Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Contul in lei pt Alex.

Am uitat sa scriu contul in lei.....scuze!

Acesta este : Bogdan Ana-Maria, RO42BTRL05301201596892xx, deschis la Banca Transilvania, Agentia Giurgiu.

Am trecut ambele conturi pe prima pagina intre poze si listutza cu bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ce bine ca ne-a dat Ana contul, eu ma duc afara cu Damian si la 12 dupa ce o luam pe Ioana de la scoala, mergem la banca.

Sofia, sunt mai multe categorii de biscuitei de care va spuneam, astia care ii vrea Dami nu sunt foarte sarati dar oricum nu ii dau decat cate unul cand nu ma mai inteleg cu el.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Am reusit sa scanez articolul despre copiii de cristal...dar caut in urma adresele de mail ale doritoarelor si nu prea le gasesc.

asa ca mai trimiteti-mi un PM, please!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna dimineata fetelor....chiar daca nu este asa dimineatza!

Raportam si noi o raceala ce se "omeneste"cu antibiotic si daca nu imi lasa baiatul in pace mai repede ...nu stiu ce fac!

Maraiala la greu din cauza celui de-al optulea dintisor(stanga-jos)-in fata-...asa ca am nevoie de nervi tari si puiul meu mic de mine.Si binenteles...lipsa poftei de mancare.

Caldurica in casa de la caloriferul electric de aproape o luna.

Felicitam si noi bebici plimbareti...dani ...doar tinut de manuta.

Va dorim o zi buna si multa sanatate all.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by Mada

lorena, puiul tau este bine ca greutate pt un an si inaltime la fel. nu te ingrijora ca nu a luat in greutate, poate luna asta va recupera.
cum a fost cu intarcarea? greu?
ff frumoase pozele , ai un ditamai flaucaul, tortul arata super, ce fructe erau deasupra? coacaze?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mada, mercic de aprecieri. Iti raspund cu intarcatul... a fost bine pana la urma. L-am intarcat in trei zile. In prealabil ii dadeam biberon. Am inceput sa-i inlocuiesc cate o masa de sân cu biberon cu lapte simplu. Daca te decizi sa o intarci pe Ilinca, te sfatuiesc sa inlocuiesti cu biberon in perioada zilei cand nu ai sânii plini, ca e nasol. Nu am luat medicamente, ci pur si simplu nu i-am mai dat. M-au durut ceva timp; dar laptele se retrage si e OK apoi. Mie imi ramasese un nodul sub un sân, dar si asta s-a retras. Principalul e ca nodulul sa doara, ca altfel e altceva... doamne fereste.

Oricum, mie imi lipseste mult intimitatea aia a noastra si am momente cand ma gandesc ca asa usor a uitat de titi si parca nu mai am nici o folosinta .

Zilele trecute m-a tras de bluza (cred ca si-a amintit el ceva) si cand i-am aratat titi a pus mâna pe sfârc dar cu asa o scârba... Noroc ca m-a amuzat faza ca altfel ma busea plânsul.

Da, coacaze erau pe tort.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Bine ca avem contul...merg si eu la banca...Dumnezeu sa-l ajute pe puiutul Anei, multi!
Eu sunt racita tare si mie frica sa nu ia si gandacelul meu...e asa de frig la noi,ufffffff,vine iarna.
RAMONA,bine ca nu a patit nimic gaza ta,...multi nebuni mai sunt pe lumea asta...si tare ma supar si eu cand vad ca nu ii intereseaza pe unii ca esti cu copilul...te darama pur si simplu.
la toata lumea si numai bine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Sofiabebe, sanatate la puiut!
Lorena, eu am intarcat-o pe fetita la 14 luni si mi-a fost foarte greu, sa zic asa, psihic. Depresia aia de dupa nastere, de care se tot vorbeste eu am avut-o atunci. Exact sentimentul de inutilitate de care spui tu. Uneori ma uitam la ea cum statea in carucior si ma lua plansul. Parca se rupsese o legatura intima dintre noi, partea aia instinctuala, materiala, animalica, nu stiu cum s-o numesc, dar ceva foarte profund.
De fapt ma tem de clipa in care il voi intarca pe Andrei si incerc sa imping cat mai incolo momentul, sa fie mai mare, sa il concep independent.
Si inca ceva, ei nu uita, le ramane inconstient. La vreo 3 luni dupa ce o intarcasem a racit rau, eram plecati de acasa (la Paris ) si avea febra, a inceput sa ma caute. Si desi stiu ca sunt tot felul de credinte populare, ca nu se face, i-am dat sa suga (eu am mai avut lapte inca doi ani), s-a calmat si a adormit.
Deci in momentele dificile tot asa cauta sa se linisteasca.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

NEXUS si LILIA TOMA,imi cer scuze ca am ramas in urma cu un raspun...in primul rand va multumesc ca v-ati gandit la puiutul meu,apropos de coite...si multumesc mult de link(LILIA),ce am citit acolo m-a ajutat sa stau linistita ca exact asa stiam si eu...problema noastra nu se va putea rezolva decat dupa 2 anisori prin operatie,in cazul in care nu se inchid canalele cu ousoarele la locul lor...nu e grav,dar e de preferat sa nu ajungem la cutit,nu?...acum asteptam si speram sa fie totul bine... de la noi pt voi si puiutii vostrii,si sanatate multa!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ce bine ca a dat Ana Maria contul. In seara asta sau maine o sa trec si eu pe la banca...sa vad cand imi gasesc timp. Dar cel tarziu maine trimit banii.

Ana-Maria, micutului Alex si offf sper sa gasim un dispozitiv din ala de administrat insulina si fara ac cat mai repede.

Eu pe la bazar nu cred ca o sa pot ajuta pentru ca pastrez toate lucrusoarele pentru viitorul nepotel/nepotica. Sora mea este insarcinata asa ca o sa fiu din nou matusica

Noi am fost azi la vaccinul de 1 an. Alexuta e bine deocamdata, nu a facut febra iar locul de la manuta nu s-a inrosit/intarit si sper sa nu faca nici de acum incolo. A plans cand i-a facut vaccinul, dar i-a trecut destul de repede. Sper ca la urmatorul sa nu fie mai rau decat acum.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Eu nu ma gandesc deocamdata la intarcat...
dar de ceva timp nu mai am sanii plini, nu se mai intaresc ca in primele 6 luni.

cu Vlad mi-e frica pentru ca are o noua pasiune: dopurile de la sticlele de plastic: si le indeasa in gura, le da afara (insotite de balutzele aferente), si iar in gura, pana icneshte ca l-a impins prea tare.
si se misca cu dopul in gura, se arunca in fund, si Doamne fereste sa il ascund (pe dop), face scandal...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput