Bebelusi de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Cami, Monica, si Luca la prima baie a facut kklika, si chiar am zis ca va fi un norocos

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

sa dea Domnul sa fie cum ati spus voi fetelor si sa fie bebeii nostri niste norocosi.
imi cer scuze ca v-am indus in eroare cu pozele dar le-a incarcat groaznic de greu. Si acum incarca vreo cateva dar oricum deja se vad pozele in albumul Botez.

cami si ANA MARIA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

parerile cu baita sunt impartite si aici chiar si intre medici....dar eu asa fac dac a spus ca sa e mai bine pt. el.....caci al meu adoarme seara de pe la 7 -73...pana dimineata,( ma rog se trezeste la 11-12 pt. papa apoi la 3-4 iar, si pe la 6-7), dar daca majoritatea copiilor dupa baita sunt obositi al meu e ca piperul

si va spuneam ca va povestesc ce a patit o vecina(si ea romanca stabilita aici) cu protectia copilului

pleca femeia cu bb de 4 luni si copil de 3 ani , la dr. control pt. bb min; sta la sat, dr. la oras...asa ca o iesire la oars se intinde pe minim 4 ore....copilul avea program de papa din 4 in 4 ore/ sau chiar 4 in 5.....si urma sa manace cam la 30 min. dupa ce plecau de acasa...asa ca ia sticla gata preparata....( stiu fiind ca e indicat ca sa ti laptele maxim 30 minute gata preparat).....ok copilului ii vine foamea cand ea era la dr...mai tarziu decat normal...si ii da copilului sa manance
la cca. 3 - 4 zile se imbolnaveste...il interneaza de urgenta...copilul s-a imbolnavuit de ..... (nu imi vine in minte acum si nu vreau sa vorbesc prosti).....spitalul informeaza dr....dr. informeaza protectia copilului (oricum sta in actele de spital care merg la asigurarea medicala tot ), ca boala ce a facut-o este doar de la lapte "alterat" face copilul alergia la lapte .....protectia colipului pe capul ei...ea explica cum s-a intamplat...astia o considera mama incompetenta......si timp de 3 ani protectia copilului e tot pe capul ei, vizite neasteptate..chir si noaptea....un chin.....doar dupa 3 ani a inceput baiatul sa bea fara probleme iar lapte ...iar cei de la protectie si-au cam rarit si apoi oprit vizitele

peca si Niko
_

Mergi la inceput

asta a fost cazul disperat....caci cumnata ei a avut tot asa vizite de la protectia copilului....desi atunci nu a fost de ras....acum se distreaza pe seama asta

stateau la casa 2 familii, sub ei o babuta tare de treaba....naste femeia, baba e tare de treaba plimba copilul...ca mama sa se poata odihni....deci baba din propriai dorinta este "baby-sitter"....dar de pe la 1 an....fetita urla cand o bagau la baie, urla cat o spalau si urla si cand o scoteau....asa ca programul de urlat dura vreo ora buna....baba a suportat ce a suportat vreo 2 luni...dupa care suna si anuta protectia copilului ca parinti astia in fiecare seara intre ora cutare si cutare isi maltrateaza copilul....la nici o saptamana...se trezesc cu ei la usa.....dar va dati seama ca D-na de la protectia copilului suna in continuu la usa, ei din baie nu auzeau ca doar fetita urla....baba o dadea intr-una cu: "v-am spus eu ca o maltrateaza....ca acum nici nu vor sa deschida!"....femeia de la P.C. suna in cele din urma la politie sa vina sa deschida fortat usa....pana ajunge politia...termina si ei baia si aud soneria.....deschi intra baba, intra doamna si apoi si politia....le explica frumos...cum sta treaba.....si concluzia doamnei :" sa nu mai spele copilul zilnic caci o socheaza pe viata....!" apoi niste sfaturi....si daca nu se simt in stare sa o imbaieze fara urlete ar fi cazul ca ambii parinti sa consulte un psiholog.

si acum sa va dau si un motiv de amuzament: al meu bb cand se trezeste nopatea sa papa....se trezeste direct plangand/urland....si o tine asa pana se vede cu sticla in gura (asta dureaza cam 2 minute pana fug jos, incalzesc apa - 30 sec- pun laptele praf si o agit urcand in fuga trepti)....
ieri ies cu el la plimbare...ma opreste o vecina sa ma intrebe de ce plange in fiecare noapte copilul ca pe ea o deranjeaza....si ca saptamana trecuta era o pisica pe treptii casei mele si cand a inceput bb sa planga a inceput si pisica sa miaune si ca tare a enervat-o....si ca s-a oprit pisica din mieunat doar cand niko s-a oprit din plans!"
si ca ea stie deja cam ce ora din noapte este dupa cum plage copilul meu.....

concluzia mea: (era o pisica care a inceput sa mieune CAND niko a inceput sa planga...deci era mai de mult acolo.....) deci vecina mea nu are nimic mai bun de facut noaptea la 4 decat sa stepte sa palga bb meu...
asa ca azi noapte m-am asigurat ca am inchis toate geamurile si am lasat jos si toate rolourile exterioare....sa nu mai trezesc vecinii.....dar sa stiti ca tot ei au avantaj nu mai trebuie sa isi puna ceasul sa sune la 6 ...
dar mi-e mila de saraca vecina...caci la sfrasitul lui oktombrie naste o alta vecina........si daca bb ei nu are acelasi program de plans....va sta femeia toata noaptea treaza

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

multumim frumos pentru aprecieri! Si bondarelul-marinarel este tare smecheras si dulce. Sincer fetelor, toti bebelushii de iulie-august sunt frumusei foc!
Cami sa va traiasca micutza crestina! Nici Simina nu a plans in biserica dect in momentul cand a fost bagata in cazan si apoi asa cum spui si tu a dormit si a mancat, iar mami a petrecut alaturi de invitati. Nici macar nu am fost pregatiti sa o tinem cu noi la restaurant si s-a dus tati pana acasa sa ne aduca bouncer-ul, ca sa se simta fata bine! In seara asta ne pregatim de baitza cu flori - ca ieri nasa nu a putut veni si nu am spalat copchilu`
Si eu ma tot rog de Simina sa faca si ea un kklika mic in caditza, ca sa fie norocoasa. Macar ea, ca eu nu sunt!
Vom incerca sa punem si noi cateva poze de la botez, dar mai tarziu pana strangem din toate sursele.
Peca, de pomina povestirile cu protectia copilului. La noi e vai si amar si ei sunt la extrema cealalta!

Ioana si Ioana-Simina (02.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_monica77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

corbioana,bebe meu nu are 2 luni implinite inca.Pe 17 face.Dar acum o saptamana avea 5950 g.s-a nascut si am iesit din spital cu 3000 g.

Giana si gandacel iubit

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Giana e clar ne ajungeti din urma asa ca nu-ti fa probleme!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nique15
Peca, de pomina povestirile cu protectia copilului. La noi e vai si amar si ei sunt la extrema cealalta!

da si eu am considerat la inceput totul f. exagerat...poate si fiindca atunci cand inca eram in ro. mi se parea ca Protectia Copilului...este doar ceva cu numele si nu cu actiunea....adica un maldar de angajati care nu fac nimic.....dar ma gandesc ca s-au schimbat si acolo lucrurile
si daca imi amintesc bine...careva din fetele de pe forumul cu viata in germania a avut ceva de-a face cu ei....dar nu mai sunt sigura...sau vorbea si ea tot asa de cunostinte.

va doresc la toate o noapte placuta....ca a mea nu stiu cum va fi caci niko al meu a dormit azi toata ziua...daca a stat in 2 ture adunate 2 ore treaz e mult.....

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna seara!

Va multumesc, m-am mai linistit... deci mai sunt prunci care au si mai mult de 6 mese in 24 ore...

Ada, bine ai venit printre noi, sa iti traiasca pruncul! Si pe mine ma doare spatele ingrozitor, mai ales dimineata, in rest sunt ca noua + 2kg

Lulu, felicitari pentru nunta, casa de piatra si multi ani fericiti impreuna!

Ioana Co, bun revenit, te mai asteptam cand ai timp sa ne spui noutati despre voi.

Poze am vazut, toti puii sunt grasuti, grasunei si dolofanei, ca sa nu mai zic ca sunt scumpi foc! Sa ne traiasca!

Mamini, ma bucur pentru tine ca o ai aproape pe mama ta . O sa vezi ce bine va prinde o mana de ajutor mai ales acuma cu mutarea. Spor la treaba, sa va rezolvati cu hartogaria cat mai repede, ca stiu ce alergatura e cand schimbi casa...

Peca, te tii de povesti brrr dar ce povesti...
Cand ai timp te rog mult sa imi spui si mie cum a fost la U4, ce vaccin i-a facut lui Niko?
Noi pe 20 (joia viitoare) avem U4...

Mai am si eu o intrebare:
Cum taiati unghiile? Drept sau rotund?

Acuma fug in pat, Emma doarme asa ca bag si eu somn.
Noapte usoara!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor, ma iertati ca imi bag si eu nasul ,va doresc in continaure beblusi cuminti si sanatosi, far aprobleme, decat cele obisnuite
Irina ce mai facetzi, Radu mai pleaca iarasi?Vroiam sa iti zic ca eu stau cu iniam cam ca puricele pin ala 1 noiembrie cand aflu d cvoi face cezariana, asta dc nu se ridic ain urmatarel 2 saptamini palcenta, era tare jos, si pina mai fac o eco sa vedem dc ramane fetitza( eu am vauzt clar pe ecran, dar o prietena din state mi-a zis ca azi a aflat ca e 100% baietzel dupa ce la eco ii spusesera ca e 80% fetitza..hmm, mi-e doar de o parte de lucruri ca treb sa le schimb, mobila e ok).O sa il iubim oricum, sanatos sa fie bebe, dar ca sa vezi si tu, sa crezi doar cand tzii copilul in bratze.
Katink- am observat ca fetitzele noastre au acealeasi nume si am zis sa iti spun ceva.Noi eram siguri pe Emma, la Andreea ne-am hotarat in vacantza, desi nu era pe lista ca nume secundar, mi-a venit asa si sotul a aprobat de data asta
Acum 2 saptamini am aflat insa semnificatia lui Emma si Andreea si vroiam sa iti spun ce inseamna, dc nu stii cumva.
Emma=ins. dar de la Dumnezeu si
Andrea-vine de la Andreas=razboinic.
Noua ne plac f. mult.
Manini- ma bucur ca ai ajutor, si eu o sa am primele 2 luni pe mama!
Va pupam si numai bine la toata lumea!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput