Copilasi de iulie-august 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
alice2004 spune:
Daca vede piinea, nu scap pina nu ii dau si lui ! Partea mai rea este ca baga in gura ca haplea, nu se opreste pina nu si-o umple, si bineinteles ca apoi nu poate sa o manince pe toata, se mai inneaca sau o scuipa ...
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
pako spune:
Alice, he he....Andreea chiar daca nu-i este foame si totusi i se da ceva sa pape, nu refuza.indeasa tot in gura si apoi dupa ce marunteste mancarea o scuipa.Faza asta chiar nu-mi place ca le scuipa peste tot in casa....dar de, face parte din programul nostru zilnic.
Ina...ha ha, o fi simtind Raducu ca ai mai mult spor la treaba decat aratai si a gasit el o solutie.Nu i-ai dat si lui o laveta?
Andries spune:
kim ma bucur ca totul s-a terminat cu bine.
Stati sa vedeti ce am "ëxperimentat" eu: joi dupa masa veneam de la gradi si lui Victor ii era sete in masina, eu conduceam asa ca i-am dat biberonul cu apa, nu stiu cum naiba a reusit dar a varsat toata apa pe el si pe scaunel.
In fine, ajung in parcarea blocului, dau copilul jos si incep sa desfac husa de la scaunel sa o iau sus la uscat. Pe alee vin vreo 3 tanti. Victor era langa masina, cauta ceva in buzunarul de la portiera, eu eram cu un ochi pe el sa nu fuga... Una din ele zice (tare): "ce copil frumooooosssssss, hai sa vedem daca vine cu mine!" si nici una nici doua se apropie de Victor il ia de mana si zice "puisor, puisor... hai cu mama!!" si bineinteles copilul se ducea ca un mielutz...
Evident ca in 10 secunde m-am pus in fata ei cu o mutra ... nu va spun, dar cred ca o strangeam de gat cu mainile goale... ea nu, ca de fapt a vrut sa vada daca e prietenos copilul... ce treaba are ea cu el?
Andries
alice2004 spune:
Andries, si pe mine ma dispera tantile astea binevoitoare, care fac faze de genul acesta !
Gizmo pina la un an
amironeanu spune:
Salut!
Doamne Olivia, prin ce ati putut trece! Si saracul Luca, cum a stat el singur 8 ore, ce a fost in capsorului lui! Bine ca s-a terminat cu bine si ca este mic si uita. Multi pupici!
Trebuie sa ma reintorc la treaba, o saptamana buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
pako spune:
Intr-un fel le dau dreptate nemtzilor in privinta medicamentelor....cel putin cu antibioticele...chiar nu e de joaca cu asa ceva.Iar noi in tara luam multe medicamente dupa ureche.E cam greu sa se ajunga la aceiasi schema de cumparare a medicamentelor ca aici... care mie mi se pare cam rigida.Nu mai stiu ce s-a intamplat cu retetele compensate....macar astea sa mearga bine.
Andries, ce faza...auzi sa mai zica si cuvantul"mama".Iti inteleg reactia.
S-a trezit...noi papam si plecam catre farmacie sa luam ser fiziologic...bine ca pe asta pot sa-.l iau oricand si oricum.
va pup
alice2004 spune:
Cu compensatele - si chiar cu gratuitele - este bine cind au farmaciile plafon din care sa le dea, ca altminteri umbli nauc prin oras dupa vreo farmacie care sa iti elibereze reteta cu pricina ... si nu de multe ori te dai batut si le iei cu bani, pentru ca respectiva cautare dureaza preeeeea mult !
Gizmo pina la un an
Andries spune:
Da, e foarte nasoala senzatia, eu de exemplu daca vad un copil frumusel in parc nici macar nu indraznesc sa ma uit mai lung la el, ma gandesc ce va zice mama lui...
Ideea care ma sperie este ca puii mici ca ai nostri sunt foarte foarte CREDULI si una este sa iti faca cineva o asa zisa "gluma" si cu totul altceva... Doamne Fereste sa pierzi cpopilul saui sa il ia cineva!!
Alice, poti sa o consolezi pe nasa spunandu-i ca in mod sigur va obtine alta sarcina. Daca a ramas o data gravida, va mai ramane. Eu am pierdut 2 sarcini in luna a treia, prima din cauza unei infectii cu citomegalovirus, a doua din cauza insuficientei hormonale pe care o aveam. La a treia a dat Domnul si am nimerit un ginecolog bun si el a nimerit tratamentul!!
Andries
BLUE ANGEL spune:
salutare!
noi am fost la mare in wknd ..aseara ne-am intors ..am intrat pe forum ..am citit si m-am ingrozit de mesajul Oliviei ...aveam o gramada sa va spun ..dar nu am mai putut !!!Doamne , bine ca s-a terminat cu bine ...dar tot nu-mi iese din cap ...pupici multi lui Uka !!!si tie Olivia !!!!
in alta ordine de idei ...cu intarziere ...LA MULTI ANI Ionut!!!! Sa cresti mare si frumos ...am vazut si pozele ..super petrecere !!!iar el este atat de scump cu parul geluit !!!!
si multumim mult pentru urari...si La multi ani si voua Nicole !!!multi ani frumosi si sanatosi !!!!
Felicia , bine-ai revenit ..ne era dor de tine ..deci va intoarceti in Ro ..si unde veti sta ..in Bucuresti?
Ema , bine ca i-ai venit de hac restului de castana ...multa sanatate !!!
nu mai stiu ce vroiam sa mai zic ...
pupici mii la toata lumea
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu