scoala cu predare step by step

scoala cu predare step by step | Autor: valy65

Link direct la acest mesaj

locuiesc in cartierul titan si vreau sa -mi inscriu baiatul la o scoala cu predare in sistem step by step ,dar nu stiu nici o scoala in cartier cu astfel de clase .Daca stie cineva de astfel de clase sa-mi dea de stire.De altfel as opta si pentru invatamint waldorf dar iar nu am habar pe unde sa umblu.Sper ca poate sa ma ajute cineva pentru ca invatamintul traditional mi se pare destul de complicat si greoi.Apoi nu stiu daca baiatul meu ar putea face fata la regimul rigid din scolile traditionale.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinuralu spune:

N-as vrea sa te dezamagesc, dar din cate am aflat, sistemul de invatamant step by step nu ar fi atat de nemaipomenit precum se aude. Intr-adevar, nu este atat de rigid ca cel traditional, dar se pare ca problemele apar atunci cand copiii trec in clasa a V-a (step-by-step exista la noi doar pt. gradinita si clasele 1-4), iar adaptarea la acest sistem traditional este grea. Una dintre nepoatele mele se confrunta in momentul de fata cu aceasta problema. Au invatat dupa o anumita programa care se pare ca nu a coperit tot ce se face in invatamantul clasic, iar acum s-a trezit cu o serie de lacune... Eu zic sa te mai interesezi..

Succes!

Mergi la inceput