GLAFURI. Da sau Nu?
Vrem sa ne punem termopane si am vrea un sfat.Sa ne punem sau nu glafuri exterioare?
Luminita si Gabi fericitii parinti ai lui Andrei Tudor
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati, mami si Andrei
Raspunsuri
Alecsia spune:
Da.Merita sa-ti pui glafuri .
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
denizel spune:
Da. Cind ne-am pus noi termopane, ne-a explicat nenea ala ca sunt chiar necesare pentru o izolare mai eficienta.
Imi pare rau ca nu mai tin minte explicatia exacta, dar stiu sigur ca nu sunt un moft.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Balbina spune:
Sint absolut obligatorii, fara ele iti curge apa in casa pe timp de ploaie.
Unii mai economisesc si isi pun gresie/faianta, dar sa stiti ca izolarea in acest caz nu e asa de buna, ca se face cu silicon, pe cind glafurile se fixeaza cumva pe sub geam.
------------------
Numai bine,
Natalia
megbeng spune:
DA, neaparat! ai mei nu si-au pus si la ploi mai mari le intra apa in casa!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+
pozne de-ale mele
nounou spune:
DA! Pune-ti neaparat!
Noi nu ne-am pus si curge k la balamuc cand ploua, desi am pus gresie de exterior si silicon ... noua ne pare foarte rau ca nu ne-am pus!
daniela_daneza spune:
Mi-am pus si eu termopane dar fara glafuri. Nu am stiut ca alea vin puse pe sub rama, ca nu mi-au zis niste astia de la geamuri nici altcineva.Acum singura varianta este sa fac din gresie .Aveti idee daca mai pot pune glafuri acuma, su doar varianta de gresie.Stiti pe cineva care sa le faca si la un pret rezonabil.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
nounou spune:
Noua ni se propusese o solutie cu glafuri din metal, aplicate peste gresia deja existenta, insa foarte scump: 20 euro/ml + 50 euro montaj .... asa ca am suplimentat izolatia cu niste adeziv pe baza de bitum si asteptam acum prima ploaie sa vedem daca mai intra apa ....
daniela_daneza spune:
Tana, daca stii zi-mi si mie unde sa caut , ca in curand ajung disperata.Cand vad cum arata peretii imi vine sa plang.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
cristiama spune:
Da Lulu, neaparat glafuri.
Daca le pui odata cu gemul, asa le-am pus noi, le pun sub geam si e o izolatie f buna.
Au fost ieftine, nici nu s-au simtit la pretul total!
Noua ne pare rau, atunci n-am stiut, sa ne fi pus si stresini la balcon, cand ploua se murdaresc asa de tare geamurile!