Plcenta joasa!Riscant pentru bebe sau nu?

Plcenta joasa!Riscant pentru bebe sau nu? | Autor: Tina_Welsh

Link direct la acest mesaj

SUnt insarcinata in 14 saptamani si mi s-a dat diagnosticul de placenta joasa,dupa ce am avut o sangerare de 3 zile urmata de niste scurgeri maro in cantitate mica dar destul de des!Care stiti ceva despre acest diagnostic va rog sa ma ajutati!Merci!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu stiu ca in priemle luni, placenta este situata in juumatatea de jos a uterului. Pe masura ce sarcina va creste, placenta se va ridica (in majoritatea cazurilor). In cazul in care nu se va ridica, atunci ti se va pune diagnosticul de placenta previa.
Eu sper ca pe la 20 de saptmanai sa nu mai ai nimic. Doamne ajuta!
Cred ca e prea devreme sa te nelinistesti. Mai asteapta sa creasca sarcina.
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Tinoooooooo, ce cauti mama aici??? Treci inapoi la mamici de martie-aprilie si lasa prostiile si grijile. Pune mana si papa bine si mai ales dormi cat poti de mult si ai sa vezi ca totul va fi OK. Nu fi ca mine, si nu-ti fa griji din orice minune. Totul e sa ai incredere in tine si in bebel. Impreuna veti reusi, OK?
Hai, pup fata si o astept vesela!!!

adar 14+

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

cine ti-a zis treaba asta asha devreme??medicul echo sau ginecologul?pentru ca e prea devreme pentru placenta praevia!!!mai asteapta putintel,si oricum,pe masura ce uterul creste,cred ca se "muta"ea!!!!!asha ca nu-ti face griji pentru bebel,gandeste pozitiv!

Mergi la inceput