Mamici din Arad...??? (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Clau, cum ai reusit sa faci varicela? Inseamna ca ai luat-o de undeva. Mai nasol e ca va face si Raul.

Gabi, a mai facut Tudor febra?

Ioana, sanatate lui Alesio!

Noi maine dimineata plecam la tara.Avem doua evenimente acolo, maine seara mergem la ziua unei verisoare si duminica e sarbatoare mare, socrii au 50 de ani de casatorie.
Ei sunt mai in varsta(65 si 74 ani),ei nu au avut copii si pe Calin l-au adoptat destul de tarziu. Nu stiu daca v-am mai zis ca ccc Calin este adoptat, va spun altadata povestea ca-i cam lunga.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina chit ca e vaccinat ia si Raul??
Uau pai chiar sa ne povestesti...toata cinstea parintilor lui Calin si multi ani fericiti le doresc!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina distractie placuta la tara si felicitari sarbatoritilor si sa fie sanatosi(verisoara si socrii tai)!
Multumim de pupicul pentru Alesio!

Clau eu din cate stiu inca nu exista vaccin pentru varicela....sau m-am tampit eu? cine stie sa ma lamureasca?????

Vai fetelor ce urla bazucu cand vede medicamentele....offff....nicicum nu il pot face sa le inghita de buna voie!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu bazucu' bebe si pitic de un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Acum are si Raulica varicela tocmai cand l-am schimbat am vazut ca e plin pe bube cu apa pe corp
Ce fac, ce-i dau?? Nu dau de pediatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, da este vaccin pentru varicela, Varilrix se cheama, nu este obligatoriu in schema de vaccinare, poti sa-l cumperi.De asta vorbeam cu Gabi ca ia cumparat la Tudor si vroia sa-i faca azi, dar a facut febra.
Si eu vreau sa-i cumpar la Dragos, costa intre 900.000 si 1.000.000 lei.
Clau, Raul a fost vaccinat pentru varicela? vaccinul care l-a facut la dispensar e Trimovax (rujeola,rubeola,oreion).
Da-i Claritin sirop sa nu-l manance pielea si unge-l cu mixtura mentolata, altceva nu ai ce-i da.daca face febra da-i Nurofen.
Mai,da voi ati luat de undeva varicela, de la cineva!!!!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumim fetelor inca o data de urari!

Clau, saracii de voi, v-ati facut cu varicela! Chiar asa, de unde ati luat-o?

Alina, super interesant, musai sa ne povestesti.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

ALina cred ca n-am inteles-o eu bine pe pediatra, nici nu ma mir la cat de buimaca am fost azi dimineata
Intradevar a facut doar priorixu

Deci Ioana asteptati varicela ca poate vine si pe la voi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Clau, saracii de voi, v-ati facut cu varicela! Chiar asa, de unde ati luat-o?

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Diana ma crezi daca iti spun ca habar n-am de unde am luat-o??
Problema e ca eu pana ieri am luat antibiotic si probabil de aia nu au erupt asa ca la Raul...ale mele nu-s cu apa, de fapt primele care au iesit nu-s cu apa ca la raulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, Raul, saracutii de voi! Am facut si eu varicela in anul I de facultate. Am avut febra la inceput si abia a doua zi mi-a erupt. ma apuca mancarimile numa cand ma gandesc! ce e mai nasol ca nu aveti voie sa iesit afara 10 zile.
Tudor nu a mai facut febra. L-am dus azi la amiaza pana seara la bunici si mi-au zis ca nu a avut nici o problema si a fost foarte cuminte. Posibil sa fi fost de la dinti, ca acum ii ies doua masele.
Alina, multa sanatate si viata lunga socrilor. N-am stiut povestea lui Calin.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Alina mersi de lamuriri in legatura cu Varilix-ul! Dar Trimovax-ul e gratuit? Ca eu neaparat vreau sa ii fac la bazuc contra rubeola, rujeola si oreion!

Clau multa sanatate si la cat mai putine mancarimi! Despre tratament vad ca ti-a zic Alinush!

Fetelor(Diana, Alinush, Magda) lamuriti-ma: eu stiu ca varicela e contagioasa cand apar bubele cu lichid in ele si nu inainte, in perioada de incubatie. Asa e? Si se da si Aciclovir?

Noi.....scandal mare cand ii dau medicamentele....si la antibiotic(Ospamox), si la Efferalgan, dar la serul efedrinat de pus in nas e jale mare....urla si dupa ce scapa imi zice ca pute!!
Si la otocalm face scandal....offff ce mila mi-e de gombotzul meu....

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu bazucu' bebe si pitic de un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput