Muzicieni DC

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Sa va spun ce e cu atatea controale:avem si noi ca orice scoala banuiesc un reclamangiu,care reclama tot ce prinde,de la directori,la femeie de servici,portar,etc.Si un urma repetatelor reclamatii,ne-a venit in vara(5-10)iunie,in control madam gorganeanu cu inca 2 tipi.Va dati seama cum era la noi atunci,aer de vacanta,examene de sfarsit de an, condica vraiste,etc.Dar se pare ca tipii au venit fara delegatie si tot ce impunea aceasta,cel putin asa se stie la noi(deci incognito)si au plecat la fel de inopinant cum au venit,cu treaba neterminata,dar au lasat in urma lor scoala cu fundul in sus.Ca sa nu se mai intample astefel de neglijente,acum din august s-a lucrat pe branci la orar,incadrari,planificari,etc.Acu vreo 3 saptamani apare acel raport de la minister si in urma lui,controlul efectuat la sange de inspectorat.Cam asta e.
Sabina,treaba ei daca nu poate fi data jos,important e sa nu lucreze in defavoarea invatamantului muzical.Cred ca stiti si voi faza cu incadrarea corepetitorilor,ca persoane didactice auxiliare si cate si mai cate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mama ce nasol.Si la Cons a fost o faza din asta, era una care a reclamat la minister o mie de chestii(ea nu avea ureche!!! dar facea muzicologie, tocea in schimb o gramada si nu intelegea de ce pica la dictat...pana la urma nu mai e studenta)Si sa vezi controale si registre etc etc.

iar madam inspectoare e total aiurea.nu are niciodata nimic bun de zis, etc etc.Face f f f mult rau.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ati avut noroc la noi tipu asta reclama de vreo 20 de ani ,ne-a innebunit pe toti,suntem buni de dus la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele, dar prin enescu ce stiti? face rau si pe-acolo? ca din cate stiu eu acolo are preferatii ei ca a fost si gorganeanu profesoara acolo.
va pup, o zi buna si fara batai de cap

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Buna seara fetelor.Am o mare rugaminte la voi.Pregatesc un proiect si as dori sa aflu exact cine preda percutie si la Lipatti si la Enescu,daca sunt titulari si ce grade didactice au,ma puteti ajuta?

Sabina,am primti un pliant de la un concurs de muzica contemporana din Italia,la care as fi putut sa particip cu ansamblul,dar e cam tarzior sa ma inscriu,dar intentionez la anu si contez pe tine.Chiar vreau sa ne scrii ceva,acolo maxim e admis cvintet.Te gandestila ceva pt. noi? Pot apela la Violeta Dinescu,dar chiar simt ca tu esti mai aproape de noi si intelegi mai bine ce vrem,cu ea ar trebui in prima faza sa iau legatura prin fratele meu,sau Doru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Angy, da conteaza pe mine.Spune-mi pt ce nivel, pt cei mai maricei? Si ansamblul e dirijat? ca exista e variante de piesa.Grele pt interpreti si grele pt dirijor

Glumesc, desigur, se poate si calea de mijloc.

la enescu stiam ca balea e titular, nu mai stiu cine altineva.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Buna dimineata.Eu si copiii bolim,nu suntem la scoala,a dat peste noi o viroza noua,dureri de cap si ne curge nasul intruna ,dar in acelasi timp e si infundat,o chestie nemaiintalnita pana acum,asa ca stam in pat,cu nurofen si speram sa ne punem pe picioare.
Sabina e vorba de cei de liceu,cvintet si fara dirijor,ma gandeam la ceva cu iz romanesc o sa incerc sa-ti trimit un dvd sa vezi si sa auzi nivelul,ma mai gandesc cum sa fac sa-ti parvina.As mai avea nevoie de o piesa pt. marimba la 4 bete,eventual poate fi combinata cu vibrafon si glockenspiel,pt. olimpiada pt. clasa XII.Dar nu avem voie in prim auditie,asa ca trebuie cantata mai devreme de martie,aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sveronica spune:

BUNA seara,

Am o intrebare.........cele/cei care sunteti in invatamantul preuniv. .........in ce sindicat sunteti ?
Azi, noi cei din Lipatti, am primit azi o veste proasta........La noi sunt 2 sindicate : FEN ( majoritar) si FSLi ( cca.20 membrii).Si unii si altii am semnat acele recalculari de salarii.Cica FSLI a castigat ( azi s-a apucat contabila de statele de plata pentru aceste sume - care sunt in jur de 10 - 15 mil.), iar FEN a pierdut procesul.Voi ce siti?..........La voi cum e ?

Mergi la inceput

Noi suntem o parte la fen (eu)si alta la spiru haret,habar n-am ce e cu sindicatele,la noi sunt doi lideri pe care ii ocolesc elegant,ca daca intri la texte cu ei nu mai scapi si cum azi n-am fost la scoala si la tv nu m-am uitat sunt pe dinafara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu la fel stiu ca dl balea e titular in enescu la percutie
si ai mei copilasi sunt varza de raciti, mai ales alex tuseste nasol si-i trecuse...dar a revenit si a luat-o si ruxi...mai mult cu nasucul dar si tuseste.
angy, sanatate multa si tie si copilasilor
sabina
hai ca de maine iau vacantza astia mici...
gata, acum chiar fug in pat ca nu mai pot, mi-am facut si niste analize si nici nu am mancat ca lumea si sunt franta
va pup pe toate noapte buna.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput