Care carne de vita fierbe mai bine?

Care carne de vita fierbe mai bine? | Autor: claujro

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma, va rog! NU ma prea pricep la bucatarie si cu toate astea am vrut sa fac o ciorbita de vacuta. NUmai ca nu stiou ce carne sa cumpar...adica din ce parte a corpului... muschi, spate, pulpa??? Care fierbe mai bine si este mai frageda?

Multumesc!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_beberica spune:

Buna Claudia.Eu pentru ciorba de vacuta folosesc numai carne de vitel-pulpa fara os.Fierbe foarte repede si se topeste in gura.Poate fi mancata cu usurinta si de copii mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Claudia, in general vita fierbe mai greu.Cel mai bine sa folosesti vitel sau manzat.Sunt mai fragede, fierb mult mai repede.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cea care mi s-a parut cea mai buna a fost "Rasolul alb". Dar se gaseste f. rar si e scumput.
Eu cumpar in general pulpa de vitel si este OK. O fierb in oala de presiune.



Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine



Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. De-acum stiu si eu ce sa cumpar...



Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput