Pt comoara mea, o gradinita!!!!!!!!!
Caut si eu pe ultima suta de metri o gradinita .Nu era in program anul asta dar la insistentele unei d-re Cristina,logoped,acum caut gradi. Baietelul meu nu vorbeste inca,spune cateva cuvinte si de incapatanat ce e refuza sa la repete. D-ra mi-a zis ca ii trebuie un program in fiecare zi si ca o gradi i-ar prinde bine desi eu stau cu el acasa + cu fetita mea de 1,3 ani si nu vroiam sa-l dau anul asta ,dar mi-a zis ca i-ar face f bine.Va da-ti seama ca sunt f ingrijorata ! El nu a stat decat cu noi ,nu sta cu nimeni,este un copil sensibil,sociabil,alintat si pt ca nu vorbeste inca ii trebuie o atentie deosebita pt a-l determina sa vorbeasca si asta se intampla la o gradi cu un nr de copii mic . Noi stam in pantelimon si as putea sa-l duc undeva aproape eu cu masina.
Am auzit de una MAMI SI TATI ,GEORGESCU,LEXICON,!!!!!!!! Voi ce parere aveti ? Altele in zona?
Va rog mult daca stiti ceva detalii va rog sa-mi raspundeti !
Raspunsuri
LYADA spune:
Mi-e mi-a placut Georgescu ABC de pe Iancului. Au curte mare, rezonabil de bine ca spatiu si interior ( nu e f nou insa) si mi-au placut directoarea si restul educatoarelor. I-am vizitat de 3 ori, de 2 ori anul trecut si o data anul asta, de fiecare data neanuntata si mereu i-am gasit pe copii ok. Tarifele sint bune pt particulara.
Pt mine s-a dovedit prea departe de casa, chiar directoarea m-a sfatuit sa gasesc ceva mai aproape (imi recomanda Morel de la Vatra Luminoasa). Eu stau pe M Bravu si pana la urma Tudor al meu e la o gradi vis-a-vis de Mall.
georgiana.david spune:
Din pacate nu stiu ce sa-ti zic, eu am avut fetita la "faimoasa" gradinita 188 pe care nu o recomand nimanui. Desi mancarea este ok si curtea minunata, modul in care sunt tratati copii si banii care se pretind lasa de dorit.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
radu26 spune:
Pantelimonul este mare... In ce zona te intereseaza, ca sa stiu unde te indrum?
In apropiere de Delfinul , spre Iancului gasesti, in ordine, gradinita 236 (in spate la Mega Image) si apoi gradinita 188 (langa Electroaparataj). Daca mergi in sens invers dai de gradinitele 280 (i se mai spune si RATB, este undeva pe langa intersectia cu Morarilor), apoi gasesti gradinita 23 (mai spre Cora). Daca esti aproape de Vergului, acolo ai alte doua gradinite (277 si 189). Unde stai sa stiu unde sa te indrum??? Cat despre spaga de care se tot vorbeste, stai linistita, situatia o vei intalni peste tot, si e cauzata chiar de cei care o dau. Nu cere nimeni spaga.
georgiana.david spune:
E drept ca nu cere nimeni spaga dar nici locuri nu au iar cand te duci cu plicul nu stiu cum se face ca se gasesc locuri berechet
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
danis spune:
off-topic: sistemul este de asa natura, incat favorizeaza spaga... cadrele didactice foarte foarte slab platite pentru munca/misiunea importanta pe care o au, gradinitele supraaglomerate, personalul insuficient, dotarea relativ slaba (lucrurile s-au mai imbunatatit e drept, dar mai este cale lunga); din fericire, nici noua nu ni s-a "cerut", dar am constatat schimbarea atitudinii cand am "dat"...
lony spune:
Ce inseamna ca ai "dat". Ce ai dat? Ca eu m-am dus cu un buchet de flori si cu un mic cadou si tot raspuns negativ mi-a dat. Nu stiu ce sa mai cred . Cum e porecla aia " .... si cu banii luati" si tot nu am facut nimic.Mi-e si teama sa ma mai duc la alte gradinite sa mai incerc ca la toate la care am fost mi-au spus ca nu mai au locuri.
Eu cred ca trebuie sa ai relatii. Ca altfel nu se uita nimeni la tine. Si eu sunt una dintre mamicile cum este PITI
CORNELIAP33 spune:
quote:
Originally posted by danis
off-topic: sistemul este de asa natura, incat favorizeaza spaga... cadrele didactice foarte foarte slab platite pentru munca/misiunea importanta pe care o au, gradinitele supraaglomerate, personalul insuficient, dotarea relativ slaba (lucrurile s-au mai imbunatatit e drept, dar mai este cale lunga); din fericire, nici noua nu ni s-a "cerut", dar am constatat schimbarea atitudinii cand am "dat"...
Este adevarat ce spune danis. Dar sa nu generalizam. Toate padurile au uscaturi. La gradinita la care suntem noi, ne-am dus in aprilie sa-l inscriem. Nu am cunoscut pe nimeni, n-am avut nici o recomandare. Am vorbit cu directoarea careia i-am dus doar un buchet de flori si ne-a inscris pe loc. Suntem de aproape o luna la gradinita si nu mi-a cerut si nu am dat nimanui nimic, fiind foarte multumita de personalul de acolo.
Va urez mult succes.
P.S. Acum este intradevar cam tarziu sa mai gasesti locuri la o gradinita.
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Sasha.p spune:
PITI - ai intrebat de Lexicon : eu am fost si am vazut-o ( e cea de pe strada Icoanei) si NU MI-A PLACUT DELOC !!! Iti spun si de ce : curte foarte mica ( cam cat sa intre 2 masini una in spatele alteia si mai ramane un pic pe laterale). Casa f. mica, unde se jucau acolo mancau si acolo dormeau. Mobilier relativ ponosit, baile undeva in spate pe un culoar, mancare de la catering (asta nu e o problema, am zis-o doar ca informatie). Si ce m-a indepartat cel mai tare a fost pretul : pe site spuneau 145 Euro ( si afisat pe perete la ei 550 RON), si cand ajungeai acolo : 550 RON reprezenta "educatia" , masa era separat si in total ajungeai pe la 750 ron.
Parerea mea : UITA LEXICONUL !!
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
PITI spune:
L-am dus la LITTLE ONE acolo unde este baietelul lui boeru si mi-a placut mult cum arata ,dar nu au copii. La grupa mica sunt cei mai multi,toti sunt noi pt ca s-a deschis de curand,la grupa mijlocie nu era decat al meu si la cea mare numai 2-3,asa ca nu avea cum sa se ocupe de cei mai mari pt ca cei mici de 1 si ceva pana la 2 si ceva erau plangaciosi,iar educatoarele 3 la nr nu faceau fata.Era si departe rau,iar eu .............................ma abtin la mai multe detalii caci nu vreau sa-i fac gradinitei o reclama proasta caci nu trebuie,nu merita facuta o astfel de reclama pt ca conditiile sunt bune ,dar pot sa spun doar ca pot mai mult de atat daca vor .
Asa ca am luat hotararea sa caut alta care sa-l invete ceva daca tot platesc si-l scol dimineata cu noaptea in cap . Zis si facut!Iar ma apuc sa caut pe net si gasesc una OLGA GUDYNN de pe unirii si am vizitat-o,mi-a placut,par competente d-rele de acolo,dar totusi vreau parerea voastra !!!!!!!!!!!!!!! Au curte ,nu prea mare,mi-ar fi placut sa-l duc in Cotroceni caci arata mai bine ,dar e f departe.Da-ti-mi un sfat !Ati avut copii acolo?