Copilasi de iulie-august 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici pupici!

fetele, petrecerea ramane pe 23 octombrie, eu din pacate n-am reusit in weekend sa ajung acolo, sa discutam, dar am sunat-o pe tipa si i-am spus ca ramane rezervarea valabila, am stabilit sa ne vedem sambata care vine ...

am fost cam ocupata zilele astea, sambata i-am taiat motul finutului, duminica am fost la ziua unei prietene, ieri am gatit ...si ma enerveaza frigul asta, n-am chef de nimic, da n-am incotro, trebuie sa le fac!
am citit tot ce ati scris ...Olivia, nu-mi vine sa cred prin ce ati trecut, offf cred ca e ingrozitor, am vazut eu cand am fost in state ce "clante" ciudate au usile la americani, asa ca imi imaginez ca MP n-a prea avut solutii sa deblocheze usa, bine ca s-a rezolvat cu bine si ca sinteti ok, pupacim pe Luca cel norocos!

Ema ...bine ca Ric n-are dermatita, iar tu cu castana ai fost tare ...eu din motive de ramas in gat coji nu prea mananc pop corn, mi se intimpla la fel si evit!

Gabi, o sa vezi ce rezultate bune veti avea cu Stefan daca va purta acel bandaj fie si numai 1-2 ore pe zi, e cel mai bun exercitiu pentru el la varsta asta, mai tarziu cand va mai creste sint exercitii speciale, pana atunci eu va tin pumnii sa se corecteze destul de mult, pupici!

Danule ...pupacim si pe Vic pe cucuiul facut din cadere, o sa treaca, asa se fac mari!

Papadicule ...bey, cred ca e faza de faza cu Catrinel imitandu-te, ce distractie pe voi, am citit si vestile bune cu care ati venit de la doctor ...sa fie bine in continuare si sa nu aveti alte probleme decat greturile !

Lia, lasa-l pe Danut pe jos, e normal sa faca isterii daca vrei sa stea in scaun, ei vor sa se miste continuu, iar la oale n-are cum sa se duca, ca doar esti acolo si stai cu ochii pe el ...moata cand se duce sa butoneze aragazul ii spun ca nu e voie si pleaca de langa el, sau ii poti da craticioare, linguri, capace si iti spun eu ca sigur se va juca cu ele si tu poti sa gatesti linistita ...la noi sint cele mai interesante jucarii!

Simo, aud vesti super bune de la voi ...doarme David toata noaptea, trebuie sa dati de baut, asa realizare merita sarbatorita!

Felicia, vorbeati de dinti ...moata e codasa gastii ...are doar 4, doi jos si doi sus ...in schimb ar manca si pietre, dar de muscat nici vorba, doar daca o provoc si nici atunci nu vrea sa muste ...e pasnica!

Andreea, asa cum ai patit tu cu Victor, noua ni se intimpla aproape in fiecare zi, mai trec tanti din astea "dragute" pe aleea unde stam noi cu piticii si daca moata e la cativa pasi de mine vor s-o ia ele de manuta, sa vada daca merge cu ele ...le arunc niste priviri fulgeratoare si renunta, ce-o fi in capul lor nu inteleg, ca distractiv nu este, iar la cumparaturi si noi o mai lasam pe moata in carut si mergem dupa diverse, insa niciodata nu m-am gandit ca i s-a intimpla ceva, ca are moata un tignal ...daca ar lua-o cineva ar afla tot supermarketu' ca se intimpla ceva!

Monicule, asa face si moata ...cum iau rufele de pe uscator, "fura" repede niste boxeri si ii pune pe cap, e asa de mandra ca sta si se admira in oglinda, sau umbla asa prin casa si ii tine dupa ea mult timp!

Daria, vezi ca azi putin, maine putin si n-o mai poti muta pe Giulia la ea in pat, normal ca doarme bine cu tine, dar ei se obisnuiesc foarte repede in patul parintilor si pe urma doarme cu voi pana merge la scoala! le povesteam ieri la mamici in parc de pompa voastra pentru demucizat ...le-am dat gata, ca nu mai auzisera nici ele de asa ceva!

m-am intins cam mult la vorba ...chiulesc zile la rand, da uite ca recuperez!
pupacim pe toata lumea

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nicole, adresa la care trebuie sa ajungem pe 23 sa nu uitati sa o spuneti...hehehe...Ca altfel o sa ne ratacim prin Bucuresti...noi astia mai de la tzara...:)))

Plec sa hranesc cupilu'...mi-am luat o sacosa de hartii sa lucrez acasa...absolut inutil, pen' ca mandra mea nu doarme mai mult de o ora dupa-amiaza...:)

O zi buna in continuare, poate mai reusesc sa bag un oki si de acasa..:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si io-s pe aici ... tocma am mai terminat o serie de borcane de pasta de gogosari pentru camara de iarna, ca au mai ramas citiva si nu mai aveam chef de gogosari in otet ...
Aici la Bucuresti e soare, da bate un viiiint rece !! Acu ce a adormit si copchilu, asa ca bintuiesc pe deceu !
Va doresc o zi buna in continuare !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

voi va razbunati pe mine , v-a venit randul sa chiuliti ...beneee!
Monicule ...sigur ca dam adresa, detalii tot ...nu vreau sa se rataceasca nimeni si sa spuna ca n-a gasit locatia !

Alice, harnicuta ca o albina, numai eu n-am nici o treaba cu pusu' muraturilor, facutu' de zacusca si ale minuni din astea gustoase! nu vii si pe la mine ...stau eu cu motii!

Carmen, pi undi iesti ...ca tu ne faci sa radem!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andries, buna ideea cu impartitul jucariilor pe zile.O s-o aplic si eu da'cand Andreea o sa aive mai multe ca acum nu avem decat vre-o 4-5.
SimonaR, deci e bine cu somnul.Bravo!Eu n-am avut asa vointa...tot cu mine doarme.Numele de Pako vine de la catelul parintilor...un ciobanesc mioritic.

Nicole,stiam eu ceva de moatza.....zici ca are 4 dintzisori....si eu care ma vaitam de aia 7 a lu'Andreea.

Papadie,Cristalina, sunteti mortale....pupici multi

Mergi la inceput

Cu mare placere, Nicole ! Eu nu am de ales, ca si mie si sotului ne plac tare muraturile si zacusca, el ma ajuta tare de tot in ce facem, ca degeaba avem doua mame - a mea si a lui - ca tot singuri ne descurcam ! Si io care credeam ca o sa imi fie tare usor cu doua bunici alaturi, mai ales ca soacra-mea se pricepe superbine la bucatareala ! Dar cum ajunge la noi din an in paste, de zici ca orasul Tirgoviste e pe undeva pe Marte !... am o mare suparare pe tema asta !!

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Si firma la care lucrez eu ne da in fiece toamna gogosari si castraveti, cite un sac la fiecare, asa ca nu-i pacat de ei, sa ii las sa se strice sau sa nu ii iau ? Ma descurc eu cumva, stau noaptea si tot ii fac ! Ceea ce s-a si intimplat, bine, am avut ajutorul sotului, de ce sa mint ? Ca se pricepe si la asta ... heheheheh !

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!!!
in primul rand Andries ..multumesc mult pentru informatiile din PM
raportam si noi ..4 dinti vizibili ..ca or mai fi pe acolo printre falcutze ..numai el stie ..ca pe noi nu ne lasa sa-i vedem

Oliviaaaaaa, ce faci ? da-ne un semn ..stiu ca ieri nu a fost la munca ..a avut liber !!!

Alice , ce m-a distrat faza cu sacul de gogosari de la firma ...a aparut in top 50 ?

Gabriela , de unde ai luat Opticlude ? ca vreau si eu sa incep astfel de exercitii cu d-l Pufulescu !!

eu numar zilele ..ca mi-au mai ramas asa putine pana ma intorc la munci ...oricum sunt multumita ca pufulescu se impaca bine cu bona si ea a inceput sa-l indrageasca mult ..asta e ..voi fi mama de wknd !!!

multumesc si pentru raspunsurile cu catina ..pana la urma am urmat sfatul Irinei si le-am pus in borcan cu miere ...

pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Am intrat rapid rapid sa va dau de veste ca suntem ok, sunt socata sa aflu ce s-a intamplat cu Olivia, sunt socata de ce s-a intamplat si la noi la serviciu saptamana trecuta...sunt socata cu totul!
Nu am uitat de 23,dar mai vreau detalii, pana la urma cat costa de persoana?Abia astept sa ne vedem.
Multi pupici de la Bogdanel pentru toate fetele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!
Mai pe seara ca e muult de treaba.

Papadicule - usoara! Las', mamico, ca mai e doar olecutza!

Cristalina - astept sa vii la party cu botosica cu turban...

Vorbiti de dinti. O lasam pe moatza pe ultimul lok, da' ne bagam intre ea si Patrick , ca avem 4 dinti iesiti cu totii si doar un ciot micutz (a spart acu 2 zile). Asteptam si celalat sa sparga...

Io nu mi's in cei mai buni parametri, da' imi revin io...

O zi buna tuturor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput