Ajutor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ma bucur sa citesc ca a mers bine. Multa sanatate si revenire rapida si fara evenimente! Bravos!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Refacere rapida si multa sanatate copilului tau

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA

Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITIVA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maka spune:

pentru andreutzzaa
criza comitiala se manifesta prin pierderea cunostintei pret de cinteva minute bune , timp in care creierul nu se oxigeneaza.efectiv tot corpul este intepenit, la copilul meu partea dreapta a corpului era vinata si ii curgea singe din gura.nu doresc nimanui sa vada asta.dar bine ca am descoperit la timp ce are. nu stiu daca aminam ce se putea intimpla.
maka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Maka, ma bucur mult pentru voi ca ati trecut cu bine peste hopul asta. Nu te mai uita in urma si nu te mai gandi la "ce-ar fi fost daca...". important este ca s-a terminat cu bine. Ii doresc refacere usoara baiatului tau si tie multa putere sa il ajuti si sa il sustii in continuare.

Multa sanatate,

Iulia

Mergi la inceput

mltumesc Iulia, dar am ramas cu o spaima pe care nu stiu daca voi putea sa mi-o inving . la fiecare bufnitura mi se pare ca se repeta o criza si sar ca arsa. nu stiu daca nu voi ramine cu sechele.Oricum
am avut o luna de cosmar. va voi anunta rezultatul la biopsie miine.meseria de parinte este fff grea.pupici
daca vreti putem discuta si alte subiecte referitoare la adolescenti.este o perioada ff grea pt.ei si pentru noi.
maka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Maka,

Ma bucur ca ati trecut cu bine peste hopul asta.
Va doresc multa sanatate si bucurii.

Criss

Mergi la inceput

buna din nou.....ce stiti despre dysembryoplastic neuroepithelial tumor? multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria7 spune:

Maka draga,
Sint sigura ca persoane care stiu multe, nu ca mine, iti vor raspunde in curind.
Eu nu stiam nimic despre aceasta conditie medicala dar am citit postul tau si am cautat pe Internet detalii. Institutul Neurochirurgical din Chicago spune urmatoarele:
"Boala poate aparea atit la adulti cit si la copii, majoritatea cazurilor fiind pacienti sub 20 de ani. Este o tumora care se dezvolta foarte incet si este diagnosticata dupa o istorie de episoade comitiale de tip partial complex.
De obicei isi are sediul in unul din lobii temporali sau in lobul frontal al creierului. Rezolvarea este de obicei procedura chirurgicala, beneficiul radioterapiei fiind inca in discutie."
Cel mai important lucru pe care vreau sa ti-l spun este ca in toate locurile unde m-am uitat dupa informatii in legatura cu acest subiect se mentioneaza foarte clar ca este o conditie medicala tratabila si operatia vindeca aceasta boala.
Cum la voi operatia a avut deja loc, inseamna ca greul a trecut si acum urmeaza perioada de recuperare. Numai bine familiei voastre, te rog sa ai grija de tine in primul rind ca sa ai sanatate si putere sa te ocupi de cel mic. Stiu ca acum esti prea ocupata ca sa ai timp sa cauti alte informatii pe Internet. Daca esti interesata, te rog sa-mi spui si iti caut eu toate informatiile de care ai nevoie si ti le trimit. Sint cu tot sufletul alaturi de tine.

Mergi la inceput

iti multumesc maria7 pentru raspuns,acum nu prea am timp dar daca tu poti te rog mai cauta pe net.daca vreodata pot sa ajut pe cineva aflat in aceeasi situatie te rog sa ma soliciti.
mii de multumiri
maka

Mergi la inceput

nu stiti ce inseamna "neuroblastom central" ? diacnostic pus copilului meu de la bucuresti...

Mergi la inceput