Copilasi de oct-noi-dec 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, wow iubita a nins la voi care va sa zica am vazut eu bine in pozele din albumul tau si ma intrebam daca nu cumva sunt pozele de anul trecut!!!! dar a niiiinnnsss !!yu--huuu cu saniuta:))
SA pui poze cu tricotaje te rog sa imi fac si eu o idee ca poate ma apuc si eu de tricot :).
De rasfat sa sti tu Valeria ca si Alvaro este un rasfatat ...si cand scri de LUCA parca descri ce face ALvaro al meu :) Alvaro nu poate sa stea fara ursuletul lui cu miros de lapte stricat ...daca il spal in masina urla ca nebunul cateva ore ca el il vrea asa mirositor a lapte acru ...acum inainte sa pelc in Romania o sa il spal ca tare urat miroase...:)
Pup la voi si sper sa treci cu bine toata sarcina .

uki , imi pare rau ca mariuca este bolnavioara !nu stiu ce parerea sa imi dau asa ca stau cuminte in banca mea.Ii doresc muuuulta multa sanatate.
Spor la lucru in Portugalia si sper sa fie bine si sa faci banuti...

paula, imi place numele David dar si PAUL :))
despre vaccin, eu o sa merg cu Alvaro la dr. luni , o sa intreb daca aici se face vacinul antigripal la copilashi pana in 2 anisori si o sa iti scriu .
pup la alexandra si multa sanatate.

super mami , abia astept sa vad poze cu carlioanta , in costumasul de ZANApupam la ea de frumoasa.

bine ai reveni andreeacc , tare dulce Sebastian la fel cred ca a fost si tortul. tare frumoase torturile...sunt cumparate cred , nu!ca daca le-ai facut tu ,vreau si eu reteta:))) tortul lui LUCA(adameasca) este mai complicat cred ,ca la facut bunica :)
pup la voi.

catia , bine ai revenit si iti doresc sa devi cat mai repede o persoana normala.
Imi pare nespus de rau prin cate ai trecut cu Gabriel. Multa sanatate si pupam baiatul.Am vazut pozele unde are pansamentele la urechiuse ...si manuta bandajata..off saracutul de el .

Alvaro , numai nebunele face...si urla si se tavaleste pe jos de nu va pot descrie!!!
Noi suntem cu bagaje prin toata casa ca dehh ne pregatim toti 3 sa plecam in Romania pe 10 noiembrie ...si este mare balmuc in casa.
O sa fiu nasica la sora mea si sunt toare fericita.
Cand ajung in Romania trebuie sa ma duc la mama la tara sa o ajut si eu cu ce pot sa isi repare la gard si cat de cat pe la acoperisi...nu cred ca o sa am timp sa ma vad si eu cu voi cele de prin apropiere de PITESTI :((((...sorry.

Multumesc tuturor fetelor care mi-au fost alaturi din toate punctele de vedere.
Sunteti absolut minunate in frunte cu Vikinga.

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Hai sa va mai scriu si eu cate ceva ca mereu imi este lene,va citesc dar nu mai apuc sa scriu.
Noutati nu prea avem,Julia e la fel de rasfatata si face numai ce vrea dar vad ca si voi va confruntati cu "toanele varstei" si capriciile copiilor,de vorbit vorbeste mult dar ea stie ce limba,la olita face cand are chef in rest pe ea.
A fost racita o sapt,i-a curs doar nasul altceva nu a avut,i-am pus picaturi dar cand am vazut ca nu au nici un efect am lasat-o sa-i treaca de la sine.
Dc mi-a spus sa nu-i fac vaccinul antigripal pt ca este prea mica,sa-i dau Oscilo.

Uki,Osciloccoccinum mi-a dat si mie dc sa-i dau dar preventiv pt gripa,costa 200 mii si se da un flacon pe sapt preventiv sau 1 pe zi daca deja e racita.Si Julia a mai tusit acum cand a fost racita dar dupa cum am scris pana nu si-a facut virusul damblaua nu au avut nici un efect medicamentele.

Am pus si eu cateva poze in sfarsit.

La multi ani Lukas!!!

Va pupic

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetele dragutzele! Pupicei la dulcetei! noua ne-a trecut raceala, tot asa rasfatat cum ziceti si voi de puii vostrii. Al meu scorpionas are o fata de perna favorita (bine ca am 2 la fel) ca altfel cerd ca asi usca-o cu uscatoul de par. Nu se culca fara ea. este destul de marait, doamna de la gradi mi-a zis ca e un pic gelos si sufera ca au mai venit si alti copii la gradi asa micuti ca el si trebuie sa le acorde mai multa atentie pana se obisnuiesc.. Azi am cerut versurile de la un cantecel in engleza care se canta insotit de miscari ale mainilor si care il distreaza foarte tare - rade zgomotos cand il cant si face asa dragalas din manute....Pupa mama pe el..
La sfarsitul saptamanii o sa am dosarul cu desenele lui de la gradi + descrirea activitatilor + versurile cantecelelor pe care le canta. Vreau sa va zic ca stie vreo 5 culori, numara pe sarite, stie ca stam la 5, si deja a inceput sa vorbeasca relativ in propozitii (fara la, si, daca etc) Fetelor, felicitari si pentru buburuzele voastre,avem niste copii destepti foc.
Soacra-mea zice ca a citit ea pe net sau nu stiu unde despre copii nascuti intre 2000-2005, ca ar face parte din generatia de "cristal", care se repeta nu stiu, parca la 100 ani, si din care foarte multi sunt f. dotati si ca in perioada asta s-au nascut sau se vor naste oameni mari. Nu stiu cata dreptate are dar eu stiu ca sunt speciali (cel putin ptr. noi)

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Intru doar un minutel sa va zic ca am pus poze noi.
Nu am pus inca cu costumul pt ca nu i-am facut. N-am apucat inca. Promit sa-i fac in seara asta, pt ca dupa baie baie se imbraca cu el in fiecare seara.Am pus poze din parc, de la cumparaturi, din magazinele de pantofi.
Isabel e obsedata de pantofi. Daca vrei sa o faci fericita...o duci intr-un magazin de pantofi.
Ii probeaza, ii muta de colo colo, ii pupa....amor mare.
Am mai pus din restaurantul nostru preferat (cubanez), unde isabel e de-a casei : negrita, cubanita.
Ea e ca acasa acolo.....si noi la fel....mmmmmm.
Ma rog.....mai multe poze.Valeria....mama mia ce zapada. Luca e un frumos, a crescut mult. pentru Luca si unul pentru bebe mic.Raspund mai tarziu ca acum ... nu ma lasa duduia nici o secunda.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De trei zile este racita tun, azi am fost in sfarsit la dr. si pt. asta. Nu pot sa-i fac pana nu ii cumpar si doza de peste 6 saptamani. Acum a disparut de pe piata si daca nu o gasesc nu stiu ce sa fac. Retete gratuite nu se mai dau, iar s-a terminat plafonul pe luna asta, sa te feresca Dumnezeu sa te imbolnavesti in "extra sezon" de eliberare a retetelor.
Va pupic si mai vorbim.

Paulacu Paul sau David???? 28+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna fetelor!

eu am avut o dimineata de cosmar... din joaca mama mea i-a dislocat Mariucai manuta din cot, a plans de nu se mai oprea jumate de ora, m-am speriat, uh!!!

a fost luxatie si s-a rezolvat imediat, dar ce sperietura sunt tare suparata pe mama mea

se intampla...aveti grija si voi1

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor, iaca mai apar si eu aici. Azi a plecat tata, au fost 2 sapt pline, ne-am mai si certat dar intotdeauna ne-am impacat, una peste alta sunt trista, am bocit si eu si el la plecare..offf aiurea cu departarea asta. Am citeva poze noi: http://community.webshots.com/album/476957947GeFkOAAoleoo Uki ce facurati la fata? Cum mai s-a deislocat minutza! Saracuta Mariuca, bine ca a trecut. Si fugi la dr cu raceala, nu lasa asa, ca acum incepe si sezonul de tot felul de raceli si gripe. Insanatosire grabnica si vacanta placuta in portugalia! sa ai spor si la facut bani si sa aranajti lucrurile cum doriti voi.Ciuf si al meu e un alintat, ne-a disperat cu plinsul si crize de isterie din nimic. Si la el a mai aparut o maselutza, insa multe scene le face el de alintat. Saracul tata ii era si frica sa-l mai ia in brate ca ba il plesnea, ii smulgea ochelarii, plingea se zbatea. ba il iubea..eeeee un bandit.Azi e frumos afara mergem la plimbare.merg acum sa vad pozele noi.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna din nou!

m-am mai linistit... am fost la Gr. Alexandrescu si dr imediat i-a pus manuta la loc... a plans si acolo insa cum am iesit din cabinet si-a revenit complet

insa cu mama... din pacate relatia nu prea merge, cum sa mai plec eu linistita si s-o las pe mariuca o luna??? ca nici n-as vrea sa stau calare pe telefon sa sun zilnic...oricum mi-a zis ca nu vrea sa stea cu fata...tot ea e cu motz, dupa ce ca a gresit! zice ca n-are rabdare, dar Maria e asa cuminte... pe bune, nu ca o laud, insa chiar e linistita in comparatie cu alti copii

imi pare asa rau ca mama refuza sa ne ajute... se duce de rapa planul nostru privind un eventual bebe 2 si timpul trece...

in legatura cu raceala, am dat oscillo, dau inca...e bun!

va pup si scuze ca m-am speriat azi si as fi vrut sa va dau vesti mai vesele! de-acum incolo sper...

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mai, mai lasati plimbarile si mai treceti si pe aici.Am pus poze cu mica zana buna....avem 2 albume noi acum.Sanatate Alexandrei.
Uki....bine ca a scapat usor, cred ca a fost destul de dureros saracuta.
Laura...ce a crescut micutul vostru. E frumos foc. Cum a ajuns bunicul acasa ? Ii e dor de nepotel ?Eu sunt cam pe fuga acum, dar va pupam tare pe toti. Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Wooow Isabelita bonita ce i se potriveste postura de zina si ce gratios isi etala ea aripioarele:) O frumusete de fetita!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput