Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
Raza....hai fi fata de treaba, da?!?
Kateryna...eu tocmai am fost in concediu meidcal...daca esti numai racita e bine...trateaza-te cu vitamina C, ceaiuri fierbinti si aspirina....daca faci febra paracetamol+algocalmin scade febra instantaneu!
Dar...consulta un medic ca nu cumva sa fie altceva...ca si eu am stat tot asa crezand ca sunt racita iar cand am mers la medic aveam aprindere de plamani!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
Miresici, caut de innebunesc... unde e faza cu Casin, aia cu superstitiile ? stiu ca tu, Krelia, o gasisei...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Miresici, caut de innebunesc... unde e faza cu Casin, aia cu superstitiile ? stiu ca tu, Krelia, o gasisei...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Mah, io cre' k nu merge cautarea....ca nici macar subiectu' cu biserici, actual, nu-l gaseste.....mai incercam
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
Da vad ca Manastirea Casin a iscat multe controverse!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
da oana, dupa cum vezi..m-am linistit eu si a apucat-o pe Raza
eu sper sa-i treaca.......poate isi gaseste ceva aproape de casa..sau altceva aproape de restaurant
singura informatie pe care am gasit-o despre Casin, deocamdata:
5.000.000lei avans + inca 1.500.000 lei la nunta / pt. 2004.
26 august 2006
tigrutz spune:
fetele, va anunt cu surle si trambite ca mi-am rezervat data si ora la biserica ....am dat avans 500.000, mi-a dat o hartiuta (nu o chitanta, asa cum credeam), dar este scrisa data si ora, numele meu, suma pe care am dat-o si este semnata de preot. Asa ca, m-am linistit si cu asta.
Ne-am rezervat pt ora 18.00 si mi-a zis ca deja ora 17.00 era rezervata.
Anette123 spune:
Anette123 - super site ce ne-ai trimis. Vazusem asa "model" de site numai pe la americani. Bine ca avem si noi in Romania. De cand ma documentez eu de nunta (si ma documentez de ceva vreme) nu l-am gasit p-asta. Bravo si multumim! M-am si logat deja! Poate facem o intalnire si acolo, ce ziceti?
Ma bucur ca iti place, Balkina! Anul trecut, eu as fi dat un regat pentru un sistem din ala de selectie al restaurantelor dupa criterii. Numai eu stiu cat mi-am tocit pantofii si anvelopele prin oras din local in local. In loc sa selectez nr invitati/meniu/zona/terasa...sa raman cu 10 localuri, sa vad si pozele si sa ma duc personal doar la vreo 3-4! Dar vine el botezul, mai! Si-mi scot eu parleala!
Anette
krelia spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
fetele, va anunt cu surle si trambite ca mi-am rezervat data si ora la biserica ....am dat avans 500.000, mi-a dat o hartiuta (nu o chitanta, asa cum credeam), dar este scrisa data si ora, numele meu, suma pe care am dat-o si este semnata de preot. Asa ca, m-am linistit si cu asta.
Ne-am rezervat pt ora 18.00 si mi-a zis ca deja ora 17.00 era rezervata.
Ai fost azi acolo? Ai asteptat mult?
Care din preoti era?
Eu vreau sa ma duc dupa servicel sa dau banutzii
26 august 2006
pepenash spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri, fetelor! In privinta invitatilor mei, nu sunt toti ai mei: 35-40 sunt ai socrilor si ei n-au stiut sa-mi spuna daca in conditiile unui meniu de 52-55 euro ar mai veni toti, nici macar daca ar mai veni jumatate nu stiu. Practic, daca ii eliminam pe cei ai socrilor, mai raman prietenii nostri care vor veni, poate nu toti, dar vor fi 50-60 si prietenii parintilor mei, care vor veni si ei tot in jur de 50-60. Si atunci, daca am numai 120-140 fac la un alt restaurant, pe care eu il prefer in fata oricarui alt local; este vorba despre Clubul Diplomatilor. Deci, nu vreau o sala pentru 200 de persoane ca sa bag in ea 120... ar arata destul de goala. Iar restaurante "mai normale", la care ar veni cu siguranta toti 180, poate chiar spre 200, nu sunt decat foarte putine si alea sunt deja rezervate. Si uite asa marea dilema ca-mi vine sa ma marit in Las Vegas cu clona lu' Elvis alaturi!
In alta ordine de idei, Raza de Soare, imi pare bine ca s-a mai dat pe brazda soacra ta si poate-poate ajungeti chiar sa va puteti intelege. Iar Clubul Elite eu l-am vazut amenajat pentru 130 de persoane si sunt de acord cu Leyla ca nu pot incapea decat maxim 150. Sau incap 180, dar nu mai ramane ring de dans. Ah, sau bufet suedez... dar nunta cu bufet suedez nu prea se practica in Romania.
Jesia, in privinta nasilor, ar fi doua variante: fie alegti doua perechi de nasi, fie ii explici viitorului tau sot ca nasii nu sunt doar de forma, ci va si parinti spirituali si ii dai tema de gandire pe cine ar prefera.
Pentru gripa/raceala si eu tot cu pliculete de Fervex sau Coldrex ma tratez si-mi trece in cateva zile.
Cat despre Manastirea Casin, un var de-al tatalui meu s-a cununat acolo in urma cu vreo 10 ani, iar casnicia lor rezista si acum, deci n-a functionat "legenda". Eu am probleme cu luna mai. De fapt, nu eu, ci mama si soacra, ambele fiind impotriva ideii unei nunti de mai, care, zice-se, ar fi la fel de trecatoare cum sunt florile. (Mai - Luna Florilor)
balkina spune:
Raza aici este despre Man.Casin: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40145&whichpage=6
Tigrutz, tu cand ai nunta? Mie nu mi-a dat nici o hartiuta, doar m-a scris in caiet cu nume, cat am dat avans, data si ora si atat. Tu ai cerut sau ti-a dat-o benevol?
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1