Muzicieni DC
Raspunsuri - Pagina 8
angy11 spune:
Va salut fetelor.
Sabina,imi pare rau sa aud ca nu e nici imbunatatire cu raceala,seara da-i un calmant de tuse.Si eu am patit la fel in urma cu cateva zile,am luat de la copii si am zacut vreo 2 zile in pat,nu ma puteam tine pe picioare ce rau mi-a fost.
Filofteia,am vazut postarea ta mai devreme,poate ca au mai vazut-o si alte fete de pe topic,eu iti raspund in nume personal,noi nu ne ocupam cu agest gen de muzica,suntem muziciene,ceea ce implica mult mai mult decat face Asia,cu care nu am nimic de altfel si apreciez ca copilul tau iubeste muzica,caut pe net,probabil ca au sit si acolo poate gasesti,dar daca iubeste muzica nu ma pot abtine sa nu-ti spun(si chiar nu vreau sa fiu tendentioasa)incearca sa-i dezvolti placerea de a canta,de a asculta si aici poti interveni punandu-i chiar acest gen de muzica dar mai calitativa,exista voci bune o gramada,nu sugerez sa-i pui muzica simfonica,sau opera,dar chiar si moi in romania avem voci bune,trupe bune,care nu sunt chiar asa de comerciale,chiar nu vreau sa te superi,dar nu stiu cum sa-ti explic mai bine.Rregretele mele ca nu te putem ajuta in ceea ce priveste doleanta fiului tau.
Sabina spune:
Nu pot decat sa fiu de acord cu Angy, cu o precizare.Astia nu prea au partituri:))adica Asia.de aia e mai greu sa gesesti asa ceva.De obicei au o mica linie melodica(pe care sunt convinsa ca baietelul o stie deja) si o orchestreaza pe computer...
Incearca pe retelele alea ilegale? pe care nu avem voie sa le spunem pe DC.
in alta ordine de idei...sofia tuseste in continuare, doar ca nu a vomitat noaptea trecuta, asta e deocamdata progresu.Si nici febra nu mai are.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Nu pot decat sa fiu de acord cu Angy, cu o precizare.Astia nu prea au partituri:))adica Asia.de aia e mai greu sa gesesti asa ceva.De obicei au o mica linie melodica(pe care sunt convinsa ca baietelul o stie deja) si o orchestreaza pe computer...
Incearca pe retelele alea ilegale? pe care nu avem voie sa le spunem pe DC.
in alta ordine de idei...sofia tuseste in continuare, doar ca nu a vomitat noaptea trecuta, asta e deocamdata progresu.Si nici febra nu mai are.
Pe retelele acelea “ilegale” se gasesc doar melodiile Asia – toate albumele daca vreti, dar nici tata mosu’ nu a auzit de partituri ...... chiar ce-s alea ?
Revenind la lucruri serioase:
Ce putem sa recomandam unui ingeras frumos de 3 anisori si un pic ?
Antibiotic contra bilibistrocilor ? Merge – dar trebuie tanti dr sa dea dupa consultatie !
Sirop de patlagina contra tusei ? Merge si inca bine.......
Pusi de la mami ? Merge si e cel mai bun tratament recomandat de nenea doctoru' !
Mai era ceva ?
Aaaaa – ce cauta DARAEL pe aici ?
Oameni buni – si eu cant ! In fiecare zi cant la corzile Sufletelor voastre......
Oameni buni – si eu ascult ! Si nu orice, ci cantecul Inimilor voastre iar melodia lor o intrece pe cea a marilor compozitori clasici, comparandu-se cu muzica stelelor......
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Sabina spune:
Darael, ai sa razi, da soara mea a luat mii de partituri de-acolo, jaques brel, jim morisson, etc.Decxi...poate si Asia?
la punctu 2.
ne-a dat tanti dr antibiotic ospamox(dupa pararea mea inutil, timp de 3 2 zile tot afacut febra, era virotica treaba dar d-na dr a fost in cazul asta bunica fratelui Sofiei, deci n-am cartit, ti-am mai povestit eu, a fost sef de sectie la pediatrie Fundeni...)
a dat mami patlagina(desi cica are bezoat de sodiu), a dat mami Stodal...si can a vazut mami ca nimic nu merge afacut sirop de ridiche neagra(lasata sa se scurga cu zahar) si ingerasu a tusit mai putin
iar de pusi am albit-o.
cat despre nr 3...
asta trebuie! Sa cante toata lumea!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
filofteia spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri... Oricum Adi asculta mai multe tipuri de muzica... nu am reusit inca sa-l conving sa asculte si muzica simfonica sau opera, dar dupa cum il vad eu o sa-i placa...
Voi ce muzica i-ati recomanda?
Multumesc mult inca odata!
Sabina spune:
Pai cati are?
de obicei copiii nu prea stau ei sa asculte cuminiti muzica simfonica:)) doar daca pui tu ca fond prin casa.
angy11 spune:
Am aparut si eu,obosita,varza,am fost invitati(cu ansamblul)la o televiziune locala,intr-un show,m-am dus acolo sa vad desre ce-i vorba,am vazut eram chitita sa ii las acolo si sa plec acasa ca-s mari si se descurca,dar prea era multa lume oficiala si din scoala si din oras si nu se facea sa plec,asa ca am stat cuminte 2 ore pe tocuri,in picioare,nici nu mi-am dat seama cat de tare ma dor picioarele decat cand am plecat spre masina abia mai paseam.
Daniel azi mi-a luat -B la teorie,au avut autodictare dupa un solfegiu(ii pregateste de dicteu)si a uitat o masura afara,din graba ca era identica cu masura precedenta.
Dar ma bucur ca e exigenta profa si i-a scazut,ca alta poate l-ar fi iertat,avand in vedere ca pe cea dinainte o scrisese perfect.
Sabina cum mai stati cu raceala?
Monica cunm a fost ziua libera?
monica-elizabet spune:
buna domnelor profesoare
sabina, ma bucur ca sofia e mai bine...sanatate multa
angy, dar ai activitate hu gluma...super televiziuni si alte chestii...bravo voua, felicitari.
cat despre baietelul tau e chestie doar de organizare daca era atent normal ca scria si masura pe care a sarit-o...bine ca "aude' bine si nu scrie prostioare...asta e important la dictat, data viitoare o sa fie mai atent si o sa ia fb cu felicitari.
ziua libera a fost super odihnitoare si a fost binevenita inainte de ziua de vineri care a fost super incarcata.la toate gradinitele am stabilit programul de serbare(deja visez numai colinde)si am incercat sa-i introduc si pe copilasii de la meditatie de acasa( cei care fac doar de placere) in aceste mici serbari...sper ca o sa iasa frumos.
azi vroiam sa plecam la munte dar cand ma uit afara nu-mi vine sa bat drumul degeaba pana acolo cu amandoi copilasii. sabina, nu mai stiu daca te-am mai intrebat sau nu suntmai aveti casutza la busteni? am fost demult acolo cu maria toroimac si am trecut si pe casutza si mi-a placut tare, tare mult. ne tot gandim eu si sotul sa ne achizitionam si noi o casutza undeva intr-uh locshor linistit dar cine stie cand si unde...vise, taica, vise
v-am pupat si va urez un sf de saptamana minunat
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Sabina spune:
neata fetele!
Alina(asa o cheama si pe sora mea!), wonderwomen, ce sa mai zic:) Monicutz, da mai avem casuta.e mica, f mica, da e tot ce trebuie.
sa stii ca la munte e vreme mult mai buna.
cand vrei sa stii uita-te aici:
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR;RO;-;SINAIA;&metric=1