Sunteti de acord cu steriletul?
Raspunsuri - Pagina 3
adana25 spune:
am vazut ca deja renuntasei la idee,cred ca e mai bine asa.mai ales ca sunt si alte metode de contraceptie pe care sunt convinsa ca le cunosti.
light spune:
La mine e ceva psihic. Ideea de a tine un corp strain permanent prin pantece nu imi surade deloc. Odata am incercat sa trec peste ea si cand m-am apucat sa citesc mai mult despre sterilet mi-a trecut iar. Asa ca tot prezervativul sa traiasca.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati
adrienne12 spune:
Fetelor cred ca am spus pe forumul asta de zeci de ori la zeci de subiecte asemanatoare ca MIRENA este absolut exceptional! In sua toate doctoritele il au ele insele. Nu e nou cum s-a spus aici, e folosit de milioane de femei in lumea larga si e cel mai bine suportat de organism, cu cele mai ici efecte secundare si cu cel mai mare procent de protectie 99,99%. Ce vreti mai mult de atit? Aici ginecologii il recomanda cu caldura numai ca nu e suportat de asigurare si e cam scumput. dar merita, va spun f. sigur, scapati de durerile de cap si simptomele pms date de ciclu si de anticonceptionalele hormonale normale pt 5 ani.
mamica dulce spune:
adrienne,dar totusi..prin ciclu se elimina toxinele din organism..ma gandesc ca nu e chiar ok sa nu mai ai ciclu 5 ani.Dupa aia cat curge?3 luni nonstop?![]()
astea sunt oarecum intrebari retorice,imi pun oricum mirena la urmatorul salariu:)
Atata timp cat ma simt bine cu el nu ma deranjeaza ideea de corp strain in organism...ideea e ca te simti asa de bine cu el ca ..nici nu-l mai simti,nu?
iren..m-ai rupt cand ai zis de 300 de euro!!!!!
nemtoaicelor,care aveti,atata ati platit?ma gandesc ca astea sunt scoruri de elvetia,totusi![]()
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Babisa spune:
adrienne12,se intampla si cu MIRENA,ceea ce spune Otilia...adica atunci cand faci sex mai pasional il deranjaza pe partener ,avand in vedere ca acesta poarta 45 la picior
(sper ca te-ai prins
),urmeaza sa imi pun si eu mireana (de fapt tot amand cam de 2 luni ,pt ca nu sunt sigura daca sa o fac sau nu) si nu as vrea sa regret,avand in vedere ca nu e chiar atat de ieftin incat sa zic dupa 2 luni ca il scot ca nu imi comvine
.
Merci mult
Eftimie C. spune:
Ralu D, am inteles teoria ta despre prezervative si anticonceptionale, dar oare anticonceptionalele nu fac aproape acelasi lucru cu steriletul-impiedica ovulatia.Scuze daca gresesc.
Uite, sotul meu spune ca el nu se simte bine cu prezervativ si sa ne lasam in voia sortii...nu accept.
Am auzit eu ca barbatul "da afara" si nu ramai, dar eu stiu ca in timpul actuluio este secretat lichidul Couper (nu stiu exact cum se scrie) care contine multi spermatozoizi; si e nevoie doar de unu.
Eu am folosit pastile.Si pt. ca le-am luat de capul meu, am pus cam 35-40 kg.Ce spui?
Dupa nastere la 3 luni mi-am pus sterilet si sunt super bine.Si apropo de ce spunea Otilia, firul lui se lipeste de peretele vaginului si nu jeneaza.Ce-i drept nu e valabil la toata lumea, dar am o amica care i-a spus sotului ca l-a scos de mai bine de 2 ani si el crede tocmai pt. ca nu-l simte.
Nu vreau sa fac morala, scuze ca am scris asa de mult, dar eu sunt PRO.
Carmen E.
beyonce spune:
quote:
Originally posted by denizel
Va rog, va rog, cine ma poate lamuri cu ceva?
Se stie ca lipsa sexului, poate duce la dereglari hormonale, chiar niscai boli - sau poate sa nu aiba nici un efect.
Intrebarea mea este: atunci cind folosesti prezervativ, se puncteaza ca fiind sex?Adeca, e importanta actiunea in sine(dpdv mental) sau si prezenta spermei in vagin are vreo importanta?
Am intrebat asta, pt. ca nu cred ca m-as impaca ccc cu steriletul.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Din cate am auzit si eu iti pot sa un raspuns...Da este considerat sex...acela cu prezervativul...categoric....prezenta spermei in vagin este ca un balsam....daca e relatie serioasa se merita sa te risti ca face bine...
katalina spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
adrienne,dar totusi..prin ciclu se elimina toxinele din organism..ma gandesc ca nu e chiar ok sa nu mai ai ciclu 5 ani.Dupa aia cat curge?3 luni nonstop?
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Prin ciclu nu se elimina toxinele din organism.!Uterul este pregătit în fiecare lună pentru o posibilă sarcină, iar învelisul său membranos devine gros si moale. Când organismul realizează că în uter nu creste nici un făt, această membrană si ovulul sunt expulzate din corp prin vagin. Aceasta este menstruatia, nu cred ca-i vorba de toxine...
In sfirsit,...si eu posed MIRENA de 1 an.La fel ca si Adrienne, am tot spus la multe subiecte despre cit de bine ma simt, fara griji si dezavantaje.Recunosc, acomodarea a durat 6 luni, iar acum ma simt excelent.DR. mi l-a recomandat dupa 2 nasteri.
Despre firele buclucase: le-a simtit pina la primul control, cind le-a mai asezat altfel dr. probabil, si acum e ok.
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
denizel spune:
quote:
Originally posted by beyoncequote:
Originally posted by denizel
Va rog, va rog, cine ma poate lamuri cu ceva?
Se stie ca lipsa sexului, poate duce la dereglari hormonale, chiar niscai boli - sau poate sa nu aiba nici un efect.
Intrebarea mea este: atunci cind folosesti prezervativ, se puncteaza ca fiind sex?Adeca, e importanta actiunea in sine(dpdv mental) sau si prezenta spermei in vagin are vreo importanta?
Am intrebat asta, pt. ca nu cred ca m-as impaca ccc cu steriletul.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Din cate am auzit si eu iti pot sa un raspuns...Da este considerat sex...acela cu prezervativul...categoric....prezenta spermei in vagin este ca un balsam....daca e relatie serioasa se merita sa te risti ca face bine...
diana
Ha,ha, ha!
Mersi de raspuns mai Diana. M-ai binedispus pt. toata ziua
Pai io zic ca am o relatie serioasa daca sunt maritata de 15 ani.
Problema mea nu era ca vreau sex asa, ca sa nu ma imbolnavesc, ci daca prezenta prezervativului are vreo influenta cumva negativa, vis-a-vis de problemele generate de lipsa sexului.
Da' daca zici ca ccc chestia aia e doar "balsam" si nimic altceva, e ok.
ClaudiaDk spune:
Buna la toate!
Ma alaturi si eu voua, daca e ok!
Si eu "posed" spirulet de pe 24 august! Eu nu am nascut niciodata si doctora mi-a spus ca nu e problema. De cand mi l-am pus am avut mici sangerari, dar fara jene majore. Iar abia acum 6 zile mi-a venit primul ciclu, care nu ma asteptam sa fie chiar asa de dureros!!!!Eu am trecut direct de la anticonceptionale la spirulet(cu cupru, deci nu hormonal).
La noi nu este nici o problema dpdv al actului sexual, el nu il simte si eu ma simt bine.
DAR, daca ar fi sa dau timpul inapoi nu mi l-as mai pune doamne feri! M-a durut al naibii de rau cand mi l-a pus, desi eu am intrebat-o pe doctora inainte daca trebuie sa iau ceva analgezice...m-a tinut o ora acolo si eu aproape ca urlam...ei ..asta o fi din cauza ca nu am nascut niciodata...
Parerea mea in general e PRO, iar daca persoana in cauza a si nascut cred ca e mult mai usor...e practic, sigur (la mine mult mai sigur pt ca uitam meru anticonc.)..dar eu ma gandesc la ceva...de unde stiu eu ca nu s-a mutat..am auzit ca in timpul cicilului, pt ca este asa abundent se poate misca...
Ok...ma opresc..am scris prea mult...
Imi place sa va citesc :D
Apropos de pret: eu stau in Danemarca si am dat pe el 30€ pt ca este pe baza de cupru, si tine si asta 5 ani.