Muzicieni DC
Raspunsuri - Pagina 7
angy11 spune:
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri,Monica multa sanatate si copiilor tai,acum putem sa ii tratam ca intra in vacanta.
O zi buna va doresc!
angy11 spune:
Salutare la toata lumea.Ce mai faceti?
Chiar nu mai scrie nimeni nimic pe-aici?
La noi acum e un festival: "Zilele scolii muzicale timisorene",aseara a inceput,am avut aproape toata clasa in deschidere cu tobele dupa gat,apoi am avut un elev dintra XII la marimba solo,apoi in finele concertului ansamblul de percutie(2 piese).Am fost asa de obosita incat pe la ora 20.30 am ajuns acasa si credeam ca-i vreo 12 noaptea.Azi m-am dus linistita la scoala sa semnez condica,ca elevilor le-am dat liber practic participasera cu totii,la eveniment si cand s-o tai acasa,ma gaseste directoarea disperata ca s-a contramandat o orchestra din Serbia, ce trebuia sa cante maine si ma roaga sa acopar eu cu ansamblul golul de vreo jumate de ora.Sa pic jos,piese aveam noi in repertoriu,dar nu le-am mai cantat din primavara,asa ca ne-am pus pe treaba si mai inainte am ajuns acasa.
Ce sa va spun la mine casa e un dezastru,nu a mai pus nimeni mana de o saptamana sa faca ceva(oricum,doar eu fac)dar de imbracat,mancat spalat toata lumea a consumat.Nu stiu cand am sa apuc sa le pun la loc pe toate
V-am pupat,astept vesti de la voi.
monica-elizabet spune:
buna fetele,
am si eu o rugaminte la voi,o prietena de-a mea(marina deaconescu...pentru sabina) isi da gr II si ma rugase pe mine sa-i caut partitura de la sonata pentru pian in SIb major de Mozart(si, fa ,re, fa ,si, re fa....) fiindca stia ca o am analizata dpdv formal...ii trebuie cu lux de amanunt...dar eu nu o gasesc si nici timp sau chef(trebuie sa recunosc)nu prea am...voi o aveti cumva analizata, daca da...oare mi-o puteti trimite cumva? sau sunt eu pe alta lume?
ce faceti maine? sunteti in greava?
pe mine nu ma afecteaza fiindca maine nu am nimik, numai meditatii...si daca intru si aici in greva...atunci chiar murim de foame
va pup noapte buna si scuze ca am indraznit sa va intreb
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Sabina spune:
Monica, imi pare rau, nu am analizat-o, desi mi-as fi dorit pt ca e f interesanta forma, prima parte e o sonata f lunga.Pana cand ii trebuie? poate reusesc sa ma uit pe ea.
fetele, eu sunt fiarta, Sofia are viroza cu conjunctivita, si n-a mai avut asa ceva niciodata, e o noutate pt noi.asta e, botezul gradinitei....
Angy, m-as apuca de piesa de marimba...ce zici?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
monica-elizabet spune:
buna fetele,
sabina sincera sa fiu nu stiu cat mai are pana la grad...desi ar fii trebuit sa mi-l dau si eu anul asta dar daca am nascut nu se mai pune vechime in invatzamant...dar banuiesc ca mai e ceva timp. asa ca te rog daca poti si cand ai tu timp analizeaz-o. eu sincera sa fiu daca m-as uita pe ea, asa la prima vedere as putea sa-i zic unde-i exp-dezv, reexp, teme si alte chestii vizibile cu ochiul liber...dar asa in amanunt cum ii trebuie ei la grad cred nu ma prea pricep
sanatate multa sofiei
si ai mei amandoi sunt varza, alex tuseste(tot de la gradi) si pe ruxi a luat-o o diaree de care nu mai scapam de 2-3 zile deja...
pupici la toate si sa aveti o zi buna
monica
angy11 spune:
Am aparut si eu,nu am prea intrat pe forum in ultimul timp,ba nu aveam timp,ba mergea greu.
Fetelor noi nu am tinut greva,sau mai bine zis nu prea stim daca am tinut sau nu,luni au venit la scoala copii,dezorientati si asa ca am facut ore,de marti incepand s-au tot rarit,sunt curioasa ce v-a fi maine.Cei mici I-IV,clar fac ore si de cultura generala si de specialitate.In rest bate vantu in timisoara,opera e in turneu de vreo 2 saptamani sau mai mult si vin in decembrie,fila pleaca maine in germania.
MONICA imi pare rau ca nu am cum sa te ajut ca la analiza apelam mereu la pianisti de lene,ca nu era treaba mea si era traditie la percutionisti,nu era sa sparg traditia tocmai eu,am invatat forme ca ma interesau dar nu la modul profi.
SABINA,sigur,incepe cu ce-ti pica bine,orice e bine venit.
Multa sanatate Sofiei,nu te ingrijora o sa te obisnuiesti cu "binefacerile"gradinitei,asta e,pana li se amesteca virusii,spunea pediatrul copiilor mei,apoi se imunizeaza.Si fica-mea a facut conjuctivita si otita de curand.
VERONICA,ce mai faci?
Sa va spun o poanta de-a lui fiu-miu din seara asta cand faceam lectia la romana:Ii dictam eu de zor cuvintele noi si la un moment dat randul pe care scria era pe terminate si ii spun"si acum pe randul urmator",la care el ma intreaba: "sa fac cheia sol?" si incepe sa rada.
Sabina spune:
Angy, haios baiatu:))
Sofia tusesteeeee....rau, rau.Nici nu poate dormi:(
Iar eu am luat de la ea:((
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
monica-elizabet spune:
sabina, si alex al meu a tusit rau, rau de tot si pana nu i-am dat un sirop antibiotic nu i-a trecut, am incercat timp de 2 sapt si am bagat in el toate chimicalele (paxeladine, tussin, ambroxol, kotof) si nimik, nimik.
i-am facut si o radiografie la plamani iti zic asa de rau ma speriasem si curis era ca am fost la doi doctori care-mi ziceau, nu are d-na nimi, nici macar orsu in gatsi el tusea pana vomita(daca manca inainte si-l apuca tusea dupa masa)
...apoi am fost la al treilea dr care i-a nimerit tratamentul...i-am dat Amoxiklav si bronhicum(un alt siropel din plante)si dupa numai 2 zile i-a trecut tusea, nu se putea odihni noaptea deloc...
multa sanatate sofiei
va pup pe toate fetelor, eu azi sunt libera si sunt taaaare fericita...va urez si voua o zi minunata
monica
filofteia spune:
Fetelor,
imi cer scuze ca intru peste voi, dar m-am bandit ca poate ma ajutati...
Lui Adi ii plac foarte mult cantecele lui ASIA... Stiti cumva unde pot gasi niste partituri sau negative cu cantecele lor?
Sau unde as putea apela pentru ceva de genul asta?