Mamici de martie-aprilie 2006(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Catrinel ,nu nuami tu te sperii usor ,toate ...eu imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata aveam simptomele astea ,un telefon ,o usa trantita ,tonul vocii ridicat ma fecau sa ma sperii si sa imi bata inima mai repde .Chestii care daca se intamplau inainte de a fi insarcinata nici nu le bagam de seama .De plans inca nu am plans ,se pare ca ma tin tare cu emotiile ,dar la sperieturi am fost prima .
Abia m-am cantarit ,sa cad pe spate ...am mai mult cu 5 kg .Nasu nostru de cununie mi-a spus ca am sa am cel putin dublu decat am acum pana la sfarsit ,mi-a prezis un 12 +..sper sa ramana atat ..
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere si incurajare.Va spun ca fara voi nu stiu ce m-as fi facut.Va pup si va iubesc!Acum sa va raspund la fiecare in parte!
Catrinel, sa stii ca si eu ma sperii foarte foarte tare.Sa iti dau un exemplu.Eram in fata calculatorului si a venit postasul.Stii aici in Scotia astia au in usa de la intrare un orificiu pe unde se baga scrisorile.EI bine cand postasul si a bagat scrisorile si a facut un zgomot care nu era foarte tare..am zis ca lesin de frica!SI in fine multe altele!Laura Ioana,Lady_Hawk,irinadum,Catrinel,Cat,Tcelen si Ciuf va multumesc pentru sfaturi si incurajari.Imi cer iertare daca am omis pe cineva.
Cat, iti urez succes si tie.Sper sa urce la loc..dar nu inteleg motivul..
Tcelen, am inteles sa traiti nu ma bateeeeeeee nu ma bateeeeeeee!

Serj, MULTI ANI TRAIASCA!MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAAA!LA MULTI ANIIIIIIIIIIII!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

SERJ LA MULTI ANI FERICITI, UN BEBE MARE SI SANATOS!

s-ar parea ca durerea mea de burtica de luni, de aseara si de azi se poate datora unei infectii urinare. Azi ma duc la ginecolog si luni merg sa-mi fac analiza la urina. Offf toate cele rele in babei mele!

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor stiti vreun site cu nume de copii? In afara de asta de pe DC.

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Io tocmai vin de la ecografie. Ca dupa faza cu stomacul eram cam stresata. So...bebe e bazdacos nevoie mare, n-a stat o clipa locul;ui. Ba mana la cap, ba picioru, ba pedala. se rostogolea. era distractie mare acolo.Cica sunt in 14 saptamani...dar nujtu de cand a calculat. Are capul de 2.8 cm, femur 1.5. si mi-a facut si o estimare de greutate...121 grame OAU! :)))))de la cap la fund are 7.5 cm. Un golanel (sau golanika), s-a rostogolit o data pe lateral de a disparut din cadru. hihihi :o)
Pupici si la ai vostri care banuiesc ca fac la fel...fiind de aceeasi varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziua tuturor! Revin si eu dupa o mica absenta.Ieri am fost la spital la doctor cu rezultatele analizelor si cu ultima eco si mi-a zis ca e ok.Doar ca m-a trimis sa fac si triplu testul.Eu m-am panicat imediat,am zis ca sigur ceva nu e in regula de ma trimite.Dar el mi-a zis sa ma calmez ca nu e nimic in neregula dar ca e bine sa fac...ca multe gravide fac si etc.Asa ca m-am si dus la donat sange si acu stau o saptamana cu inima cat un purice sa vad ce-o fi. Doamne ajuta!
Am reusit sa pun cateva poze si sper sa le puteti vedea si voi.
Serj,la multi ani!!!
Aida_o, multumesc de lamuriri si de linkul respectiv! Acu se facu lumina si in capul meu.Asa ca am 16 saptamani si 3 zile ezact!
Nshiro,nu te necaji,o sa afli si ce este bebe.Important e ca ti-a zis ca e ok si are toate alea.O sa il iubesti la fel orice ar fi.Nici nu se poate altfel.
Tina,si eu am avut la prima sarcina placenta praevia si pana la urma s-a ridicat la locul ei.M-am ferit un timp de efort si cam atat.Eram si eu tinerica pe vremea aia,ca tine.Sanatate multa si odihneste-te putin.Vei vedea ca va fi bine.
Gata,ma duc la baietii mei! Sanatate multa multa tuturor,odihna placuta in acest weekend!
Pupici!

16+

Pozute

Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI AAAAAAAAANI,SERJ!!!!
Sa ai parte de tot ceea ce este mai bun si mai frumos in viata,sa te ocoleasca necazurile si gandurile rele si sa ai mereu familia langa tine!
Nu am mai intrat aseara pe net,intrucat am ajuns tarziu acasa si m-am bagat direct in patic,din cauza unei pardalnice dureri de cap care m-a tinut toata noaptea(chiar si acum mai am reminiscente).
Dar important este faptul ca am fost la 3D si totul este in regula,bebel are 8,20 cm(de la capsor la fundulet) si 120 gr. si mai ales......este fetitaaaaaaaaa!!!! D-na dr. nu va mai primi frezii deocamdata(pana iese tati din starea de soc).Daca l-ati fi vazut ce mutra avea cand ne-a intrebat dr. Iosub,cum o sa o cheme pe micuta,ati fi lesinat de ras.Si asta se intampla la 5 secunde dupa ce sotul meu ii explicase dr. ,ca am aflat faptul ca este baietel.HI,HI,HI!!!!!
Tinuta ai grija mare,mare de tine si de bebel,nu face nici un efort si cere rasfat maxim de la cei din jur!Si daca nu iti este prea greu,inlocuieste-ne si noua caruciorul cu unul roz.
Catrinel si eu ma sperii din orice si imi dau lacrimile foarte usor.Dar ma si enervez usor,cel mai tare atunci cand,la volan fiind,vad un handicapat care se lipeste de geamul masinii mele cersind.Evit sa ma uit la el si stau cu capul pe volan, boscorodind.
Luiza ai un week-end intreg la dispozitie sa te intremezi si,asemeni Tinei,ai nevoie de mult,mult rasfat.Ca noi toate dealtfel.
Va pupam pe toti:mamici,,bebite si bebiti,

Mami Andreea si bebita scumpita(inca nu ne-am hotarat asupra numelui.)

ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Maria28, eu tot zic ca este baiat si sotul meu tot zice ca este fata ... ca a visat el mai demult, inca dinainte sa raman insarcinata, o fetita blonda, bucalata ... Vom vedea cind o iesi afara ca nu vreau sa aflu inainte :)
Si cu tensiunea, nu cred ca se poate face ceva, asistenta mi-a zis ca este destul de comun la femeile insarcinate sa aiba tensiunea mica pentru ca se maresc vasele de singe si circula mai incet ...
Sper sa fie ok ...
Andreea 16 sapt. +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Eu ieri de dimineata m-am simtit tare nasol cu greturile. M-am apucat sa ma spal pe dinti si mi-am starnit asa o stare de voma, de nu mai stiam ce sa fac sa ma linistesc. Am deschis geamul si am tras aer rece in piept.
La sarcina trecuta, timp de trei luni nu am stiut ce e spalatul pe dinti. Imediat imi venea sa vomit.
Andreea, felicitari pentru fetita!!!
V-am pupat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

buna seara fetelor!
Eu cam rar intru pe forum dar unele dintre voi totusi cred ca-si mai amintesc de mine.SPER!Eu am fost din nou in spital timp se o sapt.din nou am avut sangerare putina f.putina dar tot sangerare e apoi s-a oprit si a continuat cu acea secretie maronie.Deci medicul meu nu mi-a facut control pe masa,a spus ca nu e indicat dar eco mi-a facut sa fie sigur ca e ok bb-eul mik,si va spun eu ca singurul si unicul tratament este repausul la pat in asfel de cazuri(aici la noi).
Nu stiu daca in alte tari dezvoltate e acelasi dar.... .
Asa ca fetelor care a-ti avut astfel de probleme sau aveti nu va ingrijorati doar daca e rosu rosu,desi e bine sa sunam medicul uneori pt. a ne linisti deoarece cred ca la un moment dat ajungem sa la reactii paranoice la fiecare schimbare ca doarasa suntem noi gravidutele .
Va doresc in continuare o sarcina fara evenimente si bb-ei cuminti si frumosi si sanatosi.
Eu nu stiu can pot sa intru pt. ca trebuie neaparat sa stau in pat tot timpul.
Va pup pe toate cu drag Dia!
15+

Mergi la inceput