Mamici de martie-aprilie 2006(17)
Raspunsuri - Pagina 3
Catrinel_17 spune:
Intrebare: Fetelor, nu stiu ce sa zic, de cind cu sarcina, parca ma sperii mult mai usor de orice, daca cineva scapa ceva pe jos linga mine, sar de zici ca m-a muscat ceva… Ma sperii si ma trec toti fiorii la cel mai mic zgomot… Nu cred ca e bine pt bebe. Ca sunt mai emotionala, pling mult mai usor si ma enervez – aia am vazut ca se intimpla la toata lumea, dar asta cu speriatul??? Mi-e frica c-o sa-l stressez rau pe BB mik si nu vreau 

Tina, cred ca solutia e sa stai cit mai mult in pat. Macar dr asta a mai deschis gura sa iti zica ceva, desi cred ca ar fi putut sa iti dea ceva tratament, nu stiu…. Ai grija de tine! 
Adar, deci nu mai ai poze cu bebelu? Poate faci rost peste 2 sapt! Pupici!
Cat – ce sa mai zic…. Visele din perioada asta sunt…de exceptie
cred c-o sa ma apuc sa le scriu!!!
pupici la fete si bebici
C+ bb mik
aida_o spune:
La multi ani, Serj! 
Hai ca vad c-o tii intr-o distractie
Sa fii sanatoasa si sa faci un bebe sanatos, frumos si mincacios :)
Fetili, hai sa v-arat niste poze cu niste bebei facuti din marzipan, mi i-a aratat si mie azi o colega si nu-mi vine sa cred ce frumosi sunt http://photobucket.com/albums/v490/buglet65/Babies/
12+
Se mareste clanul :)
liris spune:
si eu la fel Catrinel...sunt tare nevricoasa , ma sperii ...
io nu cred ca e asa o problema foarte mare totusi. sper....
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
ciuf spune:
Salutare dragele
Serj, la multi ani cu multa sanatate! Dar o tineti din chef in chef nu va jucati. Sa auzim ca v-ati distrat bine. Si sa ne spui si ce cadouri ai primit. Ca eu sunt mai curioasa din fire.
Referitor la vise, stati sa vedeti ce o sa mai visati. Numai aiureli. Eu aveam obsesia cu furatul copilului din magazin, ca sa nu mai zic ce tampenii cu sange, crime, nici macar nu vreau sa-mi amintesc.
Fetelor, eu in prima luna am tras o sperietura de mama focului. Mi-am cumparat de la mana a doua niste noptiere pe care vroiam sa mi le refinisez. Si intr-o seara, se apuca taica-meu de verificat sertarele la ele si ce gaseste??? O capsula de uraniu. Sa-mi pice fata. M-am apucat sa citesc ce scria pe ambalajul ala si cand am vazut la ce se folosea l-am aruncat cat am putut de departe de mine, dupa care tata l-a luat si l-a aruncat la gunoi. Mi se parea ca are si un miros deosebit. Am inceput sapaturile pe Internet si m-am infiorat de ce am putut gasi. Era exact ce citisem pe ambalaj.
Era seara, dupa 22.00 Pe cine sa sun? Mi-am amintit ca una din prietenele mele terminase Fizica Atomica. Am sunat-o si a ramas ca a doua zi va veni cu un aparat care va masura radioactivitatea capsulei. Mi-a spus sa-l tin sub o caramida si departe de casa.
Toata noaptea nu am dormit, ma durea burta, aveam greturi, dureri de cap, nu am reusit sa inchid un ochi.
Dimineata vine fata cu aparatul si masoara radioactivitatea. Era 0. In fine il ia la ea la serviciu ca sa-l arunce la gunoiul de deseuri chimice. Si ma suna din masina. Ce sa-mi spuna? Ca era o mostra de jucarie.
fetelor, o gluma mai proasta ca asta nu am mai pomenit. Iar eu asa de tare m-am speriat ca nici macar nu am citit ce era scris cu litere mici.
Si nu stiam ca sunt insarcinata. Eu zic ca bbii sunt tare bine protejati acolo la noi in burtica.
Ce griji aveam eu la prima sarcina era lovitul la burta. Ma bagam in cele mai stramtorate locuri si aveam impresia ca incap, dar eu de fapt ma cafteam la greu la burtica. Niciodata nu apreciam distanta.
Sper acum sa fiu cu mai multa minte. Oricum era haios sa ma lovesc tot timpul.
Tina, eu ti-am raspuns la subiectul celalalt. Parerea mea e ca e prea devreme sa te nelinistesti. Placenta se va ridica pe masura ce inainteaza sarcina. Mai asteapta un pic.
Dragele, va las si va doresc un we insorit si plin de multa dragoste.
Eu sper ca maine sa ne ducem sa admiram foliajul toamnei.
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
Luizax spune:
Mi-e mai bine azi, dar oricum n-am curaj sa mananc altceva in afara de supa, paine prajita cu branza si ceai. Ieri am dormit de la 8 jumate seara pana azi de dimineatza la 7 juma.
Mercic pt. incurajari si sfaturi.
Deseara o sa incerc niste pui cu cartofi la cuptor. Daca ma gasiti la noapte pe aici smiorcaindu-ma....sa stiti ca mi-a picat greu mancarea asta :o)
dea0277 spune:
Salutare viitoarelor mamici,
abia am fost si eu la doctor si se pare ca totul este in regula, inima ii bate cam cu 160 pe minut, analizele mele de singe sint bune, nimic de ingrijprat ... numai tensiunea mea este cam mica 90/60.
M-am mai ingrasat 1 kg, deci pana acum la aproape 17 sapt am pus 2.5kg -3kg
Voi cit v-ati ingrasat? ce tensiune aveti?
La Multi Ani tuturor ce isi serbeaza ziua de nastere in Octombrie si bine venit tuturor celor noi!!!
Andreea
16 sapt+
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by titinutza
... am fost la eco la Sanador laEduard Danaila un tip tare dragut dar care n-a vazut nimica insa.....
titinutza
http://bd.lilypie.com/HZLjp3[/img][/link]
Cat te-a costat eco la SANADOR????
ama_kaly spune:
Laura Ioana mercic pt observatie..intr-adevar la mine nu apare gravidutza si nici bebelul apar in cuvinte.
te pupic si ai grija de bebel!
serj La Multi Ani!!! multa fericire,sanatate si un bebic frumos!!!
Catrinel 17 si eu ma sperii din orice de cand sunt insarcinata..tresar tot timpul si tremur dupa ce ma sperii de ceva..poate e ceva normal in sarcina..si eu sper sa nu fie afectat bebelul..shi sunt mult mai emotiva mai plagacioasa..ma emotionez din absolut orice..
va pupic
io
10+ si
din burtik
ile77 spune:
Seara buna burtici
Azi am ajuns si eu in sfirsit la ecograf.
Am avut asa niste emotii la inceput.Imi batea inima mai mai sa-mi sara din piept.
Si asta pt ca dr se uita si se uita pe ecran si nu zicea nimic, iar eu care nu intelegeam mai nimic din ceea ce vedeam,imi si imaginam ca ceva nu e in ordine ..si uite asa ginduri de astea, pina a deschis dr gura si a zis ca totul arata f bine.
Si dupa ce a terminat de masurat ,i-am zis ca sincer nu am inteles nimic din ceea ce vazusem
si daca ar putea sa-mi explice.
Asa ca ainceput sa-mi explice ,uite aici e.. ,si acolo e.., uite si inima cum bate.
Sotul meu tot dadea din cap si aproba ,desi de multe ori nu prea "vedeam" cum pata ai e o minuta ridicata deasupra capului.
Oricum sint fericita ca totul e bine cu
.
Si spre marea mea fericire a zis dr ca crede ca ar fi baiat.
Stiam eu ca e baiat ,ca mereu am simtit ca e baietel .
Sotul meu saracu inca spera ca va fi
fata
Am facut si niste pozici frumoase bebicului, care, spre sfirsit, era intr-o continua miscare.
Data nasterii este cel mai devreme pe 7 martie si cel mai tirziu 20 martie.
Uite ca nu ma mai satur sa ma uit la pozele cu bebelul.![]()
Sa aveti o seara buna in continuare

Maria28 spune:
Neata burticute frumoase !
Incep prin a spune la multi ani sarbatoritelor lunii Octombrie si le doresc multa sanatate ,bebelusi frumosi si mancaciosi .
Serj ,La multi ani ,multa fericire si spor in toate ,bebe miscacios si mancacios ....probabil acum esti ocupata cu musafiri ,etc ...sa ne spui cum ati petrecut .Pupici
Celor care au au aflat sexul bebeului le felicit de pe acum ...eu inca nu am dat iama in lucrusoare roz ,dar abia stept sa o fac .
Dea ,daca spui ca bebe al tau are 160 batai /min ...s-ar putea daca nu ma insel sa fie fetitza ,nu stiu ce asteptati dar abia astept sa vad daca am presupus bine ori ba .Fetele care au baietei spuneau ceva de 180 batai /min .Si cu tensiunea ,intradevar e mica a ta ,nici eu nu stau mai bine ,am 10 /7 ![]()
Inca nu am apucat sa vad pozicile cu bebei de la echo ,dar ma duc sa vad ca sunt ff curioasa .Eu inca ma mai lupt cu raceala ,care de cand am luat Oscciloccocin ma simt mult mai bine .Bebe al meu dupa atata efort cat am indurat zilele astea ,nu prea mai are activitate ,cred ca doarme mult mai mult acum .
20+

Eduard Danaila un tip tare dragut dar care n-a vazut nimica insa.....