Care e idolul tau ? (3)
Raspunsuri - Pagina 14
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaaaa de ce sa te superi ? mironosito !
tzi-am dat rol de rol, si tot nu e bine. tu ai gripa aviara, deci ai puterea, arma cea mai tare, potzi sa ne-o dai la totzi pe cale orala, si tot nu e bine ?
ce vroiai sa fi ? domnitza ralu ? my god !
gabirus spune:
Tiger are o intalnire "mutagena" cu Shipileaga la marginea padurii: o dragoste pasionala uneste tusea magarului cu gripa aviara!
POZE
narancea spune:
hei gina ! ciocu mic si joc de glezne hahahahahahaha nu sta prea mult cu ciocu deschis ca primesti gripa ! o primesti pe cale orala ! asa ca ai grija mare ...........
sa vina vinatorul ! pina nu dau pasaricile astea in boala gainii
waga- waga ?
gabirus spune:
Magarus, tu cara acolo, ca rolul meu e sa cipai, n-am alta grija
In mai mare pericol sunt oricum gaina si fazanita, ca io-s ornamentala
POZE
gabirus spune:
Pasarelele placide s-au asternut la iernat,
Privesc porumbul cu multa pofta,
Pe care-l vor consuma
Iarna intreaga ...
Perfect!
POZE
narancea spune:
ha ha ornamentala zici ? sa te tzinem de decor ? sa nu intrii tu pe mina noastra, ca te jumulim de pene, alea de la coada, una cite una......... pic pic pic pina n-o mai fi nimic, si te lasam in tirtitza goala. doamna paunescu ...
gabirus spune:
quote:
Originally posted by narancea
ha ha ornamentala zici ? sa te tzinem de decor ? sa nu intrii tu pe mina noastra, ca te jumulim de pene, alea de la coada, una cite una......... pic pic pic pina n-o mai fi nimic, si te lasam in tirtitza goala. doamna paunescu ...
Fara Paunescu, pls! Toate bune si frumoase, dar nu-mi jigni inteligenta
POZE
april spune:
quote:
Originally posted by cl
April, sa inteleg ca nu-ti place subiectul? Si da, se poate si mai mult .
Gabirus, e bestiala reclama aia . Avand in vedere ca narancea nu vrea tigru, iar Darael a spus ca mai sunt si pe cale de disparitie, nu ramane decat ultima alternativa .
Claudia
ba imi place draga, dar cand am deschis topicul asta nu ma asteptam la asa o turnura (cu 180 grade)
Andrada