Ajutor
Am un copil de 17 ani care a facut o criza comistitiala. dupa investigatii si dupa un r.m.n. i sa gasit un chist cranian si este propus spre operatie. as vrea sa stiu dak cunoaste'ti si alte cazuri si daca sunt vindecabile. ce urmari pot avea? copilul nu a suferit de dureri d cap si nu a mai facut astfel d crize niciodata,iar analizele shi ecograful sunt normale..VA rog raspundeti'mi urgent. multumesc
Raspunsuri
ara_kis spune:
Draga Maka,
Abia azi am vazut anuntul tau. Am avut aceeasi problema acum un an cu fiul meu care avea 18 ani. Tot in urma unei crize comitiale i s-a descoperit un chist arahnoidian si a fost operat , i s-a implantat o valva care regleaza presiunea lichidului.
Operatia a decurs foarte bine, se simte bine cu exceptia unor dureri de cap pe care inainte nu le avea. Face in continuare tratament cu anti-epileptice .
Daca fiul tau e propus ptr operatie e un semn bun, inseamna ca chistul e intr-un loc accesibil.
Incercati sa fiti optimisti si sa-l sprijiniti si incurajati.
Vezi la: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45211&whichpage=1
Va doresc multa sanatate si sa fiti increzatori ca va fii bine.
maka spune:
multumesc pentru sfaturi, dar pe copilul meu nu l-a durut capul niciodata.este un chist intracranian, mai multe nu mi-a spus dr.il voi opera la iasi
KUKI spune:
Maka, sincer nu ma pricep si nu stiu pe nimeni care sa fi fost in situatia asta. Dar ca mama, vreau doar sa-ti spun ca noi suntem alaturi de tine. Fii tare si puternica si incurajeaza-l si pe el. Nu poate fi ceva grav, totul se va termina cu bine, sunt convinsa.
Va tinem pumnii, multa sanatate.
Iulia
maka spune:
mii de multumiri pentru raspunsuri
sunt tare speriata, si simt ca nu am sa rezist de aceea am apelat la acest forum.
este tare bine sa stii ca ai prieteni
maka
andreutzaa spune:
buna,si eu am 17 ani..si am citit articolul si as fi curioasa sa-mi spuneti si mie cum se manifesta aceasta criza?multumesc
bosioc spune:
Daca il operati la Iasi ar fi foarte bine sa luati legatura cu dl.prof.Poeata,este un neurochirurg f bun si un mare om.
Ii doresc fiului dv multa sanatate si sa nu fiti speriata, Dumnezeu are grija de fiecare.
Silviu si mamica
lorelei_19 spune:
Maka, multa sanatate copilului tau si Dumnezeu sa-l ajute sa-i reuseasca operatia. Tine-ne la curent si pana atunci ne rugam pentru voi.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
marcellinna spune:
Multa sanatate si putere sa va dea Dumnezeu.Eu nu cunosc nimic despre aceasta problema de sanatate .Am vazut ca si in celelalte discutii despre aceasta problema fetele au fost optimiste,atat in ceea ce priveste rezultatul operatiei cat si in privinta medicilor.
Maka fii puternica pt tine si fiul tau.O sa treceti si peste hopul asta.
Va doresc numai bine.
maka spune:
mii de multumiri pentru incurajari.
l-am operat pe data de 19.totul a fost ok.nu am cuvinte si nici ani sa-i pot multumi domnului profesor Poiata pt ce a facut pentru copilul meu. asteptam rezultatul de la biopsie. sanatate tuturor.daca vrea cineva amanunte, va pot ajuta.
maka
Liana30 spune:
maka ma bucur ca totul a fost ok..sa dea Domnul ca si rezultatul sa fie bun ..si numai bine copilului tau..MULTA SANATATE!
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"