Mamici din Arad...??? (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

TUDOR A FACUT SI AZI DIMINEATA FEBRA, 37.3, deci clar e viroza, ca are si o tuse seaca(magareasca) dimineata.
Ioana, si eu stiu ca nu e contagioasa varicela in perioada de incubatie.
Trimmovaxul cred ca il poti face de la un an si doua luni incolo. Alina iti poate spune mai exact.
Azi iar mergem la nunta. N-am nici un chef pe frigul asta.Am vrut sa megem cu Tudor ,ca sunt mai multi copii acolo, si lui tare ii plac miresele, dar in conditiile astea nu mergem cu el. Si mirii au un copil de 2 ani si 10 luni.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi multa sanatate lui Tudor!
Si eu stiu de ROR ca se face intre 9-15 luni. Iar acum la un an stiu ca se face DTP si VPO(gratuite si obligatorii). Dar spuneti-mi fetelor Trimovax-ul(ROR) este gratuit sa nu(eu stiu ca nu e)?

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu bazucu' bebe si pitic de un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Am aparut si noi de la tara acuma seara. A fost super pe-acolo, aseara am fost la ziua unei verisoare(v-am zis), si-a tinut ziua in padure la un canton silvic, a fost super. Parintii ei un prieten care sta acolo,care-i padurar si la el s-a tinut cheful.
Azi la amiaza am chefuit la Tinca la socri.Nu am fost foarte multi, doar noi, socrii si inca 3 familii. Dragos e super obosit ca a stat afara tot timpul si si-a facut de cap ca noi nu prea am avut timp de el.
Ioana, Trimovax-ul e gratuit si se face la 12-15 luni la medicul de familie.Au fost cateva luni ca nu a primit sanepidul, dar din septembrie l-am primit la medicul de familie.
Asa stiu si eu ca se transmite doar dupa ce erupe ca prin continutul veziculelor se ia( ce explicatie stiintifica:))
Despre Acyclovir, nu se da numai in formele foarte grave sau la cei cu HIV,cam atat stiu eu, poate ne zice Diana mai mult.

Clau, 2 saptamani trebuie sa stati in casa obligatoriu. Raul cum e, are multe bubite, il mananca?

Gabi, sanatate lui Tudor.

Ioana, Alesio cum e cu urechiusa?

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of ca n-a mers forumul, am scris ditamai mesajul si s-a dus!

Varicela e contagioasa si cu 3 zile inainte de eruptie (pe cale respiratorie) si apoi prin lichidul din vezicule pana cand apar crustele.

Ioana, vaca de mine am uitat ceva extrem de improtant: La multi ani bazdacului tau drag si tot ce va doriti pentru el! La multi ani Alesio!

Ioana, Gabi, Clau, multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

fetelor, sunt diperata ca Tudor are tuse magareasca. Am citit pe net despre asta si are toate simtomele pana acum. A avut febra doua dimineti la rand, nu mare 37.1 si 37.3, dar azi nu a mai facut. In schimb respira fosrte greu si nu poate tusi( face ca magarusul bietul) si e ragusit. in rest e vioi, mamanca, dar nu foarte mult. mai mult fructe. Sigur a luat de a cheful de sambata trecuta , ca au tusit foarte rau cativa prunci. Am citit ca perioada de incubatie e intre 7-15 zile,trebuie sa il tin izlolat 10-14 zile, asa ca adio party cu prunci de ziua lui. Am sunat--o pe satmarean, ca as fi vrut sa o intreb daca si ce antibiotic sa-i dau, dar are telefonul inchis
Alina ,adio vacin o vreme. Am citi ca dureaza destul de mult. perioada catarala e de 7-15 zile , dupa care urmeaza aia convulsiva de 2-4 sapt( Doamne fereste!) Eu tot sper ca e o forma usoara. doar a fost vaccinat si pentru asta, nu?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, stai linistita, nu e tuse magareasca. Boala e foarte rara de cand cu vaccinarea obligatorie, ne spuneau la infectioase ca singurele cazuri mai recente erau niste copii de ciobani din cucuieti care scapasera nevaccinati. Sunt multe virusuri respiratorii (de ex. cele paragripale) care dau tuse spasmodica, identica cu cea din tusea magareasca. Deci, stai linistita, dar mergi maine cu el la doc.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, sanatate multa lui Tudor!

Ioana, stai calma ca nu aveam bube cand am fost la voi...eu am glumit doar!

Diana tu cum te mai simti?? Ai greturi??

Alina, astept sa-ti revi din pelerinaj si sa ne povestesti depsre parintii lui Calin!

La mine ieri a venit salvarea, m-am lovit la noada si nu m-am mai putut misca, aveam niste dureri ingrozitoare...am crezu ca m-am lovit la coloana ca si asa e vai de ea, dar n-a fost asa, Doamne multam...acum sunt mult mult mai bine ca ieri!
Raul saracutu e plin de bube, din cap pana in picioare, bine ca e vesel si nu se scarpina...ale mele deja s-au uscat, astept sa cada

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi,asa cum a zis Diana,stai linistita ca nu e tuse magareasca(sau tuse convulsiva), el e vaccinat corect DTP (difterie,tetanos,tuse convulsiva).
Eu ma gandesc ca poate fi laringita daca e si ragusit.Daca nu poate respira dute cu el la urgenta ca e destul de periculoasa laringita la copii.Daca nu e asa grav pana maine atunci maine obligatoriu la dr. Sanatate!

Clau, doamne,da cum te-ai lovit asa rau? Esti totala, sa vina salvarea! Sanatate si voua si sa va treaca repede bubele.
Zilele urmatoare revin cu povestea ca acum n-am timp.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor!
Sanatate las mutzunacii bolnaviori!
Flavia mii de scuze am uitat sa te felicit ca te-ai inscris la masterat!!!Succes!Cum sunt analizele?
Diana super pozele din concediu si felicitari pt bb2(sau ti-am mai spus?)
Sunt 0 grade afara!!!
Clau eu nu ma gadisem la chestii asa dure.Mai usurel , ca Dolanescu.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Clau multa sanatate si tie si lui Raulica. Ai primit pozele?

Diana multumim de urari! Tu cum te mai simti?

Alinush mersi mult de lamuririle cu Trimovax-ul! Cat despre Aciclovir te-am intrebat fiindca stiam ca medicii de la infectioase din Cluj il recomanda(unguent) in caz de varicela.

Revin mai incolo ca bazucu e calare pe mine!Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput