Copilasi de iulie-august 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papadico, suntetz beton!
Distractie maxima la voi acolosha...:)
Pupam sa treaca buba (nu trece decat peste f'o ...7 luni?! ..:)))...da' zicem si noi asa...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Jucarii!?...maxim juma' de ora e interesata daca e ceva nou-noutz si foarte, foarte frumos...In rest ii plac lingurile, polonicele, aspiratorul de masina, fierul de calcat, sa se bage cu totul in masina de spalat si sa zdrangane cu lingurile pe acolo, sa care sticlele de 2 litri prin casa...sa se joace de-a cucu-bau cu orice textila (pe care si-o pune pe oki si umbla de bezmetica prin casa ca fantoma!)

Frumos e cand mai agata din zbor cate un sutien de-al meu sau o pereche de boxeri de-ai lu' taica'su....cand le iau de la uscat si le pun prin sufragerie...le pune pe cap si e asa mandra de cat de bine ii shade!
Pacat ca n-am reusit sa-i fac nici o poza pen' ca fuge cum vede aparatul...sau spre el sa il fure sau in alta camera!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadie - ce bine ca esti ... bine , lasa ca trec, vorba Cristalinei, peste vreo 30 de saptamani, la mine doar atat o tinut si s-au gatat dupa ce nascusem
Catrina este o figura

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Papadicule, se pare ca eu am scapat vestea datatoare de greturi matinale.... Felicitari!!!
Si nasa mea (si a lui Stefan) e insarcinata din nou. Din pacate nu prea ii este bine pentru ca sotul ei nu isi mai doreste inca un copil (mai au un baietel de 4 ani jumatate) si o acuza ca l-a pacalit cind a ramas insarcinata si ca el s-a comportat ok cind a aflat pentru ca a crezut ca atunci cind se intorc din concediu ea o sa avorteze... E drept ca el e un tip mai egoist si foarte comod, dar zau daca eu il inteleg! Nu e vorba de bani, pentru ca au cu ce sa mai creasca un copil si in plus el nu s-a implicat cine stie ce nici la primul, deci nu e cazul de asta... In tot cazul acum abia daca ii vorbeste, vine numai tirziu acasa, samd... Culmea este ca ea a mai ramas o data insarcinata anul asta, el s-a comportat tot asa, iar ea de suparare a pierdut sarcina. Bineinteles ca l-a acuzat pe el si el atunci s-a simtit tare vinovat, asa ca nu inteleg de ce acum se comporta tot asa???!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

5 DINTI la 4 luni, deci Pati nu e codasul :)
revin cu mai multe cand ma lasa sa scriu numa eu
pjupu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Inseamna ca noi suntem in graficul de dinti: Stefan la un an avea 8 dinti, iar in cele 3 luni care au trecut de atunci i-au mai iesit 2 masele jos...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahaha papa betoooon faza! sorlugrasu suferea alaturi de masa! super!
Monic, si Pat face la fel, e la mare moda cucu-bau-ul cu hainele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

8 dinti si patru masele la activ.....are cineva mai multi?

Papadie..faci haz de necaz..e bine asa!Las' ca-ti trece repede(vorba fetelor)!

Felicia..sunt fooooarte multumita de somnul lui David..acum e si el om normal.Doarme singur in camera (s-ar putea sa fie tare importanta treaba asta)si mai are nopti cand se trezeste si ma duc sa-l adorm la loc,dar nu in fiecare noapte(acum are trei nopti de cand s-a trezit dimineata;se scoala la 7 dar e PERFECT,nu ma deranjeaza ca daca s-ar scula mai tarziu nu as mai avea cand sa-l culc ca sa nu ma incurc cu masa de la ora 14...eee..intelegi tu...aranjamente din astea.....(si apoi seara se culca la 9 -9.30..cat sa doarma si el......

da'de la ce vine"pako"?inseamna ceva in "nemteste"?

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Si noi tot in categoria 8 dinti + 4 masele...si, binenteles, in categoria copiilor cuminti cu crize de personalitate ...crize care nu o sa treaca prea curand, va spun din experienta personala .

Papa - wow,ce spectacol cu mielutzul ...Lasand gluma la o parte cred ca nu iti este deloc usor. Sa iti dea Domnul putere sa treci mai usor peste toate...

Cristalina - ce mi-a placut faza, mi-o si inchipui pe moatza alergand prin casa cu boxerii pe cap

Gabi - ce baiat cuminte e Stefan , cum sta el cu bandajul la ochi. sa fie cu folos.

Mie m-i s-a pus pata pentru ca Alessia statea in ultima vreme cu degetul in gura aproape non-stop, si ziua si noaptea...asa ca ieri i-am bandajat degetul, de proba am zis eu, da' daca am vazut ca merge i l-am lasat in continuare...nu i-a convenit deloc, a trebuit sa-mi pun si eu un bandaj la deget si asa l-a acceptat (sa ma fi vazut cum faceam treaba prin casa cu degetul bandajat...). L-am mai dat eu jos pe al meu da' cum ma vede fara el incepe si striga "mamiiii, are.." si imi arata degetul ...si trebuie sa il pun la loc...Mai rau a fost noaptea, s-a lasat cu plansete, tati chiar a sugerat sa i-l dam jos si sa il punem doar cateva ore pe zi, dar eu nu am fost deacord...ori cu, ori fara, altfel nu rezolvam nimic...Tineti-mi pumnii sa rezolvam repede, ca altfel nu stiu cat o sa suport sa o vad chinuindu-se asa si cedez si eu...Stiu ca mai erau copii care isi sugeau degetelul, a incercat cineva ceva sau eu sunt exagerata ?

Va pup si revin cand mai pot...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro - sunt de acord cu tine, nu o lasa cu degetul, io ii propteam Giuliei suzeta si gata, acum cand o mai apuca isi baga aratatorul, dar asa, din nostalgie, cand ma vede e toata un zambet smecheresc

Leeloo - super ca ati gasit ceva eficient, tinem pumnii sa fie bine !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput