Muzicieni DC

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai ce sa facem...mai nimic:))

e tare greu cand se formeaza biseriocutele...te inteleg perfect.

noi plecam maine la Busteni si venim pe 5 dec, vrem s-o refacem pe sofia dupa boala..si daca tot e greva...

va urez un weekend de vis si o saptamana mai buna decat asta!

PS.nu-mi place ca doar noi trei vorbim aici.

Mizicieni DC, nu va ascundeti!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ai mey sabina, nu-ti place sa vorbesti cu mine si cu angyglumesc desigur...si eu as vrea sa fim mai multisi odihna placuta la busteni

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Sabina,as fi vrut si eu sa fim mai multi,sa schimbam pareri,sa dam informatii celor interesati de meseria noastra,de fapt am si reusit sa conving o colega sa scrie,dar a avut probleme cu netul,etc.Eu inca mai sper ca ne vom imnultii,de vizionat a fost vizionat subiectul,oare ii sperim pe cei care ne-au citit,nu cred,ca am scris despre chestii generale,nu am vb. nici de tonalitati,nici de cromatizari....
asta e,eu zic sa continuam,poate cine stie?
Eu una ma simt bine la subiect.
Pusi.
We placut,la amandoua.Odihna placuta la Busteni!

Mergi la inceput

angy,eu cred ca este normal sa fim putini la subiect
ganditi-va cum era cand eram in facultate...cel putin in bucuresti eram in tot conservatorul 900 de studenti si la medicina sau la drept erau de doua ori mai multi doar intr-un singur an.
intre timp am facut o meditatie si acum astept urmatorii...dar nu ma pot abtine sa vad ce mai faceti...
va pup si va doresc si eu we placut

monica

Mergi la inceput

Monica,am ramas doar noi 2, O sa mai posteze si Adriela,dar chiar are ceva probleme,speram sa se rezolve in cursul zilei de azi.Eu azi sunt in greva,ma duc doar cu Daniel la pian de la 12.Am vazut ca in we,erai ocupata cu meditatiile,ce bine la noi nu se practica,mai ales la percutie nici vorba,sa fiu multumita daca vin la ore.La pian si vioara stiu ca se mai fac si la noi.Ce-ti mai fac copilasii?
Te pup si iti doresc o zi buna.

Mergi la inceput

iaca acum m-am adunat si eu de pe drumuri, am avut meditatii dupa amiaza si apoi am fost sa-mi iau sotul de la servici si apoi l-am invitat la o pizza
sper si eu sa inceapa scoala cat mai repede fiindca alex s-a plictisit rau de tot in vacantza asta prelungita.
angy eu stiu ca aici la lic de muzica se fac meditatii si la percutie.
te pup si eu si va doresc numai bine si tie si copilasilor
sabina daca ne citestisanatate sofiei

monica

Mergi la inceput

A fost buna pizza?Eu cica sunt experta in facutul pizzei acasa,ma terorizeaza sotul meu cel putin odata la doua saptamani avem invitati la pizza.Apoi sa ma vezi explicand la retete,care mai apoi nu se aplica niciodata,ca-i destul de greu si cere experienta,asa ca ajung iar inapoi la mine sa manance pizza.
ce sa spun,voi sunteti experti in meditatii,stiu ca ma intreba Dan Cinca,nu stiu daca-l sti,e cornist la Fila,iar mie mi-a fost coleg de clasa,de ce ma plang ca e greu in invatamant,ca la ei meditatiile sunt "X" dolari?Ei bine la noi nu e asa,nimeni nu-ti ofera,daca ceri risti sa ajungi reclamat,tot timpul v-am admirat din p-ctul asta de vedere.de fiecare data cand iau unul nou la percutie imi propun si tot nu-mi iese.Ce sa zic,nu se simt nici macar la olimpiade,daca mergi cu ei,iti platesti tot de la tren,benzina,pana la cazare.Pe vremuri nu era asa.Iar daca lucrezi in plus cu ei pt. concurs,recital,otice,o faci pe ochi frumosi,iar de 8 martie poate primesti o garoafa din partea clasei.

Mergi la inceput

eu din cate am inteles de la prof cu experienta in mers la concursuri internationale si chestii de-astea, elevul plateste drumul prof, viza etc...si daca e un premiu mare ii da si profului...eu una stiu o profesoara care asa face.
eu nu am fost asa niciodata, daca am avut copilasi saraci dar talentati am stat cu ei mai mult si am lucrat nu le-am luat 1 leu in plus...dar sunt parinti care insista sa faca meditatii.
acum am doar elevi care vin sa faca pian de placere...adica sunt la scoli de cartier sau alte licee si vin la mine la pian.
pizza a fost bunicica, noi de obicei comandam acasa jerry pizza si aia e si mai buna...si cand am timp fac eu....inainte cand ila veam doar pe alex cred ca nue ra saptamana tot asa cum zici si tu sa nu se anunte cineva ca vine sa pape o pizza buna la mine
am fugit...de azi incepe alex gradinitza.
te pup si sa ai o zi buna

monica

Mergi la inceput

angy, el stie cum suna piesa cantata pe de-antregul? incearca sa-i explici logic unde si cand moduleaza, poate el a invatzat-o pe bucatele si de-aia se incurca acum.
eu maine plec cu patriarhia la constantza, avem concert acolo, credeam ca scap dar o tipa de la alto si-a rupt piciorul si dirijorul m-a rugat sa-l ajut si sa vin cu eiiti dai seama ce nasol, drumul dus-intors(cred ca in total 8 ore)concertul care e la ora 18 si poate noi nu intram primii...nici nu vreau sa ma gandesc...dar asta e...nu am ce face.
te pup si spor la studiu celui mic

monica

Mergi la inceput

Monica,,Daniel are luni,un soi de verificare la pian,face o piesa de Gurlitt,pt. mine e usoara chiar si de memorat,dar pt. el,nu stiu,cand il vad cum se incurca,cand moduleaza,imi aduc aminte ce greu imi era sa memorez preludiile de bach pt. v-cel solo,in special cea in MIb,in care daca nu esti atent pe ultima pagina,risti sa o iai de la capat.Pe de alta parte piesa are 16 mas,in mers constant de optimi,timpu I dreapta,II stanga si se tot plimba,apoi are 2 salturi de octava,el are manuta mare,dar il vad ca e greu sa le cante,nu stiu da-ti si tu cu parerea.El face muzica fix de anul asta.

Mergi la inceput