Omul Vălurit
Raspunsuri - Pagina 11
nematics spune:
Si pentru a evita orice asemanare neintimplatoare cu personaje reale, am sa va spun ca de fapt poezia mi-a fost inspirata de Bacovia, dar a fost actualizata la epoca noastra (a se vedea poezia bacoviana de mai jos)
Pastel
de George Bacovia
Albastre
rosii
mov
albe
Dormiti de-acum
abandonate flori
zapada alba ninge peste voi
mai abundent
in gradina
din dosul casei
...
bruxinha spune:
Doamnelor si domnilor, eu nu inteleg nici sa ma tai de ce e subiectul asta la zz.
Seamana cu circul din "panem et circenses" - parerea mea de doi lei vechi.
ovidiu bufnila spune:
Invaluirile sunt si ele un domeniu extrem de incitant, sau sunt ale unui domeniu sau reprezinta un domeniu sau sunt specifice unui domeniu sau au caracter domenial.
De la marile armate ale sfarsitului de secol nouasprezece pana la invaluirile geostrategice din miezul acestui mileniu si, trecand prin
fronturile antichitatii, invaluirile au un sens razboinic dar se practica si in magie si in lupta politica.
Multumesc frumos de intrebare!
In alta ordine de idei, daca e sa ne gandim la David Bohm care vorbeste de pliere putem extinde cautarile noastre in directia invaluirilor si la astrofizica si, mai mult decat atat, la filozofia argumentului incercand sa-i intelegem pe Richard Rorty cand vorbeste despre relativism, pe Patrick Suppes cand ne initiaza in metafizica probabilistica, pe Marc Bonhomme cand ne stralumineaza asupra argumentarii publicitarilor sau pe Saul Kripke cand vorbeste atat de fermecator despre numenus.
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
http://www.revistaelectra.tk/
quote:
Originally posted by monagan
Nu pot sa cred ca am avut TARIA, sa citesc oate postarile. E beton subiectul asta din care nu am inteles mai nimic.Despre invaluire nu se discuta?
MG
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
desprecopii spune:
am gasit acest link http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4415722.stm
si m-am gandit ca Ovidiu stie despre ce spune.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
dyana spune:
Fetelor, eu cred ca Bufnila va face curte, de fapt si va ia ... ashea... prin invaluire... .
cata lipsa de sensibilitate la unele... ntz, ntz, ntz
gabirus spune:
Bun. Dar de ce tocmai creierul, care in esenta este valurit, ne limiteaza perceptia universului valurit?
Ce anume s-a intamplat si de ce am uitat?
POZE
aramona spune:
Am tot dat tarcoale acestui subiect si ma mananca degetele...
Ovidiu, mie imi esti simpatic!E greu sa iesi din incorsetari autoimpuse sau nu, e greu sa intzelegi pe cineva ce nu e pe aceeasi frecventa cu tine!
Imi plac oamenii care au ceva de spus, chiar daca acel ceva trebuie "devalurit" pentru a-i patrunde sensul!
Sincer, poate n-am intzeles tot ce-ai scris, poate nu am avut rabdarea necesara, poate multi au cazut in aceeasi greseala!
Continua! Cine are chef sa citeasca si sa intzeleaga, o va face...Cine nu, este liber sa ocoleasca subiectele care -l deranjeaza!
Si...astept sa-i raspunzi lui Gabirus...
Ramona si Maysa (1 an si 9 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Mama tampitzilor e mereu gravida!