BB alintati prea tare
Simona a avut pana de curand 2 mame ,pe mine si pe maica-mea...asa ca am fost f.alintata in aceasta perioada.Acum e o mare tragedie ca numai e bunica si eu trebuie sa stau in permanenta dupa ea.Nu am voie nici la baie ca urla.Cum sa fac sa o readuc pe linia de plutire?Am lasat-o sa planga dar nu se mai opreste.Sta in fund si plange isteric.Mai mult tipa decat plange.Acum nu pot sa stau cu ea numai in brate cum isi doreste printesa...
Va pup,
Gabi si Simonica.
Raspunsuri
vladosmina spune:
Eu zic sa o iei cu tine in baie si sa iei si cateva jucarii.
Asa am facut eu si a fost bine.
La voi inca e perioada critica, dar in curand o sa treaca.
MLDiana spune:
Asa sunt copiii ,mai trec si prin perioade din astea.Si al meu la fel (pe la 1 an) ,nu puteam sa scap deloc de el ,pe unde ma duceam in casa ,si el dupa mine.Si bineintles si la WC .In timp si-a revenit.
Ce poti sa faci? Sa o scoti cit mai mult afara printre copii.Sa vezi ce se linisteste cind o duci la copii.
O sa dureze ,totusi o perioada pina nu o sa mai stea pe capul tau.Succes!
Lidia si DAvid D.
gabid spune:
Si eu care credeam ca e ceva temporar si-i trece.Deci nu are rost sa o chinui si sa o pedepsesc degeaba.Defapt degeaba ii spun ceva ca ea tot ca ea face.Tot timpul trebuie sa stau cu ea,sa ma joc sau nu asta nu are importanta,nu trebuie decat sa stau cu ea.
Va pup,
Gabi si Simonica.
tinatache spune:
Am o carte despre diferitele faze ale bebeilor si se pare ca in jur de 1 an este faza "inapoi la mama". Si Andra e la fel, ma trage de pantaloni daca nu-i dau atentie, vrea in brate daca stau pe scaun iar daca stau jos pe covor ma calareste de numa-numa. Astept si eu sa-i treaca... Nu mai spun ca urlete avem cand o pun de pe scaunul ei pe jos,desi ea se zbate ca vrea afara din scaunel
Cristina
ymellda spune:
Andra mea este super alintata, cred eu. Cateodata nu am voie nici sa ma misc, iar pe strada, daca se plictiseste de mes pe jos, tipa sa o iau in brate sau, daca nu, se tranteste jos, va dati seama ca-i vai de hainute!! Probleme imi fac multe pentru ca in curand incep serviciul si nu stiu daca tanti ii va tolera astfel de idei. Poate e mai bine ca sta cu altcineva vrei sapte opt ore!!? Sper si eu ca-i va trece curand.
Alina si Andra
www.bebelus.com