Muzicieni DC
Raspunsuri - Pagina 5
angy11 spune:
Fetelor va salut,ieri mi-a fost picat calculatorul si a trebuit refacut.si cum un ghinion nu vine niciodata singur s-a stricat taman cand trebuia sa primesc pe messenger planuri de lectie etc.E jale mare l-a noi s-au pus ca inspectia pe noi de nu mai stim pe unde sa iesim,nu-i intereseaza decat hartoage,habar n-au ce predam,de ce,daca stim ceva meserie,ii intereseaza doar planificari de cu ani in urma,planuri de lectie la fiecare ora in fiecare zi.de 48 de ore scriu intruna,mi-au amortit mainele si nu ma mai asculta.si una peste alta maine am inspectie de grad(II),poate cineva sa-mi spuna cum e la gradul 2 la bucuresti?Eu Defu l-am dat acolo in 99 si acum nu stiu daca sa ma inscriu aici sau la bucuresti.Mi-a placut mult la def la bucuresti,la noi sunt mai crispati.Va pup pe toate!
Sabina,fratele meu are un baietel,cumnata mea a nascut vineri.
monica-elizabet spune:
buna dimineatza, eu ieri am avut un mic ghinion, m-am ciocnit cu unul cu masina, tipul iesea dintr-o parcare nu s-a asigurat si m-a acrosat cu nr lui pe aripa si portiera din spate dreapta a mea... dar pentru 2 mici zgarieturi ca sa mi le repare casco-ul a trebuit sa stau la politie 2 ore
va pup si va urez o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
angy11 spune:
Fetelor,ce mai faceti,am ajuns pe pagina 4 cu topicul nostru,suntem si putine si ocupate.eu as mai vainde potul cu situl si topicul prin oras,dar mi-e asa draga intimitatea asta cu voi ca mi-ar parea rau sa-mi stric placerea si suntem exact ce trebuie,o compozitoare,lipatti,enescu(nu conteaza ordinea)si timisoara,parca-mi suna cunoscut,mai lipsesc clujul,vreau sa va zic ca am postat pe topicul lor daca au prin zona muzicieni sa stie unde ne gasesc,da tre sa-i intelegem,ardelenii sunt mai inceti si Iasul(e ramonik).Si as mai face o gluma da pe messenger daca vreti.
Oricum ideea e ca trebuie sa fim mai multe(multi),ca sa fcem fata,da ideea nu-i asta,e sa ne simtim noi bine.despre mine ce sa va mai spun,nimic nou sunt obosita,varza,dar nu doar eu tot liceu,ne-au terminat astia cu inspectia lor,sa va spun cum e:vin la ora,cu orar,planificari si apoi incep sa confrunte cu ce faci la ora,la ce ai ajuns,ce scrie in planificare,ce scrie in caietul copilului si se duc in urma si pana la un an doi cu hartiile astea,de ex. ce ai facut in mai 2003....etc,zilnic vine salvarea la noi,pt. copii,ei cedeaza mai usor,caderi de calciu,anemii de tot felu si la sressul asta dau pe-afara,ca ei nu pricep ca nu pe ei ii controleaza ci pe noi.
cu ocazia asta vreau sa discutam despre un subiect:gorganeanu.Ce parere aveti despre cum ne conduce aceasta doamna? o rog si pe Sabina daca stie ceva despre subiect sa-si spuna parerea.
O sa va spun si o gluma? gafa a inspectorilor:se duc la o ora de pian tehnic,asista tampi la ora,cer toata hartogaria ca fara ea sunt morti si la finele orei,incep sa-l ia in suturi pe prof,ca habar n-are sa-si faca o ora!Asta innebunit ii intreaba cum adica? [alcool]"Pai ati lasat afara proba orala!!!"
CHIAR S-A INTAMPLAT LA NOI!!!!
Ira spune:
Hm, hm,
ma me mi mo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Hello everybodyyyyyyyy !
Iata-ma-s, Sabinuta !
Uite, io ma lupt cu examene si lucrari de echipa,
cred ca o sa incep sa-mi caut si eu aici niste ore de vioara sau pian,
ca prea tare duc dorul muzicii si predarii ei.
E cea mai frumoasa meserie din lume.
Daca este sa duc dorul unui lucru din Ro, apai dupa Liceul de Arta din Buzau lesiiiiiiiiin de dor,
ce gasca de profi cool
si ce munca relaxanta aveam, ofoffffffff, dumnezeule !
Ce mai e prin Ro ? E bine ? S-a mai imbunatatit situatia in invatamant dpdv salarial ? Cu gripa aviara cum ii, exista au ba acolo ?
Cu drag, Irina
monica-elizabet spune:
cred ca e un subiect sensibil aceasta d-an gorganeanu
eu nu o cunosc bine, am luat o singura data tangentza cu dansa si se uita pe diploma mea care este de pedagogoe muzicala si imi spunea ca eu nu am voie sa predau pian principal...si scria negru pe alb pe diploma ca am voie...asta se intampla cand eu vroiam sa-mi dau def-ul
hai va pup si am fugit la copilasi ca nu se mai poate
o zi buna
monica
monica-elizabet spune:
buna seara, ce mai ziceti, ce mai faceti?
sper ca sunteti binesi sa aveti o saptamana buna
monica
angy11 spune:
Am intrat si eu sa va salut.Acum am ajuns de la scoala si este o nebunie la noi de nedescris,cu inspectiile,controale,toti se agita cu incadrari etc.nu stiu cand se termina ca deja cedam cu totii.
Voi ce mai faceti?Ce mai e nou pe la voi?
sveronica spune:
SALUTARE ,
Dar de ce s-au pus cu atatea controale pe voi ? S-a intamplat ceva, a reclamat cineva ceva, sau......?
Sabina spune:
Buna fetele.Am venit si eu de la munte.
hai sa va spun cum e cu gorganeanu.Se pare ca nu poate fi data afara.Uite cum sta treaba:
Gorganeanu are o sefa.Sefa are un sot.Gorganeanu are si ea un sot.Sotul de gorganeanu e seful sotului de sefa lu gorganeanu.
Monolit, nu?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
monica-elizabet spune:
sabinutza....taaare rau faza cu sefii astia...te doare capul
monica