Liceul de muzica - sector 4
Aveti copii cu aptitudini muzicale si vreti sa invete un instrument ( pianul sau vioara ) ? In sectorul 4 este liceul Dinu Lipatti, unde pot veni copii din toate sectoarele.Ei sunt admisi pe baza unor teste de aptitudini.Daca intereseaza pe cineva.......este o posibilitate pentru cei care merg anul viitor la scoala.
Raspunsuri
angy11 spune:
quote:
Initial creeata de sveronica
Aveti copii cu aptitudini muzicale si vreti sa invete un instrument ( pianul sau vioara ) ? In sectorul 4 este liceul Dinu Lipatti, unde pot veni copii din toate sectoarele.Ei sunt admisi pe baza unor teste de aptitudini.Daca intereseaza pe cineva.......este o posibilitate pentru cei care merg anul viitor la scoala.
Eu lucrez la liceul de muzica din timisoara si mi-ar placea sa colaboram.
sveronica spune:
SALUT !
SI eu sunt profesoara , de pian la liceul despre care vorbesc.Tu ce predai ?
angy11 spune:
Ciao Veronica,eu predau percutie
,chiar m-am bucurat cand am vazut ca predai pian,baiatul meu e intr-a intaia la pian si am cu cine sa ma mai sfatuiesc,ca suntem la inceput si mi-e teama sa nu-l menajeze la pian ca e copilul meu,se mai intampla si din astea.Cine preda percutie la voi,Nistor a iesit la pensie?
Eu am fost vreo trei ani in concediu de cresterea copilului si am pierdut legatura cu lumea,anul trecut am trimis la olimpiada la constanta doar elevii,eu am ramas acasa asa ca nu mai stiu nimic.
sveronica spune:
SALUT! din nou,
D-l Nistor nu mai este la liceu.A plecat de cativa ani la Conservator.In locul lui este un alt profesor.
Si baietelul meu cel "mare" este elev, in cl. a II a , tot la pian,asa ca .......avem la pareri de schimbat........Daca vrei, scrie-mi pe : albatros20032003@yahoo.com ( nu de alta, dar sa nu-i plictisim pe altii cu discutii de "specialitate").O seara buna si astept sa vorbim.Veronica
Sabina spune:
Nistor nu mai e la Conservator, a fost o vreme cancelar(deci nu prof de percutie).Singurul prof de pertcutie de la Cons e Alexandru Matei.
Angy, Doru Roman e prof la facultate in Timisoara? E un f bun percutionist, il stiu in principal din Trio Contraste. Ador percutia!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
monica-elizabet spune:
buna fetelor, scuzati d-nelor profesoare
...si eu sunt profesoara de pian la lic de muzica G Enescu din bucuresti. de 10 luni sunt in concediu de ingrijire a copilului.
wow...ce de cadre didactice...cred ca subiectul s-ar potrivi mai bine la prieteni dintotdeauna![]()
si mai este o D-na profesoara...sabina,
te asteptam si pe tine.
fetelor si numai bine
adresa mea de ym este adsasdaas
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
monica-elizabet spune:
moama ce telepatie sabina...ai postat cu 2 min inaintea mea![]()
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Sabina spune:
ia uitati aici!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12088&SearchTerms=muzicienii
ia sa deschidem unu nou:)
uite, chiar l-am deschis,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59230" target="_blank"> aici
Va astept!! 
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxannna spune:
buna fetelor!ma intereseaza si pe mine un profesor ff bun la vioara de la dinu lipatti.am baietelul anul 4 de vioara si m-ar bate gandul sa-l mut din cls a 5 a la liceu lipatti.mersi mult.astept raspuns pe mail roxannna_dinca@yahoo.com