Sunteti de acord cu steriletul?
Raspunsuri - Pagina 2
gabibarta spune:
Mirena nu e foarte nou, am prietena care e deja la al doilea Mirena (cu primul a stat 5 ani si e supermultumita, ea are doi copii, prin cezariana amandoi).
Eu nu sunt nici pro, nici contra steriletului, insa am sterilet pur si simplu negasind alta metoda potrivita. La pilule nu rezist, cauciucul nu-mi place, de vasectomie nici nu s-a pus problema, altceva n-a ramas...
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
denizel spune:
Va rog, va rog, cine ma poate lamuri cu ceva?
Se stie ca lipsa sexului, poate duce la dereglari hormonale, chiar niscai boli - sau poate sa nu aiba nici un efect.
Intrebarea mea este: atunci cind folosesti prezervativ, se puncteaza ca fiind sex?
Adeca, e importanta actiunea in sine(dpdv mental) sau si prezenta spermei in vagin are vreo importanta?![]()
Am intrebat asta, pt. ca nu cred ca m-as impaca ccc cu steriletul.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
iren spune:
Denizel
Nu, n-are nici o importantza pentru corp prezentza spermei in vagin, importanta e mishcarea ![]()
Mami, complet ma costa 5oo de fr, cam 300 de euro, e cam scump, da-i pentru 5 ani!
Shansele Mirenei crec acu cc cu 20 la suta, deci cam 80% in pro
, da mai scrietzi ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Otilia spune:
Si eu zic NU, am avut o data (dar nu l-am suportat 5 ani, dupa 2-3 ani am abandonat) si e foarte incomod plus ca-mi dadea menstre de 10-12 zile. Acum ziceti ca exista unele la care nu mai ai ciclu deloc (o fi bine?), dar pentru mine ramine NU forever, dupa ce-am vazut ce inseamna nu mai vreau in vecii vecilor, amin!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
iren spune:
Otilia, la Mirena n-ai ciclu deloc, io d-aia vreau sa-l pun.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Otilia spune:
Da, Iren, am inteles ca asta de care zici e fara ciclu deloc.
Si mai e ceva... in vagin trebuie sa ramina un firicel de citiva mm (ca sa-l poata scoate dupa 5 ani) iar acesta se simte si jeneaza partenerul. 
Iar daca aveti chef sa faceti dragoste mai cu pofta, asa, mai pasional...
nu se mai poate ca devine dureros si se simte nenorocitul asta de sterilet
ca-i acolo pe undeva! Si mai poate si sa se deplaseze... Plus ca nu protejeaza de sarcinile extrauterine. 
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
tuculica spune:
pana la urma tot nu sant lamurita, astept si alte pareri de la cele care au,doctorul pe care-l am e foarte bun si ma gandesc ca nu-mi recomanda
Otilia spune:
quote:Aici fiecare isi exprima propria ei parere si (eventuala) experienta, niciodata nu o sa fii lamurita. Cel mai bine e sa incerci (ca asta vrei) si sa vezi singura cum si daca il suporti.
Originally posted by tuculicapana la urma tot nu sant lamurita, astept si alte pareri de la cele care au,doctorul pe care-l am e foarte bun...