Copilasi de oct-noi-dec 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetele! Abia am scapat acum de un client pretentios (m-a frecat vreo 3 ore la cap) si hop! pe forum...
Vroiam sa va spun ca noi nu ne mai intelegem cu Raducu! Vorba lui Ven nu stiu ce are (vorba vine), e din ce mai naravas, mai pretentios, mai ambitios (deh, scorpionas. Aseara, de exemplu am patit aceeasi faza ca Ven, plus ca la fel, vrea sa faca tot felul de lucruri interzise. Trage apa la nesfarsit la Wc, vrea sa se joace cu cutitul, , sa mute lucrurile prin casa, ne-a zapacit calculatorul de acasa etc, mai rau e ca atunci cand nu-i convine ceva da intr-o maraiala de-aia fara lacrimi de ne-a pus cu nervii pe butuci. Am incercat sa il pedepsim prin a nu vorbi cu el sau prin a-l trimite in camera lui ,dar nu tine figura. Sper sa fie doar o "faza" ca toate celelalte si sa-i treaca. Bineinteles ca nu putem sa ne suparam prea mult timp pe el ca dupa aia face cate-o chestie haioasa. Mai nou a inceput sa se converseze la telefon cu cineva imaginar si povesteste ce-a facut peste zi. Eu una ma prind cam ce zice ( nu leaga cuvintele, doar le enumera). Ce sa-i faci e mai bine sa fie asa activ, desi noi seara picam terminati.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ileana, plec in Portugalia la o prietena...
sar'na de raspuns, Stodal e bun pt tuse, eu am Paxeladine, nu-i bun?ca abia l-am luat luna trecuta, am mai si platit pt el, desi era reteta gratuita...deh'

fetelor, voi stiti ceva despre siropul de catina? cica e bun pt imunizare, la copii oare cum se da? cine stie?

Catia, sanatate la Gabriel, of, pacatoase bolile astea, si mai ales febra, pe mariuca mea o tintuieste rau la pat, cand face(fereasca Domnul...)

va pup, sper sa nu mai ajung la doctor

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

no, am uitat sa te intreb Ileana, Oscillo e si pt copii? pot sa iau eu asa de capul meu? e scump? cum se da? ca daca deja a racit... mai e folositor?

scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hello mamici si copilasi.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de pana acum....ne cerem scuze de intarziere.
Sa creasca mari si sanatosi, sa fie destepti si cuminti.Noi am lipsit...din lipsa totala de timp.
Au venit neamurile, am fost vreo 3 zile la Madrid....
Muma soacra a fost de nota 10. Si cu mine si cu Isabel...care a placut-o din prima zi. Pleca cu ea, se juca cu ea....
Cu tata socru am avut ceva discutii da' nimic grav.
In concluzie a fost super bine. Chiar m-am simtit si eu bine, ne-am plimbat, am iesit foarte mult, am ras de am lesinat la povesti cu ei, m-au ajutat si cu Isabel...am mai prins si eu cateva minute fara duduie agatata de gatul meu.
Ptiu, imi laud soacra...n-as fi crezut.
Dar ne-au uscat de bani, am cheltuit ca nebunii.....mese zilnice la restaurant ( cam 6 pers de fiecare data ), plimbari, taxiuri, cadouri pt toate neamurile.....s-au dus groaznic de multi bani....ma ia ameteala cand ma gandesc. Isabel e foarte bine, vesela si fericita. I-a crescut fffff mult parul, pare mai maricica deja. Alearga toata ziua, vorbeste non stop.
Saluta pe toti: "hola, que tal ?"
Ea raspunde "bien"
Numara si in spaniola acum. Face propozitii mai multe....e o vorbareata.Maine pun pozici noi, de prin magazine, restaurante, parcuri....
O sa-i fac poze si cu costumul de zana....din care n-ar mai iesi. Cat e in casa e imbracata cu el. Am sclipici prin toata casa, dar ea e fericita.
Costumul de zana si geanta mea....astea sunt cu Isabel tot timpul.Va pup acum pe toti, o sa citesc din urma cat o sa pot.
Sa vad cum au petrecut sarbatoritii.Paula....noua ne-a zis sa nu-i facem vaccin antigripal....cica e prea mica. Despre asta vorbeati, nu ?Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana....vazut bombonel de baiat (sa va traiasca sanatos si fericit), vazut bombonica e prietena, vaZut bunatate de tort
Mai da frumos e baiatul vostru....si brunetel....mmmmm...cam frumusel. O sa sune telefoanele la voi ca la balamuc peste cativa ani. Incep cu "Luca, ce tema avem la mate?" si ajung repejor la "Luca, de ce nu m-ai mai sunat aseara ?"
Un mare si tare de la noi pt Luca cel frumos.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Catalina, nu pot sa cred ce-ati patit... Sa inteleg ca ai ratat examenele? Ne auzim sigur in weekend. Multumim de urari, si de telefonul la care n-am raspuns , si de gandurile bune

Uki, oscillococcinum se da 3 zile, juma de tub dimi, juma de tub seara, costa vreo 90 de mii. Paxeladine e pentru tuse eruptiva. Stodal e homeopat, ca si oscillo, se da pentru orice fel de tuse, costa in jur de 100 de mii.
Ce faci in Portugalia? Ma omoara coriozitatea asta.

Super mami, multumim de urari. Nu-mi vine a crede ca iti lauzi soacra, dar bine ca v-ati inteles. Si-o scoate ea parleala mai tarziu. :)) Astept poze cu zana buna!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Of, in Portu sper sa fac bani...(sst! nu mai spune la nimeni)
daca merge imi aranjez si pt la anul, deocamdata tatonam teritoriul, desi mama mea mi-a spus destul de raspicat ca nu vrea sa stea cu Mariuca...iar cresa am ratat-o anul asta

sa-mi tineti pumnii!!! dar mai e pana plec, pe 30 oct

Mergi la inceput

Ah, am uitat sa felicit fete frumoase, Isabel si mami ei(asa se numeste si poza care imi place) si ce creolina faina... mey mey, dar vezi ca Luca e deja dat sa stii, la Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Stiti ca Alexa e mai speciala si nu trebuie sa o las sa faca nici o boala de la mama natura. Acum e racita cu muci pana in barba si tuseste, nu stiu ce sa fac dar cred ca o trec pe un medicament usor. Nu am avut timp sa merg la dr. cu ea pt. raceala. Am fost plecata de la 8 si am venit pa la 17. Am fost la Medsana si sa nu va duceti ca nu stiu sa ia sange la bb si au preturi... Am mers la Grigore sa-i iau o eprubeta de sange sa merg cu ea la Medsana. Am tot amanat niste analize ca nu sunt reactanti in spitale si a inceput sa se ingrase fetita in asteptarea banilor de la minister. Am preferat sa merg la privat, cu toate ca nu sunt multumita dar maine am rezultatul si sper sa fie bun.
Am manat ca nebuna in trafic si cu fetita plansa, are oroare la halate si intepaturi, nu se vad venele si o intepa de o ciuruiesc.
De acolo am fost la un alt sipital si pe urma 30 minute in parc pana sa ajungem la clinica pt. recuperare. Aici am stat pana la 16 si ceva, am ajuns si acasa moarta de oboseala si in loc sa ma intind putin am preferat sa "spal" rufe ca este liber la uscatorie. Si uite asa munceste o gravida trecuta de 7 luni, ca sa nu uit ca am spalat si masina un pic, imi era rusine sa mai merg la centru cu ea murdara de 2 luni, o tin eu in garaj si ii tot sterg geamurile dar se murdarise.
Ce spuneti de David????? am vazut semnificatia numelor si nu mai vrem Paul. Ne mai gandim.
Va pupic si sper sa fi fost coerenta in povestit si sa intelegeti ce am vrut sa spun.

Paulacu Paul sau David???? 28+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
La multi ani sarbatoritilor si sanatate multa bolnaviorilor!
Pupicei pe nasucuri.
Ven, stai sa ma "laud" si eu cu monstruletul meu. Deci e dat peste cap complet cu somnul. De cand i-am pus patutul de piticutz e dezastru la culcare. Urla, sare de pe pat, se comporta ca un nebunatic.
Acum doua zile, vine sotul la pranz acasa cu o fata neagra. Ma uit la el cu o fata si mai acra, ca-mi imaginam ce urma sa spuna. In noaptea aia se trezise Luca de vreo doua ori, vroia numai la noi in pat, in fine, nu prea am avut parte de somn. Concluzia: copilul nostru e rasfatat. Cu o zi in urma, seara, fusese cu plodul pe la el pe la serviciu, sa se laude la colegi. Plodu s-a comportat ca un salbatic. Nu a vorbit cu nimeni, nu s-a uitat la nimeni. Unul din colegi i-a spus lui Dan ca ce bine ca o sa mai avem un copil, ca altfel Luca ar fi un rasfatat. Na, placa. Si asa a ajuns si sotul la concluzia ca al nostru copil e rasfatat. Mai ales ca roiesc si ai mei pe langa el. Ca doar cine sa-l rasfete??? Nu eu, ai mei.
Ca gata, il lasam pe Luca sa zbiere la el in camera pana s-o culca, ca el trebuie sa aiba program de somn, ce goanga e asta cu sculatul noaptea si blah-blah-blah. Am suferit tare mult. Parca nici nu se mai uita la copil de suparat ce era.
Seara, cand a ajuns acasa, deja era binedispus. Banuiesc eu ca nu i-au iesit ceva calcule pe la proiectele lui, nu o fi putut sa se concentreze (ca de vreo doua luni ia untura de peste ca sa aiba randament la serviciu) si de aia a tunat la pranz.
Dar eu eram mai suparata pe el. Da-l moasa-sa, sa gandeasca cu capul lui, nu cu al altuia. Auzi, copilul meu rasfatat. Cand e vorba de odrasla mea, sa-i iau apararea, pai sunt fiara.
Daaa. Si il vede seara pe copil matait, cu ambele maini in gura, cum o scotea pe una, asa o baga pe cealalata, iar la un moment dat a spus "dintii".
Mititelul meu de-aia se tot trezea noaptea. Acum, zic eu, am grija sa nu-si faca un obicei sa se scoale noaptea si sa vrea la noi in pat. Nu-nu-nu. Ieri noaptea s-a trezit, si era prezent la usa lui (numai ca nu o poate deschide) cu paturica dupa el (e pregatit in caz de evacuare) si bazaia. "A mama, a tata". Neah, i-am spus ca voi sta langa el, dar sa fie in patutul lui. Si sa-l vedeti cum se ridica sa ma verifice "Mami???". Ma si alinta. E un dragastos.
Azi-noapte a tras un mic scancet, dupa care a adormit. Nu a fost cazula ma duc la el.
Acum problema e ca nu vad nimic la el in gura si nici nu simt cand palpez. Dar el rontaie la degete, de mama focului, asa pe laterale, precum cateii.
Fetelor, promit ca voi pune poze cu tricotajele mele si cu sorcovita mea, of course. Dar stati sa le termin. Ca inca lucrez la o vesta, caciulita si pulovaras. Zici ca e cooperativa la mine. Incepute nu stiu cate lucruri, ma plictisesc de un model, trec la altul. Ceva-ceva mi-o iesi mie.
La noi pe 10 oct. a nins de mama focului, iar de atunci sunt niste zile superbe de toamna. Mai ies si eu in fata casei si ma intind precum o musca la soare.
Speram la inc. lui dec. sa ajungem la Las Vegas. Am zis speram ca s-ar putea sotul sa calatoreasca in nov. prin USA, dar si in Cehia. Si tare mi-e teama ca or sa ni se dea planurile peste cap. Nu de alta, dar mi-as fi dorit enorm sa vada si ai mei Las Vegasul. Ei pleaca pe 7 dec.
Laura, ce mai faci? Nu te-am mai citit de mult. Cat sta tatal tau? 2 saptamani sau 2 luni? ca nu-mi mai amintesc.
Si cum se intelege Aldito cu dumnealui? Sunt prieteni buni? Poate asa mai invata si micutul romaneste. Socrella mai e la voi? Nici nu mi-as imagina cum ar fi cu socrella si cu tatatl tau.
Mai treci pe la noi si mai povesteste-ne.
Iubitele, va las ca scrisei o gramada. O sa fuga lumea de mine ca de ciuma.
Ah, ce mai vroiam sa va intreb. Scorpionasii vostri au vreun lucru favorit? Ca al meu ne innebuneste cu paturica. Peste tot o plimba, o alinta, se rasfata. E dezastru daca nu o are pe aia la culcare. Ca in total are vreo 5. Si cand il luam la noi in pat, cere "cece". Si aducem si noi una la nimereala. ' Nuuuu, pica". Adica paturica lui favorita.
Acum i-am luat doua paturici cu Nemo. Una matlasata, cealalata pufoasa. Doar-doar o uita de "pica"lui. Neah, nu e chip.
Gata, v-am lasat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput