Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_a spune:
Salut!
Da, e foarte buna initiativa voastra!Asteptam contul Ana! Si curaj, Alex are acum nevoie de tine!
Fetelor, copilul meu e mofturos!Adica v-am spus eu ca nu vrea sa manance, ei bine...ar manca el daca as stii eu ce anume doreste!!!
Azi mi-am adus aminte de cascaval si l-am amestecat cu un cartof fiert plus un pic de unt a iesit asa o pasta elastica dar...ca sa vedeti ca a cascat frumos guritza si a papat tot fara scandal si fara "nu nu " Hm...deci se pare ca sa saturat de ceva din meniul lui...tare ma tem ca de carne si acu imi storc crerii sa vad ce as putea sa-i gatesc pentru diseara si in zilele urmatoare.....
Cred ca voi intra si eu la subiectul cu papa de bebici de la Culinare daca o mai fi ....
Cam asta despre noi, dintisorii inca nu au aparut, este foarte marait si irascibil, nervos chiar...
Si inca ceva, mai sunt copilasi care isi indeasa cate o jucarie pana pe gat de isi face greatza????Sau numai al meu face asa si ar fi cazul sa-l duc la medic????
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
herra spune:
LA MULTI ANI Ioana Alexandra, Alexia Anca, Raluca Maria !!!
Ana - asteptam contul de card!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
ana_miti spune:
Maine dimineata ajuns in Bucuresti la spital sa vb cu d-na dr despre acel dispozitiv.
Noutati va dau cand ma intorc , adica dupa amiaza.
Cat despre contul de card, credeti-ma ca nu stiu care este, trebuie sa ajuns in dupa amiaza asta la banca....intru pe seara si vi-l dau.
ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos
ana_a spune:
La multi ani pentru frumusica Ioana Alexandra!!!sa cresti mare si multa multa sanatate!!!
La multi ani si pentru Alexia Anca asteptam vesti de la mamica ta!Multa sanatate!
La multi ani Raluca Maria, andora, asteptam vesti de la tine si sa iti faci rost de internet cat de curand!
Strengarul de un an
Nexus spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Si inca ceva, mai sunt copilasi care isi indeasa cate o jucarie pana pe gat de isi face greatza????Sau numai al meu face asa si ar fi cazul sa-l duc la medic????
Arthur isi indeasa manutele pe gat pana la cot pana isi face greata. Dar cred ca este din cauza de maselute...simte nevoia sa roada ceva.
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
ana_a spune:
Hm...Mihaela, deci si Arthur face la fel....ok, parca m-am mai linistit, sincer ma ia cu fiori cand il vad cum isi indeasa degetele pe gat sau jucariile, sosetele, papucii...absolut tot ce apuca cu mana, si are o ciuda cand nu-i incape in gura de tot!!!
Strengarul de un an
aissa spune:
Ana_a si Ale isi baga degetele si orice intra (cum e o carioca de la un Happy Meal) in gura pana icneste....Si desi se sperie tot plange daca ii iau jucaria....
Ana_miti, asteptam detaliile!
georgiana.david spune:
'neata la toata lumea
Si Damian a intrat intr-o faza plina de mofturi, mananca doar ce vrea el si mai are o chestie care nu stiu daca e bine, e topit dupa biscuitii aceia mici, mici, un pic sarati, crakers. I-a dat al meu sot acum cateva zile ca plescaia langa el cand manca si de atunci mi arata non stop si plange daca nu ii dau. I-am ascuns in dulap dar a vazut unde si se duce de-a buselea si deschide singur dulapul si se serveste. Or fi buni, or fi prea sarati?
Intr-o alta ordine de idei, eu joi plec iar la Timisoara, de data aceasta cu treburi. Oricum nu cred ca o sa lipsesc de la apel ca o sa am acces la net.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Am uitata sa va spun ca am reusit sa-l masor pe Dami (trebuia la 1 an dar cu toate pregatirile si toata nebunia am uitat), are 77 cm.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Lucia spune:
Am si eu o rugaminte. Deoarece ne-a cuprins febra pregatirilor pentru petrecerea de un an, stiu ca acum ceva luni o mamica de pe aici a scris o reteta de prajitura cu biscuiti populari, crema de vanilie si mere. Eu am facut-o odata si a avut mare succes insa am pierdut reteta. Daca acea mamica mai este pe aici o rog mult sa-mi dea un pm cu reteta. Multumesc mult!