Mamici de martie-aprilie 2006(17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI SERJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA AI PARTE DE SARCINA SUPER USORA SI BEBEL SANATOS,SA-TI INPLINESTI TOATE DORINTELE SI SA FII FERICITA!!!!11

andreea g. sa-ti traiasca fetita sa cresca mare,sanatoasa si frumoasa!!

DIANAFORISCH,desigur ca ne aducem aminte de tine,imi pare rau ca ai avut probleme,dar ma bucur ca bebe e sanatos!sper sa nu mai ai probleme
LAURA IOANA eu stiu un site,dar nu ma lasa sa-l pun aici ,apare RECLAMA!

eu sunt bine,muncesc mult,cu contabilitatea asta a mea, e inchidere de luna si trimestru!of,of,numai pot sa stau mult pe scaum ,a devenit incomod din cauza burtii,aseara chiar dupa o zi de stat in fund mi-se incordase burta si am avut mici dureri!
va pup CRIS 22+

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la burticute!!!!
multumesc din suflet la toate pt. urari si va doresc si voua bb-i sanatosi!!!! nu va iau la rand ca nu am timp (fac bagajele) asa ca va trimit un pupic la fiecare sa va gasesc cu bine si fara probleme
pupici

18+

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani, Serj si din partea mea!
Sa ne aduci vesti bune!

13+

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Serj LA MULTI ANI! Sa ai o printesita sanatoasa si frumoasa, care sa va aduca numai bucurii!

Tina imi pare rau ca sunt probleme, eu nu ma pricep, dar din cate zic fetele mi se pare ca nu sunt motive de ingrijorare prea mare, nu?

Diana mult curaj, fruntea sus, putere si nervi de otel de a sta numai in pat si sa-ti dea Domnu un pui sanatos!

Andrea Georgiana felicitari pentru fetita! De data asta sunteti siguri? Ai reusit tu sa vezi la 3D?

Fetelor, eu am inceput sa o las mai moale cu mancarea, caci in la +16 saptamani 5 kilograme in plus mi se pare mult. V-am mai spus ca obosesc foarte repede si ma simt greoaie taaaaareeee. Bebe ma boxeaza de atunci de cand v-am zis in fiecare zi si e supeeerrrrr!

+16

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flor spune:

Salutare burtici,
Am mai intrat din cand in cand pe forum, dar sunt cam lenasa la scris si cei drept nici nu prea am timp. Oricum vreu si eu la lista gravidutelor si poate pe viitor am mai mult timp de citit si scris.
DN: 11.12.1974
UM: 1 iunie
DN bebe 8.03.2006
Chiar joi am fost la control si totul e in ordine,bebe isi baga de zor mainile in gurita si dadea din picioare:)Are 223 grame si inca nu stim ce este, doctorul a zis ca e prea mic si nu se vede inca.Problema este ca Anne-Marie isi doreste durioara iar tata baietel, sa vedem cum ii impacam.
In rest totul e ok, tensiunea o am cam mica (100/60) insa doctorul a zis ca asta nu e o problema, m-am ingrasast doar 2,5 Kg si in general ma simt foarte bine.
numai bine si sarcina usoara tuturor mamicilor,
flor
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

La multi ani la sarbatorita!!!
Uau, v-atz apucat de 3D-uri deja? Si se afla si sexu cupilului? Io trebe sma programez in noiembrie-decembrie pt eco morfologica. Adica peste o luna doo o sa stiu daca fac fata sau baiat?
kul...ca la Alex am aflaty abea la 8 luni juma ca are putzulika (pana atuncea n-a stat sne uitam ce are intre picioare. hi hi hi ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare burtici!

Serj, multa sanatate, o fetita sanatoasa si frumoasa si numai bucurii alaturi de cei dragi!LA MULTI ANI!!!

Flor,bine ai venit printre noi! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos! Si la mine e la fel, fetita mea isi doreste surioara (mi-a zis ca daca e baiat sa nu-l aduc acasa ca nu-i plac baietii de la gradinita:)) ca nu sunt cuminti:)iar sotul cred ca vrea baietel desi nu spune:)Si eu tot in sapt 18 sunt si nu se vede inca ce tine bebe bine ascuns:)

Pupici la toate si o duminica frumoasa!

Pozele noastre

Piscotel mititel

Catrinel 18+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Tina, multumesc pentru ca ai actualizat listutza si ai scris ce astept . Eu, din pacate, n-am mai reusit sa intru pe forum de ceva timp, asa ca acum voi incerca sa recuperez cu cititul.
Va pup,
Doina 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Flor bine ai venit.Sarcina usoara,bebel mumos si sanatos!Esti trecuta pe lista!
Doina_cel cu placere!
Serj concediu placut!
Nshiro sa speram ca nu exista motive de ingrijorare.O sa vad maine la eco!
Cat, tinand cont ca tu esti singura cu aceasi problema ca a mea..am si eu o intrebare!Acum stiu ca Adar si CAtrinel or sa imi sara in cap dar te intreb oricum..tu mai din cand in cand?SAu deloc?Asta ca sa stiu si eu!Ca saracul sot e pedepsit de o saptamana!
EU ma simt mai bine..nu am mai avut scurgerile alea maro..sa speram ca si placenta o sa se ridice!Va pup pe toate!SI week-end placut in continuare!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

ADAR mersi pt. informatiile legate de POLISANO. Am sunat si eu, dar mi-a facut programare la dr. Chicea Radu, dar numai peste 1 luna jumatate ( adica pe 15 noiembrie)!!! Atunci voi avea 23 de saptamani! Oare nu e prea tarziu? Vreau si eu sa merg mai repede!!!

Tina Welsh te pupic ca m-ai trecut si pe mine pe listuta!

Cat am stat acum in fata monitorului sa vad ce ati mai scris, am simtit si eu cum a miscat bebe, cred...?!

Va pupic pe toate,

Lumy 17+

Mergi la inceput