pestera Polovragi - cazare in zona?

pestera Polovragi - cazare in zona? | Autor: anamaria

Link direct la acest mesaj

salutare la toti!

incerc sa planuiesc o excursie in zona, care sa includa vizitarea pesterilor Polovragi si P. M U I E R I I . as avea cateva intrebari, ma gandesc ca printre voi sunt sigur persoane care au fost acolo.

1. daca stiti detalii despre cazarea in zona, eventual contact - as vrea ceva gen pensiune/ cabana/ motel, nu prea scump dar nici conditii mizere. cam cat costa, daca aveti idee?!

2. cum ar trebui sa ne echipam pt vizitarea pesterilor, stiu ca este frig (11-13 grade), dar este si apa, trebuie cizme/ bocanci, sau merge si in adidasi?

3. cam cat dureaza vizitarea fiecareia dintre pesteri?

va multumesc,

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Pe bune trebe sa faceti ceva cu filtrul asta...It's HILARIOUS - mi am varsat jumate de cafea pe tastatura " pestera ia o pauzarii" =))))))LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

io incepusem sa-mi verific pc-ul de virusi, chiar nu-mi dadeam seama de ce scrie aiurea! am tot incercat sa reeditez subiectul de vreo 4-5 ori, pana mi-a picat fisa!!! asa ca am reusit sa scriu doar in cadrul mesajului, cu pauze... in titlu nu ma lasa DELOC!

si mie mi se pare o tampenie, ar trebui facut ceva, cam cum sunt si exceptiile alea de la cacafonii, cele admise...

si sper sa intelegeti totusi ce-am vrut sa zic...

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Raspuns partial:
1. Aici pot sa-ti dau doar sugestii, eu neavand nevoie de cazare cand le-am vizitat-ai mei locuiesc in zona. Poti incerca sa gasesti ceva la Horezu unde sigur exista hotel, motel si pensiuni.Pe la "Calatoriile sufletului" era un subiect despre o pensiune de acolo. O alta varianta e sa incerci la manastirile apropiate Polovragi, Bistrita, Horezu.
2. Mie nu mi s-a parut exagerat de frig inauntru, in sensul ca o data (le-am vizitat de mai multe ori)fiind vara am intrat cu tricou si pulover si a fost ok. Imi amintesc ca ghidul spunea ca temperatura e constanta in pestera,asa ca o imbracaminte de toamna este, zic eu, mai mult decat suficienta.Iar de cizme ca la inundatii in nici un caz nu aveti nevoie.
3. La Pestera ia o pauzarii nu mai tin minte cat dureaza vizita.
La Polovragi cred ca 45 de min. Se intra la fix sau la fara un sfert. Oricum e un singur ghid care face si oficiul de casier si daca e deja cu un grup inauntru, sa nu credeti ca pestera e inchisa, fiindca nu-i nimeni la bilete,tr sa asteptati sa termine, dar in principiu omul respecta orarul (acum sper sa nu ma insele memoria).

E o excursie care merita facuta!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

e de fapt

Dar nu mai pot modifica in mesajul original.Imi tot da eroare.
ana

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

horezu este cam departe totusi... noi gasisem ceva pe la ranca, da si varianta asta mi se pare peste mana ca urci destul pana acolo - mai bine de 45 min, parca, si apoi trebe sa cobori iar si sa urci pe alt drum spre pesteri... vazusem la indicatorul rutier spre pesteri ca scie 'zona turism rural' si de-aia am intrebat, m-am gandit ca e cineva care a fost si s-a cazat pe acolo...

nu te stresa, asa apare scris numele pesterii din cauza filtrelor, astia cred ca noi scriem aici vreo injuratura strong, si cand colo uite ce lucru nevinovat!

Mergi la inceput