Omul Vălurit

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

quote:

atunci mamicile exceptionale sunt exceptionale NUMAI in relatie cu copii lor dar si cu alti copii. Daca, metafizic, sunteti mamici exceptionale pentru ca sunteti UN TOT cu TOTI copiii lumii?

si astfel, prin omiterea negarii negatiei, fraza nu mai are exact sensul care se voia a-i fi dat .

Eu ma consider suficient de (in)valurita si ma retrag aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

domne, ma zapacitzi de tot, m-am oferit doar sa va cumpar acuarele, nu si bombonele si cafea, terminatzi odata cu prostiile!

permitetzi-mi sa ma retrag si eu in exceptionalitatea-mi inimaginabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Sa incercam sa inaintam. Poate ca ar trebui sa gandim altfel despre noi. In raport cu schimbarile climaterice, in raport cu Universul, in raport cu ceilalti. Cum ati vedea aceasta, cum v-ati regandi imaginea voastra personala despre lume? Daca am admite ca evenimentele sunt procese, atunci mamicile exceptionale sunt exceptionale NUMAI in relatie cu copii lor dar si cu alti copii. Daca, metafizic, sunteti mamici exceptionale pentru ca sunteti UN TOT cu TOTI copiii lumii?

Cu toata pretuirea,

Ovidiu Bufnila

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Da, dar daca eu nu sunt mama, dar sa zicem, lucrez la o gradinita, deci sunt in relatie cu copiii, asta nu ma face si pe mine exceptionala?

(i knew it!)

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

jocelyn, tu esti oricum exceptionala

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

mare dreptate ai; ca si oricine altcineva, nu?

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

exact. uite ce se spune la mine in semnatura.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Drga Nepotzica, esti genul auditiv, stiai? Auditiv-valurit. Ai folosit tz pentru sonorizare, ai vrut sa se auda tz! Iar cafeaua si acuarelele tin de mediul acvatic. Nu pleca. Ramai si consutruieste un nou sens al valuririi.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by nepotzica

domne, ma zapacitzi de tot, m-am oferit doar sa va cumpar acuarele, nu si bombonele si cafea, terminatzi odata cu prostiile!

permitetzi-mi sa ma retrag si eu in exceptionalitatea-mi inimaginabila.

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Valurirea e de fapt dragostea in toata profunzimea ei de la iubirea enigmatica a celulelor pana la zborul prenuptial al fluturilor. Pretutindeni, iubire plina de turbulente, magica, fermecatoare, tragica si plina de magie.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sonet bufnit

Valuri valurite valurind, risipind,
valuresc valuritoare, tremurind in gind
valurici vircolici vin'aici valurit
valuritor val de val, nemuritor unduind.

Unde unduite unduind, risipind,
unduiesc unduitoare, tremurind in gind
undelici vircolici vin'aici unduit
unduitor, nor de nor, nemuritor plin de dor,

Socant, crocant, total invaluritor

Mergi la inceput

nematics

Mergi la inceput