Mamici din Arad...??? (36)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Salutare fete dragi! Ne-am intors din Egipt. A fost super, desi nu se poate spune ca am fost in Egipt ca n-am iesit din Hurghada, cu pruncul dupa mine a fost imposibil. A fost cald dar cu o briza super placuta, curat, frumos, muuuuulta mancare, bautura dupa pofta inimii, cumparaturi, nebunie si negocieri, prunci maraiti, de toate.
Marea albaaaaastra si calda, limpede si cu pesti chiar la mal, sezlonguri si umbrele cate vrei pe plaja, piscine limpezi, animatie toata ziua. Super. Nici nu stiu ce sa va povestesc.
Avem si poze, la semnatura.
Stiam dinainte sa plec ca sunt insarcinata, dar am mai tinut un pic secretul pe forum, dar acum cred ca pot sa spun. Asa ca vine bebe 2...
Ok, deocamdata atat, va pup si mai revin.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
gabitzica spune:
Diana, felicitari!!! Ma bucur foarte tare pentru tine si ca esti insarcinata si ca v-at simtit bine in Egipt!
cat timp ai?
Si eu vreau bb2!!! Mai trebuie sa astept o luna, sa fie 6 luni de la a doua operatie de ochi.Sper sa imi iasa din prima
Alina, as prefera sa vin pana la 14, ca la 16.30-17 Tudor doarme. Daca nu se poate, il trezesc.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Diana, bine ai revenit si felicitari pentru sarcina !
Cum te simti...greturi, varsaturi...? Iti doresc sa ai sarcina usoara!
Ma duc sa ma uit la pozele voastre.
Gabi, puteti veni si pana la 14, e ok.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
gabitzica spune:
Diana, am vazut la semnatura ca ai 8 saptamani. Deja? Super!
Am vazut si pozele. Foarte faine! Si tu arati foarte bine! Da' sper ca nu mai ti cura de slabire!
ce vreti sa fie? cred ca fata, nu?
www.stoc-studio.ro/tudor
DianaR spune:
Fetelor, multumesc. Da, 8 saptamani am deja. Trebuie sa nasc prin 22-30 mai (la eco mi-a iesit cu o saptamana mai putin, deci saptamana 7 acum, se pare ca ama ovulat tarziu, dar mai vedem ce spune si Cioata).
Gabi, imi doresc mult o fetita, dar toata lumea spune ca-i baiat, asta e , sanatos sa fie! Tie succes sa-ti iasa din prima, ca la mine asa a fost!
Alina, am greturi, nu vars, nici la Vladut nu am prea varsat. Acum oricum sunt lainceput, abia de o saptamana am inceput cu greturile.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
maggda spune:
Ceau Diana si bine ai revenit acasa!Super pozele.Felicitari pentru bb2.Sa-ti dea D-zeu o fetita superba si sanatoasa .
Fetelor aseara am dormit la etaj!Dar bineinteles cu Bia in pat cu noi.Era inculmea fericirii cand i-am spus ca nu trebuie sa doarma singura .Mi-am tot stors eu creierii cum sa fac cand va dormi singura.Pai sa se incuie fata in camera noaptea si dimineata eu sa o sun la telefon(avem 3 pui si poti vorbi intre ei).Ce ziceti, nu-i bine?Deseara incui si la noi usa!Ca de cand cu Romanita imi fac probleme cu atatea geamuri.Si Doamne cat imi plac , solutia este un pistol sub perina, mama lor de pungasi.
Vine frigul
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Alina, nu mai venim azi la vaccin, ca dimineata a avut Tudor febra. Nu a fost mare(37.1) dar nu cred ca e indicat sa faca vaccin acum. O sa sun la cabinet mai tarziu,sa anunt ca nu mergem.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Ceau fetelor!
Diana, felicitari! Sa va ajute D-zeu sa aveti o fetitza!
Sarcina usoara!
AM vazut si eu pozele, sunt super faine! Doamne ce soaree
Fetelor eu am intrat sa va spun ca eu nu pot veni la intalnire nici peste o saptamana, nici peste doua, nici peste 3, poate peste 4 pentru ca ...NU RADETI ...am facut varicela...da varicela
Claudia&Raul (01.04.2004)
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Diana bine ati revenit pe plaiurile natale!! Am vazut pozele....superbe locuri....si apa....wow!
Si felicitari pentru samburelul din burtik! Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!
Clau si sa-ti treaca bubele! Cand ti-au aparut?Ca ma gandesc ca sambata ai fost la noi....poate ne-ai dat si noua la trupa de la cheful lui Alesio....hai ca ar fi prea shod!
Gabi lui Tudor si sa ii scada temperatura!
Si noi suntem necajiti ca bazucu meu are otita medie bilateral, asa ca am inceput iarasi cu antibiotice.....offff! Cred ca de aia imi urla el asa rau noaptea, nu numai de la dinti!Abia ieri am vazut ca nu e ok cand l-am sters in urechiusa si s-a tras sa nu-l ating....offff!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu bazucu' bebe si pitic de un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Claudelu spune:
Ioana n-ar fi exclus sa va aud ca aveti si voi varicela
Sanatate multa lui Alesio!
Vai da voi scapati de una si dati in alta!
Gabi, Tudor cum mai e??
Claudia&Raul (01.04.2004)