Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by jesia
Mai...bravo ce sa-ti zic suipa-i in san sa nu o deochi
Ma bucur pt tine si sper sa-ti fie din ce in ce mai bine cu soacra
Bravo !!!
Nu ma bucur, deocamdata studiez terenul... oricum, saru'mana !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
leyla spune:
Pepenash, cred ca tu iti cunosti cel mai bine invitatii si stii daca ei s-ar speria sau nu. Noi nu am avut nici o strangere de inima din acest punct de vedere cand am ales Clubul Diplomatic. La noi au venit foarte multi oameni care nu aveau nici un fel de obligatie si fata de care nici noi nu vom avea (adica oameni care sunt deja casatoriti si nu au venit stimulati de ideea ca si noi vom merge la ei...) iar unii s-au autoinvitat chiar.
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by pepenash
Cum vi se pare un meniu de 52-55 euro la Crowne Plaza
Scump al dracu' !... Sincer, eu as refuza politicos... pai gandeste-te, poate pt tine nu e o problema suma asta, dar pt invitati... sau toti sunt cu bani ? ca daca spui Crowne, se stie ce sume sunt acolo... si parerea mea e ca risti ENORM !...
Raza de soare
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
jesia spune:
Aaaaaaaaa........ am uitat sa va spun ca aseara am fost la restaurant si am platit avansul (5 mil) si zicea nenea ala ca meniu de baza (aperitiv, sarmale,friptura) este 900 de mii inca nu stia daca intra si tortul in pretul asta...la care se mai adauga bautura, fructele.....etc.
Ce zice-ti?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by leyla
Pepenash, cred ca tu iti cunosti cel mai bine invitatii si stii daca ei s-ar speria sau nu.
Posibil sa-i cunoasca, dar... atunci de ce crezi ca asteapta si parerea noastra ?
Raza de soare
krelia spune:
Neatza, fetelor!
Asadar, jesia, repet...exprima-ti punctul de vedere!
Raza, Doamne-ajuta s-o tina cat mai mult! (auzi, te-ai ciupit, sa nu cumva sa visezi )
pepenashule, sincer, si mie mi se pare cam scumpicel...si hai sa zic, faceam un efort si ma petreceam la un restaurant dintr-asta (mie mi-ar fi placut marriott)...dar, am renuntat rapid la idee, tot de teama fricii invitatilor...eu una, nu cred ca m-as duce la un meniu de aproape 2 milioane...cel putin acum, nu-mi permit...dupa ce-oi deveni patroana, , poate se mai skimba lucrurile Noi am refuzat un meniu la 1.500.000 la inceputul lui septembrie, pt ca abia venisem de la mare si nu mai dispuneam de finante suficiente...si mi-a parut rau, dar asta e...in alt context, in alta luna, s-ar fi putut..asta e...
pe de alta parte, (asumandu-mi poate rosiile de rigoare)...conteaza si buzunarul de zi cu zi al invitatiilor (exclus apropiatii si foarte apropiatii ).....daca e un buzunat generos, eu cred ca poate suporta suma asta....
Insa, pana la urma, chiar daca ne sfatuim, toti facem dupa cum simtim, nu?
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
Jesia nu renunta, mentine-te pe pozitii si luati nasi pe cine vrei tu. Imi pare rau, dar ar trebui sa vb. si cu al tau sa fie alaturi de tine, nu sa stea deoparte.
Aseara mi-am luat fusta pt. cununie. E super moderna, dar o voi purta pe sub burta. Azi caut ceva camasa sau bluzita.
Am vb. pt. buchet, cand ies de la munca merg sa-l aleg.
Dupa pauza de pranz merg sa caut bluzita si comand tortul si tot dupa ce iesim mergem la Selgros sa luam pahare bautura si bomboane.
Maine dim. ma intalnesc cu tipul sa-mi aduca confetiile. Am gasit numai in forma de inimioare.Eu vroiam porumbei, dar.... asta e.
Maine la 11 sunt programata la manichiura.
Trebuie sa-i gasesc la Clau o camasa+cravata si sa se tunda.
Doamne cate mai avem si azi e miercuri!!!!
poze
gio si bb Marco 26+
ooana spune:
Gio...abia astept sa vad pozele de la starea civila!
pepenashule...fa asa cum iti doresti doar e un moment unic in viata si pana la urma conteaza sa iasa asa cum va doriti voi! Cei care tin la voi vor veni indiferent de pret! Acum depinde si de ce vreti voi sa strangeti la nunta asta! Eu una merg pe ideea ca mai bine fac cum imi doresc chiar daca nu imi va ramana mai nimic in urma nuntii!
jesia...ar fi o varianta cu 2 perechi de nasi dar...pana la urma voi decideti, asa ca impune-ti punctul de vedere iar viitorul tau sot trebuie sa te sustina evident!
raza...acorda d-nei o sansa...poate se schimba...exista si riscul de a fi doar ceva trecator si in curand sa reveniti la vechile discutii!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
kateryna spune:
Gio, tu dai comanda la tort de azi? Eu ma gandeam sa merg maine, dar cred ca ai dreptate.
Eu am reusit sa iau ptr mine si pui tot ce trebuia si in plus sa ma vopsesc. Vineri manichiura si pedichiura si sambata la aranjat.
Fetelor, cine ma ajuta si pe mine cu un sfat. Ce sa fac pentru raceala. Sunt cobza si aseara abia l-am oprit pe puiu meu sa cheme salvarea. Stiu o sa sa spuneti la dr, dar dr meu nu e in buc.Uffa, si mai e asa putin pana sambata. Nu vreau sa fiu o mireasa racita.
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
raza...acorda d-nei o sansa...poate se schimba...exista si riscul de a fi doar ceva trecator si in curand sa reveniti la vechile discutii![/font=Comic Sans MS][/navy]
"D-nei" ??? Mda... bine... o sa incerc...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Ce sa fac pentru raceala.
Eu iau Fervex sau Coldrex si trece... acum 2 seri am luat Coldrex si acum nu mai am aproape nimic...
Raza de soare