Ajutati-ma, va rog!
NU ma prea pricep la bucatarie si cu toate astea am vrut sa fac o ciorbita de vacuta. NUmai ca nu stiou ce carne sa cumpar...adica din ce parte a corpului... muschi, spate, pulpa??? Care fierbe mai bine si este mai frageda?
Multumesc!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
Buna Claudia.Eu pentru ciorba de vacuta folosesc numai carne de vitel-pulpa fara os.Fierbe foarte repede si se topeste in gura.Poate fi mancata cu usurinta si de copii mici.
Claudia, in general vita fierbe mai greu.Cel mai bine sa folosesti vitel sau manzat.Sunt mai fragede, fierb mult mai repede.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
Cea care mi s-a parut cea mai buna a fost "Rasolul alb". Dar se gaseste f. rar si e scumput.
Eu cumpar in general pulpa de vitel si este OK. O fierb in oala de presiune.
Multumesc mult pentru raspunsuri. De-acum stiu si eu ce sa cumpar...
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei