Angajez bona!

Angajez bona! | Autor: mihaela73

Link direct la acest mesaj

Am aflat azi ca bona demisioneaza ...nu ca nu ar fi multumita dar pleaca la sora ei in Germania care i-a gasit un job de bucatareasa.
Detalii: programul este 09:00-19:00 L-V si weekend contra cost atunci cand este nevoie; mi-as dori o bona fara obligatii (ne e un "must")care sa nu fie tot timpul stresata ca s-a terminat programul si noi nu am ajuns acasa... (am colege norocoase care au bone superdisponibile...deci exista).
Salariu pot oferi 4-5 milioane negociabil
Zona in care locuiesc este 1 Mai pentru moment...in 1 luna probabil ne vom muta in zona Herastrau.
Ce mai vreau de la ea: menaj usor, calcat, gatit pentru copil si pentru ea daca doreste (cu ocazia asta vom mai putea manca si noi ceva gatit din ce ramane )
Fetita mea are 1 an si este foarte cuminte
Multumesc mult si daca aveti pe cineva de recomandat va multumesc anticipat!
Mihaela

http://community.webshots.com/user/mihaela7373

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si noi stam pe Turda si am cautat exact cam ce cauti tu (program 9-17.00), singura diferenta ar fi ca eu stau acasa deci fac mare parte din treburile gospodaresti+copil si am gasit pe cineva care mi-a spus ca 5 milioane e prea putin. Am tot cautat si nimic, nimeni nu vine pt banii astia. Eu m-am lecuit, deocamdata!

Succes, dar e greu de gasit!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Am mai stat de vorba cu bone in parcul de la biserica Sf. Maria, de la piciorul podului Grant si sa vezi ce preturi se vehiculeaza.... m-am speriat, eu nu-mi pot permite (ca doar lucrez in invatamant)!

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

M-ai speriat putin.... ce salarii vehiculau?

Mergi la inceput

M-am imprietenit in parc cu o doamna care face menaj 5 ore (15.00- 20.00)pe zi la un apartament -nu vila- si scoate fetita in parc (e la gradi, are vreo 5 ani) si ia 5 milioane +bonuri dde masa. Mama urmeaza sa nasca bb2 si pt program mai mare a zis ca nici nu sta pt mai putin de 8-9 milioane! Sincer asat a fost raspunsul ei! Ca cica astea sunt preturile in zona!!!!

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Citeste la "Bona de weekend " de mama mea..poate se incadreaza in cerintele tale...ce zici?

pupic si daca mai vrei amanunte sa-mi scrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Buna Livia!
Am citit la bona de weekend si suna bine... Singura problema pentru dinsa ar fi distanta... dupa cum am scris in mesaj in curand (speram cat mai curand) ne vom muta in zona Herastrau si din cate stiu nu sunt foarte multe mijloace de transport in zona (este metroul Aurel Vlaicu, autobuz care vine pe calea floreasca si tramvai dar statia de metro este cel mai aproape cred...cam la 800-1000m de bloc). Am mai sunat pe la 2 agentii de recrutare si mi-au spus ca transportul este putin problematic daca dinsa crede ca este ok putem sa ne vedem.
Multumesc,
Mihaela

Mergi la inceput

Transportul nu ar fi o problema pt.mama fiindca la cateva statii de masina de unde sta ea este metroul,tramvai 41,trolee...Daca vrei(vreti)dati-mi adresa de mail sa va trimit poze cu ea sa o vedeti daca va place(fizic)...
Mama este momentan la bunici(la cules porumb) si va veni cred ca joi,vineri pana atunci strang informatii si oferte ca sa o pun la curent cu toate!

puus!

Mergi la inceput

Am copiat si aici detaliile despre mama...

Scriu cate ceva despre ea ca sa va dati seama cum este...daca vreti am sa trimit poze ca i-am facut o gramada cand a fost la mine...Baietelul meu ii spune "mamaiosu`" iar tatalui meu "tataiosu`)!

Are 49 de ani,este foarte mamoasa,a crescut fata sorei mele de cand s-a nascut fiindca sor`mea lucra in 3 schimburi;fetita este "un baietel poznas" pe care doar mama mea il poate linisti...,acum fetita merge la gradi cu program prelungit si mama ar avea timp sa lucreze.Ar prefera sa mearga la cineva fiindca ,zice ea,e mai bine pt.copilul de care are grija...Este foarte ordonata si neobosita...adica eu nu am vazut-o niciodata sa zica :vaaaai ce mult am de lucru...ea zice:ce bine ma simt ca am terminat si treaba asta!!!-pe cand eu si sora-mea...daca nu avem chef...nu avem chef si gata!!!-si asa se amaraste mama...cand ne aude...Ea de fel nu este o "tatza care le stie pe toate" daca va inchipuiti ca dupa 20 de ani de stat intr-un bloc cu 4 etale ea nu stie cine sta la etajul 4????-si nici nu o framanta grija cine cu cine si cat castiga si altele...pe cand soacra-mea...nu e piatra pe strada sa nu stie de ce a fost miscata de acolo...(asta ca sa va mai amuzati!).Sper ca v-ati facut o parere despre mama fiindca nici nu stiu ce sa mai scriu ...mai intrebati-ma!!!

pupiiic!

ps:poate va intrebati de ce nu are de lucru...a lucrat 30 de ani intr-o institutie CFR care acum s-a inchis siii la varsta ei a ramas pe drumuri ... binenteles ca nu o angajeaza nimeni ca e batrana...si asa sufera fiindca ea de fel este o femeie foarte activa!
Noi avem si bunici la tara pe care ii ajuta...deci de la munca nu se da inapoi!Si ceva foarte important este extrem de corecta si cinstita...in 30 de ani de munca nu a adus de la serviciu nici un capat de ata si asa ne bate la cap si pe noi ca pe unde ne ducem sa fim OAMENI!!!

gata!!!

Mergi la inceput