Omul Vălurit

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Draga Aino, denaturezi sensul topicului intr-o maniera anecdotica. Imi place incadrarea ta. Astfel de cuvinte au salvat oameni. Valurirea a salvat oameni. Deschiderea catre lume e specifica fiecaruia in taina fiintei lui. Te poti afla intr/un desert de nisip dar sa te valuresti si sa salvezi viata unor oameni. Doua adolescente traiesc astazoi pentru ca mi-a pasat, pentru ca m-am valurit, pentru ca am fost insurgent. In campul de lucru al acestui eveniment tragic s-au aflat 45 de martori. Dar nici unul nu si-a asumat salvarea.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine si comunicare

PS: daca printre copii mamicilor exceptionale din acest site sunt si copii care au calitati intuitive de exceptie ar fi extraordinar sa le cultivati in continuare. Vremurile care vin reclama actiunea unor oameni cu supraintuitie si cu curajul de a lua decizii in situatii-limita.

quote:
Originally posted by Aino

Cum domnul Bufnila e un renumit scriitor de literatra SF,s-a teleportat intr-o lume numai de dansul stiuta.Avem de a face cu un "extraterestru".

Conchita,ce ar fi subiectul asta fara tine?Tu le zisesi pe sleau,si ma facusi sa rad pe ziua de azi.

Ah,mi-am amintit de o povestioara.
Zice-sa ca era un om singur singur rau de tot.Si cum viata era monotona,a inceput sa denumeasca obiectele din jurul sau altfel.Masa a primit numele covor,covorul a fost numic perdea,s.a.m.d.
Dupa ceva timp omul nu mai stia numele originare sau noi ale obiectelor.Nu mai stia daca numele folosit era "vechi" sau"nou".
Avea o salata de cuvinte in cap,pe care le insiruia...

A.K.

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

scuze, dar nu mai pot
voi kiar vorbitzi serios, sau totul e la misto?
ca io nu poci sa fiu serioasa cu nen-tu bufnila sau cum i-o zice pe forum.

imi vine sa numai cand ii citesc motto-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

de fapt despre ce se vorbeste aici,
nene, lasa scrisul in mama lui

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Domnu' Bufnila, ati ratat vreun forum de limba romana de pe net cumva? Am facut de curiozitate o cautare pe google si nu mi-a venit sa cred. Cum le gasiti domnu' pe toate!? Nu conteaza, forumuri despre copii, culinare, pentru femei, despre masini, etc, forum sa fie. Mai aveti timp sa traiti sau toata ziua cu valurirea si meduzele pe net?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

daaaa, Gabitzule, vezi tu
dar numai noi suntem exceptzionale

si ne valurim mai asheaaaaaa, ca nu-mi vine acum cuvantul, am o eclipsa cat China

Mergi la inceput

Anecdotica, oprobiul, mishtoul, aroganta, dispretul, luatul peste picior, imprecatia, neincrederea, bascalia, haiul nebun, batjocura, malitia, sunt si ele constructii fictionale. Ce se ascunde in abisul lor? E si asta o valurire a fiintei. Era o intrebare despre Timp? Puteti baga mana in foc, exista Timp? Ar fi oare insa mai potrivite ingaduinta, reflectia, solidaritatea, intelegerea, prietenie, deschiderea, aprecierea, misiunea nobila, tacerea, ingaduinta, curiozitatea relaxanta si constructiva, deschiderea-in-loc-de-conflictul-minor? Probabil ca trebuie sa facem niste alegeri. Asta banuiesc. Ca trebuie sa alegem. E punctul in care anecdotica indreptata cu superbie sau malitie inspre sau dinspre se intoarce impotriva noastra. Daca cercetam spatiul romanesc descoperim o sarcina ingrata, asumat-istoric-ratat: aparenta. Aparenta, construita bine-romaneste se intruchipeaza pe post de sarja in comunicare, dialog, taclale, flecareala, cetuiala sau forumeala. Mistoul? Cui ii pasa de asemenea constructii? Nu construim o alterare a cuiva prin batjocura ci ne ratacim cate un pic. Mamicile raman exceptionale pentru ca un sanatos simt al umorului le elibereaza de cele mai multe ori de tragic. In sfarsit, sunteti exceptionale.

Cu pretuire,

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

ca sa va dati seama cit de norocoase sinteti, ginditi-va la Doamna Bufnila, care asculta pe viu monologurile Domnului Bufnila. Aia femeie abuzata, nene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Buna Conchita!
Greselile sunt ancore de sens.

bine, merci de pont, nu stiam ca dezacordurile au ajuns in competie cu fizica atomica. si eu care credeam ca scrisul alandala se ancoreaza in non-sens si in agramatism si se lasa cu nota patru in teza la lb.romana. dar ma rog, tu joaca-te in continuare cu limba romana, ca se da la liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

ca sa va dati seama cit de norocoase sinteti, ginditi-va la Doamna Bufnila, care asculta pe viu monologurile Domnului Bufnila. Aia femeie abuzata, nene.

Mergi la inceput

Trecand peste neeleganta acestei remarci draga miau-miau, n-ai nimerit, doamna Bufnila e un inger iar tot ce zic eu aici nu e monolog ci doar deschideri de sens, fiindca esti o mamica exceptionala nu pot decat sa te pretuiesc.

ovidiu bufnila

quote:
Originally posted by miau-miau

Mergi la inceput