Care e idolul tau ? (3)
Raspunsuri - Pagina 15
cl spune:
Fazanitza periculoasa, versata si toate cele. LOL si iar LOL! Ia asculta nudule, nu prea e LOL, ca mi-aduc aminte de Darael, cu reteta lui si carligul ala. D-aia unsa cu toate cele, nu, numa' buna de bagat la cuptor! Ai copt-o bine, Narancea, ay? Ei bine, nu-i asa, pentru ca tocmai am contactat gripa aviara. . Asa ca l-am ciugulit pe saracul magarus waga-waga care s-a imbolnavit si el . Asa ca, PAZEA, care se apropie de mine, o ia! Darael, mama, stai departe cu carligul ala .
Avand in vedere ca azi e zi de post, porumbul ala cade numa' bine.
Claudia
narancea spune:
auzi duduia savarina, vezi daca vine vinatorul i-o dai si lui .......... pe cale orala !
la mine nu e problema mami, de magari nu se ia decit tusea magareasca si boala lu calache ! cu mine potzi sa incerci orice hahahahahaha
gabirus spune:
Vad ca toti am cam luat-o pe cale mai mult sau mai putin orala ... si vanatoru' ioc!
Ia sa-i pregatim si lui ceva!!!
POZE
cl spune:
quote:
Originally posted by narancea
auzi duduia savarina, vezi daca vine vinatorul i-o dai si lui .......... pe cale orala !
la mine nu e problema mami, de magari nu se ia decit tusea magareasca si boala lu calache ! cu mine potzi sa incerci orice hahahahahaha
Ba o iei, mey. O iau broastele tale si apoi tu esti...mort.
Claudia
gabirus spune:
Bucatarosule, hai sa deschizi fila noua in padure .... ca ne-am cam intins cu zburataceala
POZE
cl spune:
quote:
Originally posted by gabirus
Bucatarosule, hai sa deschizi fila noua in padure .... ca ne-am cam intins cu zburataceala
POZE
Nu-l deranja de la masa , ca se supara si vine cu pusca. Desi pusca lui...nu o sa ia foc .
Claudia
DARAEL spune:
Vreau sa ma adaptez si eu “rolului”, asa ca voi include aici cateva versuri deosebit de potrivite situatiei, desi sunt scrise pentru pitici, si culese de mine de pe Forum: http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=27718&whichpage=1
Pasarica
Pasarica alba-n cioc,
Subtirica la mijloc,
Tragi cu pusca, nu i-a foc.
Pasarica-i cu noroc !
Si zboara, zboara...(se imita zborul pasarilor, dand din maini)
Ce rol am primit.....
De la rolul de „baiatul cu florile” de pe forum, am ajuns sa mi se spuna ca sunt sadic si am ceva cu pasarile.......
M-am suparat !
O sa-mi iau lopatica si am sa plec sa va spun la mamaaaaaa,,,,,,,,,,,
Fara instrumente de fezandat, dar cu o pentru toate fetele si o pentru baieti,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
PS> Eu sunt foarte ocupat astazi. Daca se indura cineva sa deschida partea a 4-a, o sa consideram ca a facut un act caritabil sustinand cultura si liberul schimb de opinii si informatii !!!!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT