Copilasi de iulie-august 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata!
La noi nu e o zi frumoasa: nor , frig si vant.Zi de stat in casa, la caldura!
Ema, e bine ca nu e dermatita.Dar ce e?Ce diagnostic a pus dr.?
Blue Angel, stiu ca se face sirop din catina, dar cred ca poti incerca si un fel de gem.E foarte sanatoasa, intr-adevar.
Ati mai facut ceva cu petrecerea copiilor? Ati stabilit meniu, pret, etc?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Mai, nu stiu ce am de o vreme incoace, dar imi este tare greu sa ma scol dimineata - asa as mai dormiiiii! Si daca e sa judec si dupa Stefan, nici el nu prea e doritor sa se trezeasca dimineata devreme...

Am reusit ieri si am cumparat Opticlude - niste adezivi speciali pentru acoperirea unui ochi si uite asa am rezolvat si problema asta - pe astia ii suporta mult mai usor, mai ales ca nici nu ii poate dezlipi, chiar daca se freaca pe ochi.

In rest, numai bine...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

'Neata!

Pai daca e sa vorbim de copii cuminti...si al meu e cuminte.....doar ca nu sta singur in patut.face crize de isterie precum Danut(daca nu e bagat in seama,sau daca nu are voie sa procedeze precum doreste),...........deci e cuminteSa vezi ce frumos se joaca daca stai cu el secunda de secunda(doar ca omu' mai are si treaba..omu',adica ,eu)

La crizele de isterie raspundem cu ignoranta uneori,sau ,vorba Roxanei,ii mai dau un polonic,ceva...

De dormit doarme ziua ,mai nou ,doarme si noaptea....ce sa mai cer....

Sunt pe receptie.........

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Hehe...ma inscriu in clubul mamicilor cu copiii plini de bazdaci...
Si Botosica face crize cand nu ii facem pe plac...a zis taica'su ca eu am stricat-o pentru ca-i fac toate poftele...
Dar stie ce inseamna "nu" si " nu e voie"...daca nu vrea asa mult pleaca de unde este cand ii zic, sau lasa obiectul din mana...dar se intampla asa de rar ca nu se pune...hehehe

Mie personal mi se ridica parul pe ceafa cand o aud ca plange...Si acum are un plans din ala ascutit de nervi...grrr....imi vine sa o iau la fuga, cum facea Ema la Serban...:)
(Ati vazut parodia "Men in tights"?! Cam cum urla si alerga baiatul ala dupa care alerga seriful si pe care l-a salvat Robin Hood!)

M-a distrat faza cu cautatul dintilor cu lanterna....super!...:))))

Noi ii zicem sa faca gura mare si sa zica "aaa"...si face..Ca la dentist...Ii place si la spalatul pe dinti si atunci iar putem sa ne uitam la ea in gurita, numa' ca eu mama iresponsabila uit si o spal cam o data pe saptamana....:)...ups!

Gata, la munca!
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Neatza'

Deci Bianca 8 dintisori, Giulia 8 dintisori, Patrick 5...si eu care credeam ca fi-mea a ramas ultima la iesitul dintilor.
Cica pana la varsta de un an trebuie sa iasa 8 dintisori....asa scrie in carti.
Ema, da' ce cuminte e Ricardo...mie imi place ca se scoala la ora 10.A mea la 7 da trezirea si asta dupa o noapte nu chiar odihnitoare...isi pierde suzeta si trebuie sa i-o dau repede ca altfel incepe plansul.
SimonaR, cum stati cu dormitul? doarme singur?mai aveti plobleme?
Leeloo si cumnata mea a purtat chestie d'aia la ochi...i-a facut bine.Stiu ca a purtat cam de la 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahah Felicia imi place asta. io ce sa zic, ca lui Pat i-a iesit primul dinte la 12 luni......deci la unan avea juma de sfert
felicitari tuturor care au avut o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Neata,
La noi e un soareeee...Am intrat special sa vad daca Olivia e ok (de fapt Uka), dar vad ca n-a dat nici un semn de viata. Sper ca e ok...
Carmenp? Ca nici pe ea n-am vazut-o?!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Victor are 6 dinti (4sus, 2 jos) si 2 masele 'pe venite' (jos, una in fiecare laterala, cred ca in 5, 6 zile vor sparge gingia).

Si Victor face crize, a invatat la gradi de la o fetitza ca e tareeee spectaculos sa se tavaleasca pe jos se da cu capul de parchet, doar doar vine ma-sa sa-l consoleze...
Eu nu il bag in seama sau cel mult ii spun ceva de genul " adu cartea la mama sa vedem pisoiul miau miau" si daca ii spun asta de 3, 4 ori pana la urma renunta la tavalit pe jos si-mi aduce cartea, dar... pentru mine e obligatoriu atunci sa ma uit cu el pe carte macar 5 minute.
Si pe strada face urat daca il apuca, norocul meu ca e foarte curios si se tot uita in stanga si in dreapta si nu are timp sa se enerveze, dar cand i se pune pata pur si simplu se tranteste in fund in tarana.
De stat singur.... sta la el in camera daca are ceva jucarii noi sau mai vechi dar pe care el le considera noi. Eu i-am impartit jucariile in 3 cutii si ii dau o cutie o data. Dupa cateva zile ii schimb cutia. Si in felul asta ma descurc.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

pe mine ma scusats cast dinte pauza lipsa gaura da mi-e greata 24/24.
simbata la prima ora vomam linistita (prima tura). la a doua deja auzeam labutele lipaind spre baie. m-a cam incurcat ca voia sa prinda jetul asa ca am infipt capul spre buda. o sa schimb odorizantul la a treia tura io icneam cu capul in wc si de alaturi auzeam aceeasi chestie. zic "al dracului ecou". cand ridic okii Catrina era aplecata cu o mina se tinea de burta si icnea exact ca mine dupa care se uita la mine si ridea in hohote. tacsu era pe jos, evident...numa io duc greul in casa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si io i-am impartit jucariile ... doar ca-i las cele 3 cutii in acelasi loc, prin rotatie
Distractie maxima: aruncatul mingilor de plastic pe podele si orientarea lor unde nu e voie, cica le culege de prin masina de spalat ca din greseala au ajuns acolo ; bricheta - lanterna primita de la taica`miu cu becu` halogen - umbla prin casa seara si lumineaza, e asa figura, ma cocolosez de ras cand o vad, are efect doar pe bezna ; propriul album foto
Si inca nu o fascineaza tv-ul ... oare de ce ???

Fetele, pe unde umblati ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput