Muzicieni DC

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Sabinasi eu tot asa stiam ca se echivaleaza.
Cu dosarul l-am dat cuiva de acolo,dar sper sa o convinga pe tipa de la personal.
Asa mi s-au adunat ca am facut criza de fiere,fara sa mananc nimic,de nervi.
Cica a fost saptamana trecuta sedinta la Ramnicu Valcea,cu dir. de la liceele de muzica din tara si madam Criminela,i-a informat ca se merge pe adaptarea invatamantului in canoanele UE si deci desfintarea,sau scoaterea din sistem de stat a invatamantului muzical.ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dupa ce ca e....cum e nici nu stie ce vorbeste.A studiat ea probleam in occident? ce acolo sunt numa scoli private de muzica??

uf.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Asta spun si eu,dar din pacate astia ne reprezinta.E jalnic n-am cuvinte,colega mea a venit sambata din elvetia unde a fost cu studentii la Laussane la cons,de ce a povestit ma doare mintea si totul e la nivel de stat.la percutie anul asta au avut o factura de 45 mii E,nu mai luam in calcul ca au 3 sali pline de ultimele noutati.
am gasit in Germania situl scolilor de muzica,in Austria,eu eram direct interesata ca sa fac o program pt. perc. sa pot incepe dintr-a I pt. nu ai nevoie de nu stiu ce statura ca sa canti la trianglu sau tamburina.Nu mai zic de programa noastra ,a mea e din 1946,de-o varsta cu taica-miu.e reeditata in 95 parca nici macar nu e facuta pe comp,e scrisa la masina de scris cu greselile tipice.As putea continua la nesfarsit,dar tocmai mi-am revenit dintr-o criza de fiere facuta pe baza nervoasa.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
mey astora li s-a pus pata pe noi? de ce ne-ar desfiintza?
angy, pliiizzz...ai grija de sanatatea ta, asta este cel mai important.ma bucur ca ai reusit cu dosarul
sabina, ce mai face sofia/ cum se mai simte?
aaaa...ieri la patriarhie la repetitie m-a intrebat tatal lui Radu(nah...ca nu-i mai stiu numele de fam)daca nu stiu pe cineva care ar vrea un pian cu coada scurta....nu mi-a zis ce marca este dar a zis ca este f bun...a fost al lui Radu (sabina tu sigur stii despre cine vorbesc) e mai mare decat noi a terminat dirijat orchestra...un tip mai plinutz, brunet, acum e in cehia la filarmonica pentru schimb de experientza....a fost si prof in enescu pentru o perioada...
v-am pupat...o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Radu Popa, il stiu, cum nu.

Sofia e mai bine.eu incerc sa ma adun...la compus:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Fetelor va salut si va pup.
Monica,iti multumesc pentru grija,eu sper sa scap de toate ghinioanele astea.
Sabina,inspiratie desavarsita iti doresc.cand ma mai vezi pe ms.intra,eu nu am idraznit sa te deranjez.

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62594

fetele...ia bagati un oki!!

va pupic, cand te vad si am idei concrete te chem, Alina:)

Mergi la inceput

mey sabinutza, ca de obicei...ai stiut...radu popa fir-ar sa fie...cum nu-mi aduceam aminte numele lui.
am scris la subiectul cu pricina, pot ajuta si eu daca e nevoie la selectie copilashi, invatzarea cantecelelor(compuse de tine) bineinteles
fetelor si o zi minunata va doresc...eu sunt liberaaaaaaa

monica

Mergi la inceput

fetelor ce-i cu voi, nu mai scrie nimeni?
ce bine ma laudam ieri ca am o zi libera...azi am o zi greaaaacu gradinitze si meditatii...va pup pe toate sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Ciao fetelor.
am avut o zi super plina,am plecat dimineata la 7 de acasa si am ajuns seara la 10.Noi de ieri incepand,am tot avut sedinte cu greva,noi nu am facut deloc,dar acum voiau sa facem 3 zile in semn de solidaritate si din respect pt. colegii care de trei saptamani isi risca salariile,uni sanatatea.Zis si facut,dar liderii nostri nu prea sunt placuti si am impresia ca unii colegi pun mai presus de orice conflictele sau antipatiile vis-a-vis de lideri,asa ca iara suntem 2 tabere.Eu am spus ca daca educatoarea lui daniel semneaza semnez si eu,daca nu fac ore,ca daca copilul sta acasa,trebuie sa stau cu el,daca se duce la scoala ma duc sa-l duc si uite asa am ajuns in greva.Dar m-a scarbit colectivul.
Numai era vorba de invatamant de conditia noastra,de arta,era vorba de prieteni si dusmani.Yak!

Voi ce ati mai facut?
Va urez we placut!

Mergi la inceput