa vina pina pe calea Mosilor. Sigur, tu esti cea care va confirma daca aceste calificative au o baza reala, dar eu zic ca merita sa incerci si iti spun cu toata sinceritatea ca nu vei regreta. Daca o sa va intalniti si o sa simpatizati reciproc, cred ca si micutul tau va fi incantat
daca esti interesata si daca anuntul mai e valabil da-mi un semn